Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı olsun, güle güle kazasız belasız binersiniz inşallah. Bu jantlarıda çok seviyorum. Teşekkürler imkan olsaydı eğer farklı bir jant tercih etmek isterdim açıkçası ama ilerleyen aylarda kısmetse 16 jant ve biraz daha geniş yanak lastik düşünüyorum ayrıca yay kombinasyonu.. Hayırlı olsun Çok teşekkür ederim hayırlı olsun güzel renk ve donanım kombinasyonu Teşekkür ederim rengi açıkçası benimde hoşuma gitti, genel olarak bu zamana kadar nedense hep koyu renkteki araçlar beni yada ben onları bulmuşumdur Hayırlı olsun.maşallah. Çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Güzel araç. Renk olarak mecburen demiştiniz. Açık renk sıcak iklim için daha iyi aslında. Çok teşekkür ederim. : Muhakkak ki öyle hem sıcağı çok daha fazla içeriye alıyor hemde boyanın solması yazın gölgede 45 derece olduğu bazı zamanlarda daha çabuk gerçekleşebiliyor.. Buralarda yoğunlukla ya gümüş gri yada beyaz tercih ediyorlar.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız,belasız cezasız iyi günlerde kullanın... Yorum bağlantısı
Behram Doygun 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı uğurlu olsun yeni aracınız. Kazasız, belasız ve güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. [emoji4] Yorum bağlantısı
Osman Tokdoğan 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı olsun. Kazasız günler dilerim. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Kazasız, boyasız belasız ve de cezasız kullanın. Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 benim 1.4 dizel, o da 20 kuruş yakıyor. 1.6 benzinlinin 20 kuruş yakması beni şaşırttı. Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Allah kaza bela vermesin,Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.Maşallah Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah. Yorum bağlantısı
Semih Usluer 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 hayırlı olsun,güle güle kullanmak nasip olur inşallah bir ara da fenasi vardı forumda,Sühanın araba mıydı neydi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı olsun.Allah kaza bela göstermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğimle. Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 hayırlı olsun güle güle eskitinnn benim plaka da 06 FN 4482 güzel olmuş karşılaşırız umarım ankarada Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Maşallah... Güzel günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Şubat 2016 Paylaş 21 Şubat 2016 (düzenlendi) Tam yazan üyelere teşekkürlerimi yazarken elektrikler aniden gitti geldi ve şimdi çoklu alıntı yapıp yanıt vermek istediğimde cevap ekle kısmına nedense düşmüyor bu nedenle manuel olarak cevap vereceğim.. Sayın; Uğur Samyeli,Behram Doygun, Osman Tokdoğan, H.Cenk Bayrakçı, Volkan Turkmen, Ali Yasir Bilici, Ozan Altundal, Muharrem Karagülle, Bekir Mızrak, Cem Dilmen, Semih Usluer, Önder Özcan, Sercan Eskin, Gökhan Çelikk Cümleten çok teşekkür ederim güzel temenni ve dilekleriniz için.. Bende sizlere kazasız belasız sürüşler dilerim. Volkan bey inanın ben bile şaşırdım bu ekonomi karşısında.. Lakin gerçekler bunlar.. Şunu belirtmedim kullanımımın yarısı kadar kısmını hız kontrol sistemi ile sabit hızda otoyolda yaptım. EDİT : Karışık oldu ama önceki sayfadakileri alıntı yapıp cevaplayamıyorken son sayfadakileri alıntı yapabildim enteresan bir durum lütfen yanlış anlaşılmasın.. İyi geceler dilerim.. hayırlı olsun güle güle eskitinnn benim plaka da 06 FN 4482 güzel olmuş karşılaşırız umarım ankarada Çok teşekkür ederim ne yazık ki karşılaşamayacağız Diyarbakır'da ikamet etmekteyim Benim toledo'nun plakası da 06 BA 7338'di açıkçası yeni aracımın da bu plakada olması beni şaşırttı Güzel günlerde kullanım Çok teşekkür ederim Maşallah... Güzel günlerde kullanın.. Çok teşekkür ederim Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim sağolun 21 Şubat 2016 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bekir Afşar 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Hayırlı olsun. Maşallah Kazasız belasız güzel günlerde binmeniz dileğiyle Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Hayırlı olsun, kazasız günlerde keyifli sürüşler dileirm. Yorum bağlantısı
Murat Bozok 22 Şubat 2016 Paylaş 22 Şubat 2016 Allah kaza bela vermesin, gule gule kullanin Yorum bağlantısı
Recommended Posts