Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 İyi günler arkadaşlar; Bir sprey boya alıyım boya yapıyım dedim, arkadaşa bir iki resim gösterdi bak bunlardan taktırt dedi. hoş göründü gözüme lakin karar veremedim bir türlü aklıma bir kaç soru takıldı. 1-Bu zımbırtılar her marka model için ayrı mı olur yoksa hepsi biri birine uyar mı? 2-frenlemeye etkisi var mıdır ( güvenlik açısından) 3-uzun yolda sıkıntı çıkartır mı yoksa takıp unutalım mı. ( ısınma vs.) 4-takması kolay mıdır söktak işlemleri için kesme biçme gerekir mi elimiz tornavida anahtar tutar çok şükür kendim yapabilir miyim.. 5-olduki herşey olumlu taktırtacağım hangi marka model renk önerirsiniz siyah bir araç için... yardım ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 kaliper kapakları uygun olmayan kaliperlere takılmamalıdır. silikon vs ile takılan kapaklar ısıdan kendini bırakıp çıkarsa 100 le giderken olabilecekleri siz düşünün. vida ile atanlar var ama bana hiç sağlıklı gelmiyor,kaliperi delip vida ile sabitlemek.. boyamak en iyisi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 kaliper kapakları uygun olmayan kaliperlere takılmamalıdır. silikon vs ile takılan kapaklar ısıdan kendini bırakıp çıkarsa 100 le giderken olabilecekleri siz düşünün. vida ile atanlar var ama bana hiç sağlıklı gelmiyor,kaliperi delip vida ile sabitlemek.. boyamak en iyisi +1 boya yapıp güzel bir renk reklamcıdan güzel sticker da yapıştırabilirsiniz ben şahsen kırmızı yapıp st stiker koydum çok da güzel durdu Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 +1 boya yapıp güzel bir renk reklamcıdan güzel sticker da yapıştırabilirsiniz ben şahsen kırmızı yapıp st stiker koydum çok da güzel durdu Mümkünse bir resmini alabilir miyim... Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Mümkünse bir resmini alabilir miyim... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 120 ile giderken jantımla kaliperin arasında sonradan yapışmış sert plastik bir parça ben istemezdim Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Eray abi ama sizin sadece sss Motor dışında fark yok :D hem st çok yakıyo 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Eray Bey çok güzel olmuş.oluşturacağı risklerden dolayı aliperden vazgeçtim. boya en güzeli olacak... Sanırsam siyaha en iyi giden renk kırmızı... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 (düzenlendi) Turuncu [emoji7] 8 Mart 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts