İçeriğe Yönlendir

İsmim

Sani Gerşon

Recommended Posts

Yasin Şimşek

Sani abi candır  :D  Ace 2 telefonum varken çok yardımcı oldun özelden  :flowers:  Ama ben ismine değil soy ismine takılmıştım 'Gerşon' ne demek acaba diye  :)

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Aynı dertten bende muzdaribim. Kimi soyadımı binici, biricik gibi saçma sapan yazıyor. Bende her seferinde hani birinci ikinci varya öyle birinci işte diyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Ekci
(düzenlendi)

Sani abi candır  :D  Ace 2 telefonum varken çok yardımcı oldun özelden  :flowers:  Ama ben ismine değil soy ismine takılmıştım 'Gerşon' ne demek acaba diye  :)

Bende sordum cevap gelmedi. :)  Biraz araştırdım, işin içine yahudilik dahil epey şey girdi,fazla kurcalamadım

tarihinde Hasan Ekci tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Okunuşu güneş diye. Anlamı bence daha farklıdır.

Yok abi, gayet güneşli :)

Sani bey sormakta bir sakınca yoksa eğer memleket neresidir

Dogma buyume İstanbul.
Yorum bağlantısı
Zafer Bakar
(düzenlendi)

Foruma katıldıgimdan beri adinizin Sani oldugunu biliyordum yanlis yazildigini dusunmemistim hic , diger abiler kardesler neden birseyler uydurmayi dusunmuslar anlamadim ;)

tarihinde Zafer Bakar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Boş ver Saniş. İsimlerle oynamayı seven bir milletiz.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Iyide ben naapayim? Turkiye'de adimi soyledigimde ilk seferde anlayan tek tuk, birde yabanci ulkede neler cekiyorum bilne var mi? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Iyide ben naapayim? Turkiye'de adimi soyledigimde ilk seferde anlayan tek tuk, birde yabanci ulkede neler cekiyorum bilne var mi? :D

Ç...:)
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Adım kimlikte Halük, karadenizli hemşehrim nüfus memuru yetmemiş doğum belgemi bile değiştirmiş. Gerisini yazmıyorum. İki nokta için askerlik muayenesine Samsundan Trabzona gitmişliğim bile var. Diploma falan haluk....

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Şaağmi de mi bu çocuun ismisinin adısı? :crazy: Mutabık kalam artıkın ya. :p

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Sani, senin bu isim konusu benim foruma üye olduğum 2012 de de bir ara konuşulmuştu. :) Hatta soyadını da eski futbolcu Gerson ile karıştırıyorlar falan demiştin galiba.

Bende hem ismimden özellikle de soyismimin yanlış anlaşılması ve yazılmasından muzdaribim. Sıkça Koray oluyorum, bol bol da Orhan... Soyadım ise en çok Şenören oluyor. Şenözer, Şenöner diğer versiyonlar. Fotoğrafladığım komik ve uçuk yanlış yazımlar ise şöyle... Şenörücü, Şenölür (Artık nasıl oluyorsa :) ) En saçma ve komik yanlışlık ise meşhur kargo firmasının etiketindeydi. Hem adımı hem soyadımı baya bir uydurmuşlar... Korha Sensrü :) Yani ben sürüyemezsem sen sürü demek istediler herhalde ... :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...