Yasin Şimşek 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Sani abi candır Ace 2 telefonum varken çok yardımcı oldun özelden Ama ben ismine değil soy ismine takılmıştım 'Gerşon' ne demek acaba diye Yorum bağlantısı
Murat Birinci 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Aynı dertten bende muzdaribim. Kimi soyadımı binici, biricik gibi saçma sapan yazıyor. Bende her seferinde hani birinci ikinci varya öyle birinci işte diyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Bana Cüneyt diyen var. Sıkma canını Sani 2 Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 (düzenlendi) Sani abi candır Ace 2 telefonum varken çok yardımcı oldun özelden Ama ben ismine değil soy ismine takılmıştım 'Gerşon' ne demek acaba diye Bende sordum cevap gelmedi. Biraz araştırdım, işin içine yahudilik dahil epey şey girdi,fazla kurcalamadım 23 Şubat 2016 tarihinde Hasan Ekci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Sani bey sormakta bir sakınca yoksa eğer memleket neresidir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Şubat 2016 Yazar Paylaş 23 Şubat 2016 Okunuşu güneş diye. Anlamı bence daha farklıdır.Yok abi, gayet güneşli Sani bey sormakta bir sakınca yoksa eğer memleket neresidirDogma buyume İstanbul. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 (düzenlendi) Foruma katıldıgimdan beri adinizin Sani oldugunu biliyordum yanlis yazildigini dusunmemistim hic , diger abiler kardesler neden birseyler uydurmayi dusunmuslar anlamadim 23 Şubat 2016 tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 23 Şubat 2016 Paylaş 23 Şubat 2016 Boş ver Saniş. İsimlerle oynamayı seven bir milletiz. Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Iyide ben naapayim? Turkiye'de adimi soyledigimde ilk seferde anlayan tek tuk, birde yabanci ulkede neler cekiyorum bilne var mi? 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Iyide ben naapayim? Turkiye'de adimi soyledigimde ilk seferde anlayan tek tuk, birde yabanci ulkede neler cekiyorum bilne var mi? Ç... Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Adım kimlikte Halük, karadenizli hemşehrim nüfus memuru yetmemiş doğum belgemi bile değiştirmiş. Gerisini yazmıyorum. İki nokta için askerlik muayenesine Samsundan Trabzona gitmişliğim bile var. Diploma falan haluk.... Yorum bağlantısı
Murat Dere 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Şaağmi de mi bu çocuun ismisinin adısı? Mutabık kalam artıkın ya. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Sani, senin bu isim konusu benim foruma üye olduğum 2012 de de bir ara konuşulmuştu. Hatta soyadını da eski futbolcu Gerson ile karıştırıyorlar falan demiştin galiba. Bende hem ismimden özellikle de soyismimin yanlış anlaşılması ve yazılmasından muzdaribim. Sıkça Koray oluyorum, bol bol da Orhan... Soyadım ise en çok Şenören oluyor. Şenözer, Şenöner diğer versiyonlar. Fotoğrafladığım komik ve uçuk yanlış yazımlar ise şöyle... Şenörücü, Şenölür (Artık nasıl oluyorsa ) En saçma ve komik yanlışlık ise meşhur kargo firmasının etiketindeydi. Hem adımı hem soyadımı baya bir uydurmuşlar... Korha Sensrü Yani ben sürüyemezsem sen sürü demek istediler herhalde ... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts