İçeriğe Yönlendir

Çok (F)E(N)A

Misafir

Recommended Posts

Mutlu pazarlar dilerim.. 10 yıl boyunca kahrımı çeken 2006 model Seat Toledo aracımdan sonra nihayetinde hayalini kurduğum ve hep istediğim küçük sınıf aracımı nihayet Ankara'dan aldım.. Forum geleneği olmak üzere de buradan sizlere fotoğraflarını paylaşıp bu mutluluğu sizinle paylaşmak istedim.. 

2015 Ford Fiesta 1.6 Titanium PowerShift 5550 km'de aldım.. Rengi de çok hoşuma gitti her ne kadar beyaza yatkın olsam da bulunduğum şehrin sıcaklığını göz önüne alırsak yine de koyu renk tercihim değişemedi mecburi de olsa.. Power shift mükemmel rahatlık şehirler arası yakıt tüketimi beni oldukça memnun etti.. Mesela Ankara Gölbaşı'ndan 100 lira yakıt koydum 24 LT Mersin'e kadar 530 km yol yaptım.. Eski aracım olsaydı bu bana 200 lira'ya patlardı eminim.. Toplamda 1240 km'yi de 265 TL'ye tamamladım.. Bilemiyorum belki çok belki az yaktım ama beni çok mutlu etti. Garanti devam ettiği için şu aşamada tüp düşünmüyorum ama garanti biter bitmez ilk işim tüp takmak olacaktır..

:)  :nazar:

IMG_7123.jpg

IMG_7116.jpg

IMG_7117.jpg

IMG_7118.jpg

IMG_7119.jpg

IMG_7121.jpg

Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Masaallah

Kazasız belasız

Tekerine taş değmesin.

Yorum bağlantısı

Masaallah

Kazasız belasız

Tekerine taş değmesin.

Çok teşekkür ederim. :) 

Hayırlı olsun.kazasız belasız inşallah

Çok teşekkür ederim. :)

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Ufak arabada 1.6 ve powershift iyi kaçar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun tüp de olsa 12-13 kurus yakar :)

Ford halen VW'nin gerisinde. Mondeo'da dizel otomatik yok (1600cc altı) Ecoboost motorlarında powershift yok. Sonra niye VW çok satıyor satar tabi. Bir mondeo'cu olarak yeni kasanın dizel otomatiği olmadığı için aynı fiyata skoda superb bakıyorum.

Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun çok beğendiğim bi araba :)

Hayırlı olsun.kazasız belasız inşallah  

Hayırlı olsun 

Hayırlı olsun masallah çok güzel arac

Ufak arabada 1.6 ve powershift iyi kaçar diye düşünüyorum. Hayırlı olsun tüp de olsa 12-13 kurus yakar :)

Ford halen VW'nin gerisinde. Mondeo'da dizel otomatik yok (1600cc altı) Ecoboost motorlarında powershift yok. Sonra niye VW çok satıyor satar tabi. Bir mondeo'cu olarak yeni kasanın dizel otomatiği olmadığı için aynı fiyata skoda superb bakıyorum.

Cümleten çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.   :nazar:

Erdem bey evet beklediğimden de iyi çıktı onca araba kullandım ilk otomatik vites deneyimim ve memnun kaldım. VW'de çok iyi araba lakin hem yedek parça hemde servis konusunda Ford kadar ekonomik değil diye düşünüyorum.. Lakin motor seçenekleri konusunda dediklerinize katılmamak mümkün değil..  :good1:

Yorum bağlantısı

Hayirli olsun. Istediginiz ve icinize sinen bir araci almaniz paranin en guzel karsiligi. Memnuniyetinizin daim olmasi ve kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle Yüce Allah gule gule kullanmayi nasip etsin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde binmek nasip eylesin.

Yorum bağlantısı

Hayirli olsun, gule gule kullanin.

hayırlı olsun

Hayirli olsun. Istediginiz ve icinize sinen bir araci almaniz paranin en guzel karsiligi. Memnuniyetinizin daim olmasi ve kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle Yüce Allah gule gule kullanmayi nasip etsin.

Saygilarimla.

Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde binmek nasip eylesin.

Cümleten çok çok teşekkür ederim sizlere. Amin cümlemize inşallah.   :flowers:

Evren bey açıkçası önceki aracımı ailemin zoru ile almıştım hiç içime sinmese de kabullenmiştim lakin bu sefer de bu aracı kendi zorumla almak nasip oldu :) 

Saygılar sevgiler hürmetler.. 

Yorum bağlantısı
Onur Tunç Aldı

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler nasip etsin Rabbim..

Yorum bağlantısı

Hayırlı uğurlu olsun.Maşallah  :nazar:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler nasip etsin Rabbim..

Hayırlı olsun,güzel günler de kullanın.

Çok teşekkür ederim. Amin. :nazar:  :nazar:  

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız binersiniz inşallah. Bu jantlarıda çok seviyorum.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hayırlı olsun. Güzel araç.

Renk olarak mecburen demiştiniz. Açık renk sıcak iklim için daha iyi aslında.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...