Mehmet Sezgin 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 Ellerinize sağlık çok işlevsel bir uygulama olmuş. bu yöntemi arka koltuklara doğru hava akışını sağlamada ve kol dayama altı saklama bölmesinde de uygulayabiliriz kanımca. yapılabilir tabi kide yalnız orada aklıma soru işaretleri geliyor orta torpidonun altında hava yastığı modülü var o kısımda nemlenme olursa ciddi sorunlar olabilir diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 21 Mart 2016 Paylaş 21 Mart 2016 yapılabilir tabi kide yalnız orada aklıma soru işaretleri geliyor orta torpidonun altında hava yastığı modülü var o kısımda nemlenme olursa ciddi sorunlar olabilir diye düşünüyorum bizde sadece 2 hava yastığı olduğu için (malesef) cmax ı bilemiyorum haliyle ama arka havalandırma kısmı sanırım olabilir, tabi ki hava akış yoğunluğu azalır mı orasını bilemem Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 21 Mart 2016 Yazar Paylaş 21 Mart 2016 bizde sadece 2 hava yastığı olduğu için (malesef) cmax ı bilemiyorum haliyle ama arka havalandırma kısmı sanırım olabilir, tabi ki hava akış yoğunluğu azalır mı orasını bilemem benim aracımda da 4 hava yastığı var hava akış yoğunluğunun hissedilir şekilde azalacağını zannetmiyorum çünkü çok güçlü bir kalorifer motoru var bu araçlarda 1 Yorum bağlantısı
Kenan POLAT 31 Temmuz 2016 Paylaş 31 Temmuz 2016 elinize sağlık güzel bi konu olmuş teşekkürler Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 31 Temmuz 2016 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2016 elinize sağlık güzel bi konu olmuş teşekkürler yapacak arkadaşlara fikir verebilirsek ne mutlu Yorum bağlantısı
Recommended Posts