İçeriğe Yönlendir

İsmim

Sani Gerşon

Recommended Posts

Erkut Uysal

Bu hakketen çok zor bir durum başıma gelir benimde Erkut yerine '' Aykut,Ertürk '' gibi şeylerle karşılaşıyorum... Erkunt diye traktör markası var bilenler bilir daha çok köyde yaşlılar öyle sesleniyor... :D Ama yok artık daha neler dediğim nokta Tankut olmuştu... :D Allah kolaylık versin Sami sanada... :unsure2: Yoksa Saaani miydi... :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Olamaz ya... Bu konuda konu açılmamıştır... Bakim, valla açılmış. Sami kardeşim, neden böyle bir konu açma gereği duydun ki? Kim senin ismini yanlış söyler? Ne kadar basit bir isim; Sağni. Hayır, zor olsa tamam, yanlış söylenir, yazılır da zor değil ki. Alt tarafı Saani diyeceksin. Onu da diyemiyorsan hiç arkadaş olma Saağni'ye yağni. Hıh... :crazy::seytan:

Gene boştasın herhalde 

Olamaz ya... Bu konuda konu açılmamıştır... Bakim, valla açılmış. Sami kardeşim, neden böyle bir konu açma gereği duydun ki? Kim senin ismini yanlış söyler? Ne kadar basit bir isim; Sağni. Hayır, zor olsa tamam, yanlış söylenir, yazılır da zor değil ki. Alt tarafı Saani diyeceksin. Onu da diyemiyorsan hiç arkadaş olma Saağni'ye yağni. Hıh... :crazy::seytan:

Çok acımazsınız yaa!

vardır bi Hikmet' i....

photo-thumb-9941.jpg?_r=1398720030

Moderatör

Gönderim tarihi Bugün, 14:41

Abi Şani değil, Sani  :)

Dur bi ben konu açayım ismim hakkında  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Benim ismimi hiç şaşırmıyorlar sani ciiiim,,,, :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bende daha soy adımı ilk seferinde doğru söyleyen görmedim. Özellikle çağrı merkezi ile diyaloglarım tam bi felaket. Her defasında kodlamaktan bıktım. "Kodluyorum. Manisa'nın Meesi.., Sonu Zonguldak'ın Zeesi!"  :D En azından isim kısa Sani. Dua et.  ;)

Bu Sani ve Şani olayı aklıma Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu nun espirili diyaloglarını getirdi.. "Evet sevgili Sansar.. "  :D

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

2011 de üye olmuşsun abi çok da eski sayılmaz :crazy:

Biz dünkü üyeyi moderatör yapmışız ya :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

silelim mi başkan?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

silelim mi başkan?

o şeref sana ait abi sil gitsin. Gömün gitsin gibi oldu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bende daha soy adımı ilk seferinde doğru söyleyen görmedim. Özellikle çağrı merkezi ile diyaloglarım tam bi felaket. Her defasında kodlamaktan bıktım. "Kodluyorum. Manisa'nın Meesi.., Sonu Zonguldak'ın Zeesi!"  :D En azından isim kısa Sani. Dua et.  ;)

Bu Sani ve Şani olayı aklıma Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu nun espirili diyaloglarını getirdi.. "Evet sevgili Sansar.. "  :D

mert sormadan da aklımdaydı ama önce o sordu.

nicki minaj la akrabalık var mı ?

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Bende daha soy adımı ilk seferinde doğru söyleyen görmedim. Özellikle çağrı merkezi ile diyaloglarım tam bi felaket. Her defasında kodlamaktan bıktım. "Kodluyorum. Manisa'nın Meesi.., Sonu Zonguldak'ın Zeesi!" :D En azından isim kısa Sani. Dua et. ;)

Bu Sani ve Şani olayı aklıma Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu nun espirili diyaloglarını getirdi.. "Evet sevgili Sansar.. " :D

Minaj değil, Minaz.. Marketi de var... [emoji1]

9568d63303117eade15d95aab3a55fee.jpg

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş

Hiç olmazsa Hikmet Hanım" gibi yanlışlık yapan yoktur..  :nea:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

neden özellikle 2. sesli harfi uzatma ihtiyaci duyar ki insan? genetik mi acaba? :unsure2:  :D

Yorum bağlantısı

mert sormadan da aklımdaydı ama önce o sordu.

nicki minaj la akrabalık var mı ?

:D Dedeler farklı.  :D

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Murat hocam koptum ya, gözümden yaş geldi.  :D  :D  :D  :D  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Emmi demişti bu Fatih işe yaramaz onu moderatör yapmayalım diye ama kullanır bakarız emmi gerekirse vururuz tekmeyi demiştim. keşke baştan almasaymışız seni ...

silelim mi başkan?

Köprüyü geçtiğin anda ihbar edilirsin....

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Bana hiç garip gelmedi bu isim.. Saniye erkek ismi Sani de bayan ismi.. ahh aman pardon tam tersi olacaktu :D

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Şimdi sessizce dağılıyoruz..     sani

• 20 aralık 2003 itibariyle zaga'ya telefonla katılmış seyircidir, olmaz olsundur.

okan bayülgen isminin anlamını sorduğunda "güneşli" demiştir (ki bu ingilizce "sunny" nin anlamıdır ve haliyle sani ve sunny'nin okunuşları aynıdır.) ve bunun üzerine "isminiz ingilizce mi?" muadili sorular soran okan bayülgen'e açıklama yapmak yerine ikiyüzkırüç kez "ben ismimle barışığım" demiş, okan bayülgen'i dumurlara sürüklemiştir.

aynı esnada seyirciler zaga'nın fıstık sarışın prodüktörüne(ya da neyse) bu danışıklı mı diye sormuşlar, inanaları gelmemiştir.

• eski dilde ikinci; cümle içinde örnek fazında vermek gerekirse "sultan mahmud-u sani..." 

saniye kelimesiyle de direk bağlantılıdır; saatten sonra gelen ikinci birimdir zira. tabii ingilizce second da bu bağlmada değerlenirilmelidir tüm çift anlamlığıyla

(bkz: salis)

• baska bir cok isim gibi yahudiler tarafından kullanılsa da daha cok muslumanlarında gorulen bir ad. zira, islam inancında allahın isimlerinden biridir; 'sanatçı, nihayetsiz güzellikleri sanatının içinde yaratan' anlamına gelmektedir. guney anadolu'da daha cok rastlanır bu isme. 

ayrıca (bkz: sani konukoglu)

• saniye kelimesi de etimolojik olarak bundan gelir. ikincil demektir o. sani de ikinci.
  • saniye kadın adı olduğuna göre pekala bir erkek adı olabilir.
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Evet ilk zamanlar ben de Saaani demiştim telefonda. Sonra düzelttim tabi Sani kardeşim. :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
(düzenlendi)

Şimdi sessizce dağılıyoruz..     sani

• 20 aralık 2003 itibariyle zaga'ya telefonla katılmış seyircidir, olmaz olsundur.

okan bayülgen isminin anlamını sorduğunda "güneşli" demiştir (ki bu ingilizce "sunny" nin anlamıdır ve haliyle sani ve sunny'nin okunuşları aynıdır.) ve bunun üzerine "isminiz ingilizce mi?" muadili sorular soran okan bayülgen'e açıklama yapmak yerine ikiyüzkırüç kez "ben ismimle barışığım" demiş, okan bayülgen'i dumurlara sürüklemiştir.

aynı esnada seyirciler zaga'nın fıstık sarışın prodüktörüne(ya da neyse) bu danışıklı mı diye sormuşlar, inanaları gelmemiştir.

Sani bu doğru mu? :shok::D

tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...