Sani Gerşon 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Sevgili forumdaşlar, Hepinizin görebileceği gibi ismim herkesinkinden biraz farklı. Bir çok kişi yanlış telaffuz edebiliyor ya da yanlış okuyabilir. İsmim aynen gördüğünüz gibi okunuyor. Saaani diye değil, Şani diye değil, sadece Sani. İngilizce bilen üyelerimiz için daha da açıklayıcı olmak gerekirse Sunny. Yani "güneşli" Kısa ve öz Sani olarak okuyabilirsiniz. Bu tip yanlış anlamaların önüne geçebileceğimiz güzel günlere. Esen kalın 29 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Forumdaki ilk dönemlerim, daha dün gibi hatırlıyorum. Herhalde Ş yi sistem yazmamış ta S yazmış diye düşünmüştüm. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Baya daraltmışlar sanırım seni Sani bu durumdan Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Forumdaki ilk dönemlerim, daha dün gibi hatırlıyorum. Herhalde Ş yi sistem yazmamış ta S yazmış diye düşünmüştüm. 2011 de üye olmuşsun abi çok da eski sayılmaz 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Sani bizde aile olarak senin ismin gibi soy ismimizin yanlış yazılmasından yana muzdaribiz, bastıra bastıra söylediğimiz halde GÜRBÜZEL, GÜRBÜZAL, GÜRBÜZOĞLU, GÜRBÜZKOL gibi yazıyorlar ve bizi sinirlendiriyorlar 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 2011 de üye olmuşsun abi çok da eski sayılmaz Benim ilk zamanımda bıyıklı da yoktu Sunny de Sen de, siz yokken ben vardım. Benim zamanımda buralar talla idi. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Sani bizde aile olarak senin ismin gibi soy ismimizin yanlış yazılmasından yana muzdaribiz, bastıra bastıra söylediğimiz halde GÜRBÜZEL, GÜRBÜZAL, GÜRBÜZOĞLU, GÜRBÜZKOL gibi yazıyorlar ve bizi sinirlendiriyorlar Sen birde bana sor abi BA,DAĞ, BAL..artık bazen yav he he Dağ diyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Şubat 2016 Yazar Paylaş 23 Şubat 2016 Sani bizde aile olarak senin ismin gibi soy ismimizin yanlış yazılmasından yana muzdaribiz, bastıra bastıra söylediğimiz halde GÜRBÜZEL, GÜRBÜZAL, GÜRBÜZOĞLU, GÜRBÜZKOL gibi yazıyorlar ve bizi sinirlendiriyorlar Abi artık ismimi telefonlarda vs kodlamaktan gına geldi. Samsun Adana Niğde İzmiiiir vs... 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 2011 de üye olmuşsun abi çok da eski sayılmaz Benden sonra yani 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Benden sonra yani Sana da Emın diyen oluyormu hiç yeşil üye Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Sana da Emın diyen oluyormu hiç yeşil üye Yok abi ama sana kesin çıbık çubuk diyorlardır 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Bunu bekliyordum gerçekten En son Fren yağı ve Hikmet Abinin Şanisinden sonra Süper olmuş konu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Yok abi ama sana kesin çıbık çubuk diyorlardır çubuk deniliyor ağırlıkla. Çubukla döverim seni diyince pardon deniliyor sonra da 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Olamaz ya... Bu konuda konu açılmamıştır... Bakim, valla açılmış. Sami kardeşim, neden böyle bir konu açma gereği duydun ki? Kim senin ismini yanlış söyler? Ne kadar basit bir isim; Sağni. Hayır, zor olsa tamam, yanlış söylenir, yazılır da zor değil ki. Alt tarafı Saani diyeceksin. Onu da diyemiyorsan hiç arkadaş olma Saağni'ye yağni. Hıh... 14 Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 İsim kadar soyisimde farklı biraz. Bulgar göçmeni yada başka bir durummudur? Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 (düzenlendi) Baya daraltmışlar sanırım seni Sani bu durumdan vardır bi Hikmet' i.... Moderatör Gönderim tarihi Bugün, 14:41 Abi Şani değil, Sani Dur bi ben konu açayım ismim hakkında 23 Şubat 2016 tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts