İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2011 Multimedya Önerisi

Baver Yazar

Recommended Posts

Baver Yazar

Merhaba oncelikle

2011 model dizel ford focus sahibiyim bundan önceki arabam hyundai elentrada genis bir multimedya ekrani vardi bu arabayada taktirmak istiyorum cunku aliskanlik haline gelmis elim ister istemez dokunmatik ekran ariyo :) ama bulundugum sehir itibariyle bu imkanim yok ufak bir kasabadayim ve sehire uzaklik 150 kmden fazla yani gidipte bos dönmek istemiyorum bu yuzden bana link halinde öneride bulunabilirmisiniz veya kendiniz satiyorsaniz oda olur cikmaci varsa forumda oda olur farketmez yani

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Merhaba oncelikle

2011 model dizel ford focus sahibiyim bundan önceki arabam hyundai elentrada genis bir multimedya ekrani vardi bu arabayada taktirmak istiyorum cunku aliskanlik haline gelmis elim ister istemez dokunmatik ekran ariyo :) ama bulundugum sehir itibariyle bu imkanim yok ufak bir kasabadayim ve sehire uzaklik 150 kmden fazla yani gidipte bos dönmek istemiyorum bu yuzden bana link halinde öneride bulunabilirmisiniz veya kendiniz satiyorsaniz oda olur cikmaci varsa forumda oda olur farketmez yani

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243031-focus-2-makyajlı-kasa-multimedya-önerisi/

Yorum bağlantısı
Kenan Koç

Bendede ceyclone var 1450 ye almıştım malesef hiçbirinin ses kalitesi orjinali gibi değil.

Yorum bağlantısı
İrfan Demir

navimex 9911 plus multimedya aldım taktıralı iki ay oldu sıkıntısız full özelikli geriş görüş kamerası da var cok da güzel

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...