Erkut Uysal 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Bu hakketen çok zor bir durum başıma gelir benimde Erkut yerine '' Aykut,Ertürk '' gibi şeylerle karşılaşıyorum... Erkunt diye traktör markası var bilenler bilir daha çok köyde yaşlılar öyle sesleniyor... Ama yok artık daha neler dediğim nokta Tankut olmuştu... Allah kolaylık versin Sami sanada... Yoksa Saaani miydi... 1 Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Benim adımı da amcam söyleyemiyor Sezgin diyor. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Olamaz ya... Bu konuda konu açılmamıştır... Bakim, valla açılmış. Sami kardeşim, neden böyle bir konu açma gereği duydun ki? Kim senin ismini yanlış söyler? Ne kadar basit bir isim; Sağni. Hayır, zor olsa tamam, yanlış söylenir, yazılır da zor değil ki. Alt tarafı Saani diyeceksin. Onu da diyemiyorsan hiç arkadaş olma Saağni'ye yağni. Hıh... Gene boştasın herhalde Olamaz ya... Bu konuda konu açılmamıştır... Bakim, valla açılmış. Sami kardeşim, neden böyle bir konu açma gereği duydun ki? Kim senin ismini yanlış söyler? Ne kadar basit bir isim; Sağni. Hayır, zor olsa tamam, yanlış söylenir, yazılır da zor değil ki. Alt tarafı Saani diyeceksin. Onu da diyemiyorsan hiç arkadaş olma Saağni'ye yağni. Hıh... Çok acımazsınız yaa! vardır bi Hikmet' i.... Moderatör Gönderim tarihi Bugün, 14:41 Abi Şani değil, Sani Dur bi ben konu açayım ismim hakkında 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Benim ismimi hiç şaşırmıyorlar sani ciiiim,,,, 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Yorumlar silinip konu sabitlensin. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Bende daha soy adımı ilk seferinde doğru söyleyen görmedim. Özellikle çağrı merkezi ile diyaloglarım tam bi felaket. Her defasında kodlamaktan bıktım. "Kodluyorum. Manisa'nın Meesi.., Sonu Zonguldak'ın Zeesi!" En azından isim kısa Sani. Dua et. Bu Sani ve Şani olayı aklıma Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu nun espirili diyaloglarını getirdi.. "Evet sevgili Sansar.. " Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 İsme açıklama gelmiş ama ya soyisim ? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 2011 de üye olmuşsun abi çok da eski sayılmaz Biz dünkü üyeyi moderatör yapmışız ya 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Biz dünkü üyeyi moderatör yapmışız ya silelim mi başkan? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 İsme açıklama gelmiş ama ya soyisim ? "Garson" olacak. Yanlış yazılmış. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 silelim mi başkan? o şeref sana ait abi sil gitsin. Gömün gitsin gibi oldu. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Bende daha soy adımı ilk seferinde doğru söyleyen görmedim. Özellikle çağrı merkezi ile diyaloglarım tam bi felaket. Her defasında kodlamaktan bıktım. "Kodluyorum. Manisa'nın Meesi.., Sonu Zonguldak'ın Zeesi!" En azından isim kısa Sani. Dua et. Bu Sani ve Şani olayı aklıma Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu nun espirili diyaloglarını getirdi.. "Evet sevgili Sansar.. " mert sormadan da aklımdaydı ama önce o sordu. nicki minaj la akrabalık var mı ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 (düzenlendi) Bende daha soy adımı ilk seferinde doğru söyleyen görmedim. Özellikle çağrı merkezi ile diyaloglarım tam bi felaket. Her defasında kodlamaktan bıktım. "Kodluyorum. Manisa'nın Meesi.., Sonu Zonguldak'ın Zeesi!" En azından isim kısa Sani. Dua et. Bu Sani ve Şani olayı aklıma Şansal Büyüka ve Erman Toroğlu nun espirili diyaloglarını getirdi.. "Evet sevgili Sansar.. " Minaj değil, Minaz.. Marketi de var... [emoji1] 23 Şubat 2016 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Hiç olmazsa Hikmet Hanım" gibi yanlışlık yapan yoktur.. 4 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 neden özellikle 2. sesli harfi uzatma ihtiyaci duyar ki insan? genetik mi acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 mert sormadan da aklımdaydı ama önce o sordu. nicki minaj la akrabalık var mı ? Dedeler farklı. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Olamaz ya... Bu konuda konu açılmamıştır... Bakim, valla açılmış. Sami kardeşim, neden böyle bir konu açma gereği duydun ki? Kim senin ismini yanlış söyler? Ne kadar basit bir isim; Sağni. Hayır, zor olsa tamam, yanlış söylenir, yazılır da zor değil ki. Alt tarafı Saani diyeceksin. Onu da diyemiyorsan hiç arkadaş olma Saağni'ye yağni. Hıh... Murat hocam koptum ya, gözümden yaş geldi. 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Biz dünkü üyeyi moderatör yapmışız ya Emmi demişti bu Fatih işe yaramaz onu moderatör yapmayalım diye ama kullanır bakarız emmi gerekirse vururuz tekmeyi demiştim. keşke baştan almasaymışız seni ... silelim mi başkan? Köprüyü geçtiğin anda ihbar edilirsin.... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Bana hiç garip gelmedi bu isim.. Saniye erkek ismi Sani de bayan ismi.. ahh aman pardon tam tersi olacaktu Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Şimdi sessizce dağılıyoruz.. sani şükela modu 20 aralık 2003 itibariyle zaga'ya telefonla katılmış seyircidir, olmaz olsundur.okan bayülgen isminin anlamını sorduğunda "güneşli" demiştir (ki bu ingilizce "sunny" nin anlamıdır ve haliyle sani ve sunny'nin okunuşları aynıdır.) ve bunun üzerine "isminiz ingilizce mi?" muadili sorular soran okan bayülgen'e açıklama yapmak yerine ikiyüzkırüç kez "ben ismimle barışığım" demiş, okan bayülgen'i dumurlara sürüklemiştir. aynı esnada seyirciler zaga'nın fıstık sarışın prodüktörüne(ya da neyse) bu danışıklı mı diye sormuşlar, inanaları gelmemiştir. #3709786 21.12.2003 13:14 ~ 22.12.2003 02:48kanzuk ··· eski dilde ikinci; cümle içinde örnek fazında vermek gerekirse "sultan mahmud-u sani..." saniye kelimesiyle de direk bağlantılıdır; saatten sonra gelen ikinci birimdir zira. tabii ingilizce second da bu bağlmada değerlenirilmelidir tüm çift anlamlığıyla (bkz: salis) #5176694 28.07.2004 16:22 ~ 30.07.2004 23:28reincarnative lizard ··· baska bir cok isim gibi yahudiler tarafından kullanılsa da daha cok muslumanlarında gorulen bir ad. zira, islam inancında allahın isimlerinden biridir; 'sanatçı, nihayetsiz güzellikleri sanatının içinde yaratan' anlamına gelmektedir. guney anadolu'da daha cok rastlanır bu isme. ayrıca (bkz: sani konukoglu) #5615533 05.09.2004 02:31lupus ··· saniye kelimesi de etimolojik olarak bundan gelir. ikincil demektir o. sani de ikinci. #18457545 12.03.2010 18:20tabanca ··· saniye kadın adı olduğuna göre pekala bir erkek adı olabilir. https://eksisozluk.com/sani--2163926 Yorum bağlantısı
Ali Eren 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Evet ilk zamanlar ben de Saaani demiştim telefonda. Sonra düzelttim tabi Sani kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Bi aydınlık geldi, aydınlandım resmen. Sağol Hayrettin abi.. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 (düzenlendi) Şimdi sessizce dağılıyoruz.. sani şükela modu 20 aralık 2003 itibariyle zaga'ya telefonla katılmış seyircidir, olmaz olsundur.okan bayülgen isminin anlamını sorduğunda "güneşli" demiştir (ki bu ingilizce "sunny" nin anlamıdır ve haliyle sani ve sunny'nin okunuşları aynıdır.) ve bunun üzerine "isminiz ingilizce mi?" muadili sorular soran okan bayülgen'e açıklama yapmak yerine ikiyüzkırüç kez "ben ismimle barışığım" demiş, okan bayülgen'i dumurlara sürüklemiştir. aynı esnada seyirciler zaga'nın fıstık sarışın prodüktörüne(ya da neyse) bu danışıklı mı diye sormuşlar, inanaları gelmemiştir. #3709786 21.12.2003 13:14 ~ 22.12.2003 02:48kanzuk··· Sani bu doğru mu? 23 Şubat 2016 tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts