İçeriğe Yönlendir

Mondeo 98 Ghia Sedan 2.0 Vites Körüğü, El Freni Derisi, Klima Kompres

Emre Gürkaynak

Recommended Posts

Emre Gürkaynak

Slm arkadaşlar,

Bende muğladan 98 ghia sedanımla aranıza katılmış bulunuyorum.

Aracımı 14000tlye klimasi calismiyor halde aldim, ayrica sofor koltuğu elektrigi calismiyor.

Suallerim soyle,

1.fiyat nasil uygun mu almisim?

2.vites korugu ve el freni korugu satan bildiginiz bir yer varmi , fiyat?

3.klima kompresoru yenisi 1200tl orjinal, 500tl cikma buldum, arti 170tl petek iyi mi?

4.tesekkurler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emre Bey.. Aynı konuyu 4 defa açtınız :)

Konu açarken moderatör tarafından onaylanacağı hakkında bir uyarı görüyor olmalıydınız.. 

Eski model aracın fiyatı tamamen kondisyonu ile alakalıdır. Bence normal fiyatınız. 

500 liraya kompresör normal. 

Koltuktan hiç ses gelmiyorsa karışık.. ses geliyorsa yükselmiyorsa 50-100 liraya halledersiniz.. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emre Gürkaynak

Mobilden yaziyordum gormemisim,

Tesekkur ederim hizli cevap icin.

Yorum bağlantısı
Emre Gürkaynak

Mondeomun eksikleriden biri el freni korugu, teyp konsolu ve elfreni korugu degisecek, varsa bildigini alabilecegim bir yer tavsiyelerinizi bekliyorum. 12090c0f23589a731ac5260161fb9aac.jpg

3e9ec01f1386b743ecb872571298c3b3.jpg

Yorum bağlantısı
Timuçin Orcan

hocam kendın sök körüğü  götür deri işi yapan  kaplamacılara fılen  yaptır aynısı yaparlar yanı orjınalın daha ıyı olur hele tanıdıksan ıstedığın derıye

Yorum bağlantısı
Emre Gürkaynak

El freni yapriririm ama vites korugunun takilan plastigi kirikmis o yuzden cikma bulacagim sanirim internette aradim yedek parcasini bulamadim

Yorum bağlantısı
Hasen Kara

O körüklerin orjinalleri çok pahalı. Aynı durum bendede mevcut. Eski deri ölçülerinde kestirip yerine uydurmak çok daha mantıklı olur.

Yorum bağlantısı
Emre Gürkaynak

O körüklerin orjinalleri çok pahalı. Aynı durum bendede mevcut. Eski deri ölçülerinde kestirip yerine uydurmak çok daha mantıklı olur.

Yukarida yazdigim gibi plastigi kirik takilmiyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...