İçeriğe Yönlendir

Çok (F)E(N)A

Misafir

Recommended Posts

Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız binersiniz inşallah. Bu jantlarıda çok seviyorum.

Teşekkürler imkan olsaydı eğer farklı bir jant tercih etmek isterdim açıkçası ama ilerleyen aylarda kısmetse 16 jant ve biraz daha geniş yanak lastik düşünüyorum ayrıca yay kombinasyonu.. :)

Hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim :)

hayırlı olsun güzel renk ve donanım kombinasyonu  

Teşekkür ederim rengi açıkçası benimde hoşuma gitti, genel olarak bu zamana kadar nedense hep koyu renkteki araçlar beni yada ben onları bulmuşumdur :D 

Hayırlı olsun.maşallah.

Çok teşekkür ederim. :) 

Hayırlı olsun. Güzel araç.

Renk olarak mecburen demiştiniz. Açık renk sıcak iklim için daha iyi aslında.

Çok teşekkür ederim. :

Muhakkak ki öyle hem sıcağı çok daha fazla içeriye alıyor hemde boyanın solması yazın gölgede 45 derece olduğu bazı zamanlarda daha çabuk gerçekleşebiliyor.. Buralarda yoğunlukla ya gümüş gri yada beyaz tercih ediyorlar.. 

Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız,belasız cezasız iyi günlerde kullanın...

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Kazasız, belasız ve güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. [emoji4]

Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen

benim 1.4 dizel, o da 20 kuruş yakıyor. 

1.6 benzinlinin 20 kuruş yakması beni şaşırttı.  :yildizlar:

Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

Allah kaza bela vermesin,Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Maşallah :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

hayırlı olsun,güle güle kullanmak nasip olur inşallah

bir ara da fenasi vardı forumda,Sühanın araba mıydı neydi :D

Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan

hayırlı olsun :) güle güle eskitinnn benim plaka da 06 FN 4482 güzel olmuş karşılaşırız umarım ankarada :)

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Tam yazan üyelere teşekkürlerimi yazarken elektrikler aniden gitti geldi ve şimdi çoklu alıntı yapıp yanıt vermek istediğimde cevap ekle kısmına nedense düşmüyor bu nedenle manuel olarak cevap vereceğim.. :)

Sayın; Uğur Samyeli,Behram Doygun, Osman Tokdoğan, H.Cenk Bayrakçı, Volkan Turkmen, Ali Yasir Bilici, Ozan Altundal, Muharrem Karagülle, Bekir Mızrak, Cem Dilmen, Semih Usluer, Önder Özcan, Sercan Eskin, Gökhan Çelikk 

Cümleten çok teşekkür ederim güzel temenni ve dilekleriniz için.. Bende sizlere kazasız belasız sürüşler dilerim.  :nazar:  :flowers:  :)

Volkan bey inanın ben bile şaşırdım bu ekonomi karşısında.. Lakin gerçekler bunlar.. Şunu belirtmedim kullanımımın yarısı kadar kısmını hız kontrol sistemi ile sabit hızda otoyolda yaptım. 

EDİT : Karışık oldu ama önceki sayfadakileri alıntı yapıp cevaplayamıyorken son sayfadakileri alıntı yapabildim enteresan bir durum lütfen yanlış anlaşılmasın..

İyi geceler dilerim.. 

hayırlı olsun :) güle güle eskitinnn benim plaka da 06 FN 4482 güzel olmuş karşılaşırız umarım ankarada 

Çok teşekkür ederim ne yazık ki karşılaşamayacağız Diyarbakır'da ikamet etmekteyim :) Benim toledo'nun plakası da 06 BA 7338'di açıkçası yeni aracımın da bu plakada olması beni şaşırttı :)

Güzel günlerde kullanım  

Çok teşekkür ederim 

Maşallah... Güzel günlerde kullanın.. 

Çok teşekkür ederim 

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. 

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim sağolun 

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Bekir Afşar

Hayırlı olsun. Maşallah :nazar:

Kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle ;)

Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Hayırlı olsun, kazasız günlerde keyifli  sürüşler dileirm. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...