İçeriğe Yönlendir

Far Ampulü Seçimi

Ayhan Seçil

Recommended Posts

Ayhan Seçil

Selamlar FORD ailesi, 2011 focus titanium aracımı satarak 2013 mondeo selective aracımı aldıktan sonra artık aranıza katıldım.

Malum bi-xenon farların yanında sarı yanan viraj aydınlatma ve uzun hüzmeli halojen ampuller var. Bunların yerine dönüşlerde farın genel ahengini bozmaması için philips crystal vision ve belki uzunlara da aynısından taksam diye düşündüm. Yada uzunlara daha performanslı olması için sürekli kullanılmıyor nası olsa  philips xtreme vision olabilir. Sizin kullandığınız ve iyi sonuç aldığınız ampulleride değerlendirebilirim. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Viraj farları için bir şey diyemem ama Uzunlar için bi-xenon u destekleyen led ampuller var. Biraz pahalı ama arkadaşım almış. Dehşet. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Ben bu ampul işini çok araştırmıştım zamanında. Diyeceğim şu ki Osram Standart en ideal seçim. Ekonomik(tanesi 5tl), sınıfındaki rakiplerine kıyasla oldukça iyi aydınlatma, yüksek ömür ve dayanıklılık. Hiç diğer ürünlere bulaşmayın.

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

Ben philips kullanıyorum focus da çok memnunum. Modelini hatırlamıyorum ama 4300k değerinde beyaz ışık veriyor. Tavsiyem philips hemde uzun ömürlü. Ben 2 yıldır falan kullaniyorum

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ayhan Seçil

Ben philips kullanıyorum focus da çok memnunum. Modelini hatırlamıyorum ama 4300k değerinde beyaz ışık veriyor. Tavsiyem philips hemde uzun ömürlü. Ben 2 yıldır falan kullaniyorum

Taner bey kullandığınız ampul muhtemelen benim baktığım Philips crystal vision diye tahmin ediyorum onlarda 4300k diye yazıyordu. Renk olarak beyazmıdır yani bi xexon ile uyum sağlar diyebilirmisiniz. Yoksa biraz daha maviye çalan diamond vision mu almalıyım.

Yorum bağlantısı
Ayhan Seçil

Ersin bey cevabınız için teşekkürler fakat verdiğiniz likteki konuda resimler görüntülenemiyor. Kontrol edip tekrar yükleme şansınız olabilirmi caba

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...