İçeriğe Yönlendir

Cam Filmi

Ahmet Emirhan Bal

Recommended Posts

Ahmet Emirhan Bal

selamın aleyküm . 2 sene önce mor filmlerimi farklılık olsun diye çektirmiştim. 2 sene renk biraz dağıldı birazda ufak çizilmiş siyah filme geçmek istiyorum sizce kaç numara çekmeliyim aklımda olan yanlar ve arkalar 2 numara ön cam 0.50-0.75-1 numara ön cama filmi çok istiyorum . burda ön camda film olan var mı yada nasıl olur ? :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Aleykum selam.

Forumun genel görüşü ön cama film yaptirilmamasi. Yanlar için ise zevk meselesi. Geneli 1 numaradan yanadır.

Yorum bağlantısı
Barış Adak

Yanlar zevk meselesi . Ancak çok karartma = çok dikkat çekme . Dikkati çekilen Polis oluyor tabi  :)  Ayrıca malum hassas günlerdeyiz. Kolluk güçleri tetikte . Zifiri karanlık araçlar şüphe ve tedirginlik yaratabilir. Ayrıca çok koyu film geri görüşü de kısıtlıyor. Gece bir halt görünmüyor ne orta ne yan dikizlerden. Memlekette ilginç engeller , farsız gezenler , tek farla motosiklet gibi dolaşan kamyonlar varken , tehlikeli bir durum.

Ön cama gelince . Hiç tavsiye etmem. Bence , film kaliteli bile olsa sürekli bakılan ön camda , özellikle geceleri yansımalar rahatsız ediyor. 

Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

As. Ahmet.

Benım öncekı focusu daha önce ki sahıbı yaptırmıs ilk aldıgımda bana garip gelmisti , sonra alıştım gitti.

Şimdi mca focusuma kendim yaptırdım ön cam dahil ben memnunum,alışkanlık.Çok rahat oluyor,çoluk çoçuk varken aracta istediğin yere çek arabayı.

Kimi zaman bır yere park edeyım arkadaslar aracın yanından gecıyor içinde benı fark edemıyorlar.

Ben rahatım , benım araca kullanıpta rahatsız olanlar yok ta değil.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

En arkalar 3 orta 2 önlerde 1 numara.
3-4 ay önce yenilettim filmleri. Önceden ön kapılardaki kelebek camlarında film yoktu 1 numara olmasına ragmen karanlıkta aynaların görüşünü baya azalttı.

2182q2.jpg

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

selamın aleyküm . 2 sene önce mor filmlerimi farklılık olsun diye çektirmiştim. 2 sene renk biraz dağıldı birazda ufak çizilmiş siyah filme geçmek istiyorum sizce kaç numara çekmeliyim aklımda olan yanlar ve arkalar 2 numara ön cam 0.50-0.75-1 numara ön cama filmi çok istiyorum . burda ön camda film olan var mı yada nasıl olur ? :D :D

ön cama yeni film çektirdim fakat daha alışamadım. çokta içime sinmedi açıkcası. en fazla bu yaz kullanır (o da masraf ettik diye :D ) sonra tekrar söktürürüm diye düşünüyorum.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280123-bir-film-hikayesi-bol-resim-i%C3%A7erir/

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

En arkalar 3 orta 2 önlerde 1 numara.

3-4 ay önce yenilettim filmleri. Önceden ön kapılardaki kelebek camlarında film yoktu 1 numara olmasına ragmen karanlıkta aynaların görüşünü baya azalttı.

2182q2.jpg

Abi seninkine yetişemeyiz ama 1 numarada yeterli imiş onu anladım..

Benim amacım kırmızı ışıkta şu arabayı kesen sigaralı tipler var sırf onlar yüzünden sadece biraz kara olsun yeter önlere gerekli şimdi mor çektirsem arkalar solmuş renk farkı çıkacak o yüzden baştan siyah istiyorum 1 numara da yeterli ön cama bi tutsunlar bakalım çekersem foto atarım.

Yorum bağlantısı
Emre Akbas

Ben piyasada gördüğüm mor filmler eskidigi için öle oldugunu düşünürdüm hep demek bu şekilde takılıyormu :) ayrıca ön cama film çekmek çok mantiıksız geliyor bana heleki bağsı ışksız noktalarda çok güzlük çıkartır.

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

Ben piyasada gördüğüm mor filmler eskidigi için öle oldugunu düşünürdüm hep demek bu şekilde takılıyormu :) ayrıca ön cama film çekmek çok mantiıksız geliyor bana heleki

bağsı ışksız noktalarda çok güzlük çıkartır.

Yok abi sırf farklı olması için yapmıştım :) ön cama da orda karar vereyim ve bu dönemde çok koyu olmaz gidip 1 numara yapalım :)

Yorum bağlantısı
Osman Tokdoğan

Aleyküm selam. aracınızın ön camına film taktırmak bir süre sonra başınızı ağrıtır :) özellikle polis abilerimizi cezbeder, gece görüşünüzü azaltır vs. 

zaten arka ve yan camlara film taktırdığınızda aracın içi daha koyu olacak ve ön camınızdaki eğiklikten dolayı dışarıdan içerisi daha zor görünecektir.

bence taktırmayın, siz bilirsiniz ama bence taktırmayın  :D

Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Bilgiç

arkalar 2 önler 1 numara uygundur

Yorum bağlantısı
Ahmet Emirhan Bal

herkese teşekkür ederim haftasonu bi gideyim .. :) sanayiye bakalım bende çekerim ama markalardan anlamıyorum bide arka rezistandan korkuyorum yoksa çekebilirim ... :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...