İçeriğe Yönlendir

Telefon Direği Devrildi

Erkan Tekin

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

Emmi nerde direğe çıktı. Direk nerde emmi kesti....

Vallahi gelmeleri bir ayı bulur....O da gelirlerse. :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Ya... konu disi olacak ama cok merak ediyorum Mehmet bey'e neden Emmi deniliyor? Emmi ne demek?

Cahil gorundugum icin kusura bakmayin - turkceyi kitap ve televizyondan ancak bukadar ogrendim. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

kaldırım ile birleştiği yerden kırılmış.. daha yerin altına doğru gidiyo :D :D Telekomu arıyorum sistemimizde arıza var sonra arayın diyo Allahm cıldıracam :D

Geçmiş olsun.

Sistemde arıza varmış demekki. 3-4 gündür günde 5-6 kez 4440375 arıyor kapatıyor. Çaldırıp kapatıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

En etkili ve hızlı çözümün BİMER olacağını düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ya... konu disi olacak ama cok merak ediyorum Mehmet bey'e neden Emmi deniliyor? Emmi ne demek?

Cahil gorundugum icin kusura bakmayin - turkceyi kitap ve televizyondan ancak bukadar ogrendim. :)

Geçmişte.. 10 yıl olmuştur, forumdan bir arkadaşımız, abi amca emmi derken.. Lakabım emmi olarak kaldı.. 

Sadece forum tanıdıklarıma emmiyim yani :)

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Bina yöneticisine diyim de Bimer ile halletsin :) Yoksa haftasonu nasılsa memlekete gidecem motorlu testereyi getirir doğrar atarım :D :D 

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Geçmişte.. 10 yıl olmuştur, forumdan bir arkadaşımız, abi amca emmi derken.. Lakabım emmi olarak kaldı.. 

Sadece forum tanıdıklarıma emmiyim yani :)

Hanıma konu geçtiğinde forumdan Mehmet abi desem, hangisi diyor, emmi diyorum ha Nevşehir'de olan diyor :D :D :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...