Batuhan Vural 24 Şubat 2016 Paylaş 24 Şubat 2016 Merhabalar 2010 Glx Connect'imin EGR Valfini iptal etmek istiyorum. Araştırmalarıma Göre Connect'lerde 1 Bakır Conta İle Halledilebiliyormuş. Sizce EGR İptal Etsem + sı Yada - Si olurmu İnternette Net bir Cevap Bulamadım. Bulduğum Bazı Resimler 1#EGR Valfinin olduğu yer 2#Çıkartıp Conta Koyucağımız Yer 3#Deliği Kapalı Aynı Çapta Kesilmiş Bakır 4#Buda Sonuç Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Bu tarz durumlarda link vermen yeterli olacaktır. Resim kopyalamayı doğru bulmuyorum. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 Ben 2007 GLX aracımda iptal edince faydasını görmüştüm. Hareketlenmesi iyileşmişti aracın. Yakıt olarak da iptal öncesi ve sonrası bir fark olmadı bende. Emisyon değerlerim ise 2 sene ayrı ayrı girdiğim vizelerin ikisinde de belirlenen sınırların altındaydı. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2016 Paylaş 25 Şubat 2016 resimlerin orjinal linkini paylaşır mısın ? egr iptalini anadolu yakasında nerede yaptırabilirz bu konuda da fikriniz var mı ? Yorum bağlantısı
Batuhan Vural 26 Şubat 2016 Yazar Paylaş 26 Şubat 2016 Kendin bile yapabilirsin kolay bir şey resimler engellenmiş araştırırsan bulursun. Yorum bağlantısı
Davut gunaydin 9 Mart 2016 Paylaş 9 Mart 2016 Merhaba herkese.ben 2011 fiesta dizel aracimin egr valfini iptal etmek istiyorum ama nerede oldugunu bi turlu bulamadim nerede oldugunu bilen varmi.formda paylasilan yazilari okudum genelde herkes kor bir tipa ile bu islemi gerceklestiriyor.bugun sanayiye yag degisiminicin gittim.ustaya egr yi nasil iptal ederim dedigimde beni baska bir yere yonlendirdi onlar yazilim atiyormus ve fiyati 400 yl dediler.sizce hangisi daha saglikli yazilimmi kor tipami? Yorum bağlantısı
Batuhan Vural 9 Mart 2016 Yazar Paylaş 9 Mart 2016 Yazılım ile olanlarda var ama ford'da yazılım ile olduğunu sanmıyorum. Genellikle Yakıt Filtresinin yanında Motorun üstünde turbo gidiş hortumunun yanında olur. İptal Ettikten sonra Arıza Lambası Yanar Küçük Bir Yazılımla Halledilir. Yorum bağlantısı
Alphan Salt 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Egr iptalini kendim sac kestirip yapmıştım.Bir kaç gün sonra söktüm attım. İyi yanları olarak ; Soğuk motorda rölanti dalganlaması düzeldi.Araç ataklaştı ve 2. viteste sadece debriyajla hızlanıyordu.Öksürmeden kalkıyordu. Kötü yanları ; Nedendir bilmiyorum ama yakıt tüketimi fırladı.Eksoz kokusu kötüleşti.O sacın orda ne kadar dayacağı belli değil, erirse durumlar kötü. Yorum bağlantısı
Talip Eren 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 EGR nin iptali bir miktar performans artışı sağlayacaktır Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 şunu okuyun http://dergipark.ulakbim.gov.tr/tbtkengineering/article/viewFile/5000024962/5000025198 egrnizde önceden sıkıntı yoksa araçta bi fark hissetmezsiniz yakıt performans vs ama tıkalıdır manifoldu doldurmuştur bunun sonuncunda iptal edildi mi farkı hissedebilirsiniz yakıt kalitesi malum yakıta temiz oksijen gönderip güzel yanma sağlamak yerine arada egzos gazı geri vererek yanmayı kötüleştirmeyi şahsen istemem benim iptal ve her aracımda da edicem bakırla iptalini yapın erime vs yaşamamak için Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Egr iptalini kendim sac kestirip yapmıştım.Bir kaç gün sonra söktüm attım. İyi yanları olarak ; Soğuk motorda rölanti dalganlaması düzeldi.Araç ataklaştı ve 2. viteste sadece debriyajla hızlanıyordu.Öksürmeden kalkıyordu. Kötü yanları ; Nedendir bilmiyorum ama yakıt tüketimi fırladı.Eksoz kokusu kötüleşti.O sacın orda ne kadar dayacağı belli değil, erirse durumlar kötü. Erimesi mümkün değil, yüksek sıcaklıkla çalışan bir parça değil. Kutu kola ile bile körelten var... Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Erimesi mümkün değil, yüksek sıcaklıkla çalışan bir parça değil. Kutu kola ile bile körelten var... kola kutusu ile iptal eden motor yaptıracaktı ufak bi önlem almasaydı konusu da var forumda direk erir çok yüksek sıcaklık var aliminyum vs kesinlikle olmaz bakır en iyisi konusu da burada http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/236889-egr-iptali-aman-dikkat/page-2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts