Şahin Topaloğlu 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Emmi nerde direğe çıktı. Direk nerde emmi kesti.... Vallahi gelmeleri bir ayı bulur....O da gelirlerse. 1 Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Ya... konu disi olacak ama cok merak ediyorum Mehmet bey'e neden Emmi deniliyor? Emmi ne demek? Cahil gorundugum icin kusura bakmayin - turkceyi kitap ve televizyondan ancak bukadar ogrendim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 kaldırım ile birleştiği yerden kırılmış.. daha yerin altına doğru gidiyo :D Telekomu arıyorum sistemimizde arıza var sonra arayın diyo Allahm cıldıracam Geçmiş olsun. Sistemde arıza varmış demekki. 3-4 gündür günde 5-6 kez 4440375 arıyor kapatıyor. Çaldırıp kapatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 En etkili ve hızlı çözümün BİMER olacağını düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Ya... konu disi olacak ama cok merak ediyorum Mehmet bey'e neden Emmi deniliyor? Emmi ne demek? Cahil gorundugum icin kusura bakmayin - turkceyi kitap ve televizyondan ancak bukadar ogrendim. Geçmişte.. 10 yıl olmuştur, forumdan bir arkadaşımız, abi amca emmi derken.. Lakabım emmi olarak kaldı.. Sadece forum tanıdıklarıma emmiyim yani 9 Yorum bağlantısı
Erkan Tekin 26 Şubat 2016 Yazar Paylaş 26 Şubat 2016 Bina yöneticisine diyim de Bimer ile halletsin Yoksa haftasonu nasılsa memlekete gidecem motorlu testereyi getirir doğrar atarım :D Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 26 Şubat 2016 Paylaş 26 Şubat 2016 Geçmişte.. 10 yıl olmuştur, forumdan bir arkadaşımız, abi amca emmi derken.. Lakabım emmi olarak kaldı.. Sadece forum tanıdıklarıma emmiyim yani Hanıma konu geçtiğinde forumdan Mehmet abi desem, hangisi diyor, emmi diyorum ha Nevşehir'de olan diyor :D 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts