İçeriğe Yönlendir

Çok (F)E(N)A

Misafir

Recommended Posts

Hayırlı olsun. Maşallah :nazar:

Kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle ;)

Çok teşekkür ederim.. Amin..   :good1:

Hayırlı olsun, kazasız günlerde keyifli  sürüşler dileirm. 

Çok teşekkürler sağolun :)

Allah kaza bela vermesin, gule gule kullanin

Amin çok teşekkür ederim :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy
(düzenlendi)

yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. allah utandırmasın.  :nazar: gece grisi diye mi geçiyordu bu renkler, şimdi manyetik gri olmuş.

tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanmak nasip olsun. allah utandırmasın.  :nazar: gece grisi diye mi geçiyordu bu renkler, şimdi manyetik gri olmuş.

Çok teşekkür ederim Serhat bey.. Allah razı olsun cümlemiz için.. Vallahi renk konusuna bende anlam veremedim.. Ruhsatta gri yazmakta.. 2016 ford kataloğunda da renkler arasında bu renge yakın gece gri olarak görünmekte.. lakin katalog ile canlısını ayırt etmek zor :)

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer
(düzenlendi)

İyi günlerde kullanın maşallahı var...:nazar:

tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Misafir

18 Şubat 2016'da aldığım aracım ile ilgili olarak bugün tam 1 ay sonra 18 Mart'ta 3 değişiklik yaptım.. 15 gün önce de Navitech'i taktırmıştım zaten.. Yavaş yavaş çok sadeliği bozmadan elimden geldiğince ufak tefek şeyler yapmaya devam edeceğim.. 

Şimdilik yapılanlar :

ST Spoiler uygulaması.. 

Ön cam filmi uygulaması

Ayak aydınlatma uygulaması Photon 6000 K

Navitech multimedia navigasyon uygulaması..

IMG_7593.jpg

IMG_7618.jpg

IMG_7614.jpg

IMG_7359.jpg

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Tolga bey nefis olmuş Maşallah.Çok imrendim valla.ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.Cam filmi için bende kaliteli işçilik yapan bir yer arayışındayım dört beş gündür.O kolay hallederizde

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Tolga bey nefis olmuş Maşallah.Çok imrendim valla.ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.Cam filmi için bende kaliteli işçilik yapan bir yer arayışındayım dört beş gündür.O kolay hallederizde

Yorum bağlantısı
Misafir

Şu spoiler işi beni benden aldı resmen.Kısaca hikayesi nedir acaba.Ben sizi takip ediyorum ya

Çok teşekkür ederim Alpaslan bey. Allah razı olsun.. Spoiler'in hikayesini ve diğer fotolarını şu linkte bir iki mesaj altta görebilirsiniz. :) Ne yazık ki küçük bir talihsizlik yaşadım.. 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235233-bugün-aracınız-için-ne-yaptınız/page-452

Çok fazla foto çekmemiştim ama bugün sizin için çekerim farklı bir kaç açıdan eklerim akşama kısmet olursa.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy
(düzenlendi)

Çok teşekkür ederim Alpaslan bey. Allah razı olsun.. Spoiler'in hikayesini ve diğer fotolarını şu linkte bir iki mesaj altta görebilirsiniz. :) Ne yazık ki küçük bir talihsizlik yaşadım.. 

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/235233-bugün-aracınız-için-ne-yaptınız/page-452

Çok fazla foto çekmemiştim ama bugün sizin için çekerim farklı bir kaç açıdan eklerim akşama kısmet olursa.

Valla herşey çok güzel olmuş maşallah.Cok begendim.Bende gaza geldim.Once film isi.Sonra sizin fotolardan  spoiler işini planlamaya aldım.Sorması ayıptir spoiler maliyeti ne oldu.Bide nereden temin ettiniz.

Cok teşekkürler.
tarihinde Alpaslan Aksoy tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

hayırlı olsun. bu araçların göğüs kaplamalarına bayılıyorum. çok hoş rengi var.

Yorum bağlantısı
Misafir

nnayırlı olsun :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Çok teşekkür ederim..

hayırlı olsun. bu araçların göğüs kaplamalarına bayılıyorum. çok hoş rengi var.

Çok teşekkürler benimde acayip derecede hoşuma gidiyor sportif bir hava katıyor :) 

Valla herşey çok güzel olmuş maşallah.Cok begendim.Bende gaza geldim.Once film isi.Sonra sizin fotolardan  spoiler işini planlamaya aldım.Sorması ayıptir spoiler maliyeti ne oldu.Bide nereden temin ettiniz.

Cok teşekkürler.

Çok teşekkür ederim.. Spoiler Spider marka aksesuarcım istetti montajı falan filan hepsini hallettiler sağolsunlar.. 320 liraya taktırdım.. 

Alpaslan bey spoiler'in yakın ve farklı açıdan fotoğraflarını istemiştiniz buyrun ekledim umarım fikir sahibi eder sizi.. 

IMG_7669.jpg

IMG_7665.jpg

IMG_7664.jpg,,

IMG_7666.jpg

Yorum bağlantısı
Alpaslan Aksoy

Çok teşekkür ederim..

Çok teşekkürler benimde acayip derecede hoşuma gidiyor sportif bir hava katıyor :)

Çok teşekkür ederim.. Spoiler Spider marka aksesuarcım istetti montajı falan filan hepsini hallettiler sağolsunlar.. 320 liraya taktırdım..

Alpaslan bey spoiler'in yakın ve farklı açıdan fotoğraflarını istemiştiniz buyrun ekledim umarım fikir sahibi eder sizi..

IMG_7669.jpg

IMG_7665.jpg

IMG_7664.jpg,,

IMG_7666.jpg

Fotolar icin tesekkurler.Gerçekten cok begendim.Parasına değmiş bence.
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.

Çok teşekkür ederim Burak bey

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...