İçeriğe Yönlendir

Arka Hoparlör Sökümü Hk.

Erkan Tekin

Recommended Posts

Erkan Tekin

Arkadaşlar merhaba.. 
2003 connect arka sol hoparlorden ses gelmiyor artık ya patladı yada bi temassızlık var.. Gerekli işlemleri yapabilmem için sökmek gerekiyor ama sıkıntı orayı nasıl sökeceğimiz de :D 

Arka hoparlörleri nasıl sökeriz ?? 

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

koltuğu yatır pazotun alt tarafında 3 vida var onu sök sonra aşağıdan gerdir şu ön direkler gibi metal çıt çıt lı aşağılar çekerek çıkıyo camın önü yukar doğru arasına parmağını sok oynat çıkar, taktığın zaman hepsini taktığından emin ol sonra çıt çıt ses yapıyor, en gıcık olduğum şeydir .. :D ben 1 ay önce değiştim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

koltuğu yatır pazotun alt tarafında 3 vida var onu sök sonra aşağıdan gerdir şu ön direkler gibi metal çıt çıt lı aşağılar çekerek çıkıyo camın önü yukar doğru arasına parmağını sok oynat çıkar, taktığın zaman hepsini taktığından emin ol sonra çıt çıt ses yapıyor, en gıcık olduğum şeydir .. :D ben 1 ay önce değiştim :D

havalar iyi oldugunda bi deneyim :D  teşekkür ederim :) 

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

havalar iyi oldugunda bi deneyim :D  teşekkür ederim :)

rica ederim :D

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

havalar iyi oldugunda bi deneyim :D teşekkür ederim :)

Bu arada hoparlörlerin değişik bi soketi var ben kablodan taraf olanı kesip fişli yaptım eğer hoparlör almayı düşünmüyosan karşıdan ödemeli bi çift arka gönderirim 20 watt yarıyosa kullan önde mevcut elimde :)

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Orjinalleri değiştirmekle uğraşmayın bence. Varsa pandizotunun üzerine montaj edin yada tavana fiberden yer yaptırın.

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

Orjinalleri değiştirmekle uğraşmayın bence. Varsa pandizotunun üzerine montaj edin yada tavana fiberden yer yaptırın.

Uğur abi pandizot üzeri düşündüm altı boş olduğundan dolayı fazlaca tiz aldık gürültü kirliliği oldu o yüzden ben orjinal leri daha kaliteli bi markayla değiştirdim çok son ses gezen biri olmadığım için yeterli :) ama tavana fiber den fikri güzel yazın denenebilir :D

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Uğur abi pandizot üzeri düşündüm altı boş olduğundan dolayı fazlaca tiz aldık gürültü kirliliği oldu o yüzden ben orjinal leri daha kaliteli bi markayla değiştirdim çok son ses gezen biri olmadığım için yeterli :) ama tavana fiber den fikri güzel yazın denenebilir :D

Benimkiler bu şekilde.

BPD6WM.jpg

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Abi pandizot yok ya alırken yoktu daha doğrusu.. yazın bi pandizot + ses sistemi düşünüyorum.. şu malum sitedeki ses için yapılan pandizotlar nasıl mesela ? 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

benim araç malum 2003 model ona uygun bişi bulacaz :D 2 hoparlor yeri olsa yeterli göze hoş gelsin de :D

Siyah olanı seninkisine uyar  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

benim araçta önler pionerr, arkalar roadstar iyi çalıyorlar radyonun etkisi çok büyük sadece hoparlörle bitmiyor. ama uğur abinin yaptığı güzel hafif bas sevenler için ideal :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

benim araçta önler pionerr, arkalar roadstar iyi çalıyorlar radyonun etkisi çok büyük sadece hoparlörle bitmiyor. ama uğur abinin yaptığı güzel hafif bas sevenler için ideal :)

Hafif bass ?

benim bagajda birde 1000w jbl var, İnletmesede sağlam titretiyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

Hafif bass ?

benim bagajda birde 1000w jbl var, İnletmesede sağlam titretiyor :)

yok abi kabinden bahsetmedim sadece panzottakilerden bahsettim :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
İbrahim Gümüş

2010 connect lerın sökümünü bilen varmı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...