İçeriğe Yönlendir

Mercedes C200D

Ali Yasir Bilici

Recommended Posts

Ali Yasir Bilici

Herkese merhabalar,Birkaç ay sonra enişteme 0 araç almayı düşünüyoruz.Kendisi Mercedes C200D taraftarı olsa da ben çok sıcak yaklaşmıyorum.Fiyatı ikinci el E250 4M fiyatlarına yaklaşıyor.

Aracı konfigüratör de yapılandırdığımız zaman(Opsiyonları seçtiğimizde) 250.000 tl çıkıyor.Birtakım indirim yapacaklar ama yine de bana çok geliyor.

Sizce araç nasıl ? Fiyat nasıl ?(Opsiyonlar ele alındığında) Gereksiz mi,verilir mi ? Teşekkürler.

Opsiyonlar;(Amg dış tasarım paketi-Airmatic,Airmatic dinamik yol tutuş paketi-Eyer Kahvesi Designo deri iç tasarım-360 Kamera-Head Up Display-Sürüş yardım paket Plus-Keyless konfor paket-Burmester surround sistemi-Hafıza paketi-Led akıllı ışık sistemi-Uzun far asistanı)

Konfigratör Resimleri:

XkLR5D.jpg

bDJ7Wj.jpg

QBZO9g.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

C class'a 250.000 TL  :i-ih:

Banada çok mantıksız ve gereksiz geliyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayallerimin ötesinde olduğundan no coment.  :) Allah sahibine bağışlasın.  :)

Yorum bağlantısı
Fatih Emre

Airmatikler çok arıza çıkarıyormuş. Tavsiye edilmiyor. Açıkçası opsiyon işi bence çok önemli. Daha sonra opsiyonların eklenmesi çoz çok zor olur. Tek şansınız var o da aracı satın alırken. Bence işi bilen birine danışmak lazım. www.mbclubtr.com forumundan Gudikcik nickli abimiz Mercedes'in opsiyonlarının hangilerinin gerekli hangilerinini gereksiz olduğu yönünde size yardımcı olabilir.

Yorum bağlantısı
Misafir

C sınıfına 250.000 lira vermeyi tercih etmem şahsen o kadar param yok atıp tutmak kolay gerci ama karar sizin  :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bir yıldızcı olarak çok net söylüyorum ortasında çin malı görünümünde olan tabletli bir konsola sahip araca 250.000 TL yi 250.000 kırbaç vursalar vermem. E-250 CGI veya E-220 CDI bakın, hatta vergi problemi yoksa CLS 350 CDI alın

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

yanlis bilmiyorsam mercedes c class, c sinifi degil d sinifi arac. fiyat yanlis degilse c200d nin baz fiyati 150000tl. Sizin istediginiz ekstralar bir 100000 kadar bindirmis araca ki o ekstralarin cogu cok pahali ekstralar. 2. el de bu sekilde ekstrali olanlari varsa düsünülebilir. yok illa sifir olsun, ben bu arabaya catlayana kadar binecegim zaten deniliyosa da olabilir. Bazi ekstralardan vazgecilebilir. O paraya alt markalarin en üst siniflari alinabilir ama yildizin algisi baskadir tabiki. 

Allah kolaylik versin zor is.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Ortadaki tablet olmasa belki ama o varken asla :) Aracı inanılmaz basitleştiriyor. Ben mercedese gidip araca binince bunu kaldırabiliyor muyuz diye sormuştum. Olumsuz cevap alınca inanın hiç bişey sormadan kalktım...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

bu arabanın fiyatının bu kadar fazla olma sebebi de 1.6 dizel ünite ile tam ülke şartlarına uyum sağlaması.

mercedeste bundan sonra direk 2.2 ye geçince diğer modeller ürkütüyor insanları. ama tabii ki yine de etmez.

5.20d alırdım

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Fitesi nerde bunun :)

Kolda abi ;) Direksiyonun sağ tarafında.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök

Clio ya 60 70 bin tl verildiği ülkemde gayet normal bir fiyat. 

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

o zaten artık her otomatikte olan "f1" dediğimiz vites değil mi :)  orta konsoldan tamamen kaldırmışlar artık demek ki

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bir yıldızcı olarak çok net söylüyorum ortasında çin malı görünümünde olan tabletli bir konsola sahip araca 250.000 TL yi 250.000 kırbaç vursalar vermem. E-250 CGI veya E-220 CDI bakın, hatta vergi problemi yoksa CLS 350 CDI alın

+10

+1002

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

Hayallerimin ötesinde olduğundan no coment.  :) Allah sahibine bağışlasın.  :)

Allah gönlünüze göre versin :)

Airmatikler çok arıza çıkarıyormuş. Tavsiye edilmiyor. Açıkçası opsiyon işi bence çok önemli. Daha sonra opsiyonların eklenmesi çoz çok zor olur. Tek şansınız var o da aracı satın alırken. Bence işi bilen birine danışmak lazım. www.mbclubtr.com forumundan Gudikcik nickli abimiz Mercedes'in opsiyonlarının hangilerinin gerekli hangilerinini gereksiz olduğu yönünde size yardımcı olabilir.

Araç bencede fiyatının arabası değil,çok teşekkürler bilgileriniz içinde.

C sınıfına 250.000 lira vermeyi tercih etmem şahsen o kadar param yok atıp tutmak kolay gerci ama karar sizin  :)

Full opsiyonlu paket olunca kafa karıştırıyor,Allah gönlünüze göre versin :)

Aynen katılıyorum.2.0 motora kadar sıkıntı yok,0 km bakıyor yoksa çoktan kararımız E250 4M olmuştu

Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

yanlis bilmiyorsam mercedes c class, c sinifi degil d sinifi arac. fiyat yanlis degilse c200d nin baz fiyati 150000tl. Sizin istediginiz ekstralar bir 100000 kadar bindirmis araca ki o ekstralarin cogu cok pahali ekstralar. 2. el de bu sekilde ekstrali olanlari varsa düsünülebilir. yok illa sifir olsun, ben bu arabaya catlayana kadar binecegim zaten deniliyosa da olabilir. Bazi ekstralardan vazgecilebilir. O paraya alt markalarin en üst siniflari alinabilir ama yildizin algisi baskadir tabiki. 

Allah kolaylik versin zor is.

Abi Dizel Amg paket 186 bin tl.Üstündeki ekstralarla 250 bin oluyor oldumu dolusu olsun diyor ikinci elde 230 binlik dolu var ama almışken 0 olsun diyor.A4 Quattro ya döndürmeye çalışacağım bakalım Allah razi olsun

Ortadaki tablet olmasa belki ama o varken asla :) Aracı inanılmaz basitleştiriyor. Ben mercedese gidip araca binince bunu kaldırabiliyor muyuz diye sormuştum. Olumsuz cevap alınca inanın hiç bişey sormadan kalktım...

Bende hiç sevmiyorum o yapıştırma ekranı tasarımcı hangi kafayla yapmışsa :)

bu arabanın fiyatının bu kadar fazla olma sebebi de 1.6 dizel ünite ile tam ülke şartlarına uyum sağlaması.

mercedeste bundan sonra direk 2.2 ye geçince diğer modeller ürkütüyor insanları. ama tabii ki yine de etmez.

5.20d alırdım

C220d 320.000 tl acayyip gereksiz bir rakam.0 ı çok pahallı malesef

Clio ya 60 70 bin tl verildiği ülkemde gayet normal bir fiyat. 

Kesinlikle katılıyorum

O rakama başka araçlar bakardım şahsen.

0 km olcağı için abi A4 Quattro var muadili o da gereksiz pahallı bir araç.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
(düzenlendi)

Abi Dizel Amg paket 186 bin tl.Üstündeki ekstralarla 250 bin oluyor oldumu dolusu olsun diyor ikinci elde 230 binlik dolu var ama almışken 0 olsun diyor.A4 Quattro ya döndürmeye çalışacağım bakalım Allah razi olsun

Baktimda fiyatlar ucuk zaten, Mesela ayni fiyatlarda passat ve a4 var dedigin gibi. Ben vw grubuna karsi  cok ön yargiliyim. Bence vw grubundan bir arac, muadili mercedes-bmw parasi kesinlikle etmez. Ikinci elde ise 20000, 250000in yaninda cok bir miktar yapmiyor. 0 km icin 20000tl farka deger bence.

Öneri olarak bir kac farkli markanin benzer fiyatlardaki araclari ile test sürüsü yapin ya da en azindan icine oturun. O zaman karar vermek daha kolay olacaktir. 200000 tl ve biraz üzeri gözden cikmis. araclari görerek karsilastirmadan almayin bence. Az bir para degil sonucta.

Aracin dolu olmasi konusuna bende cok katiliyorum ama hangi özelliklere gercekten itiyaciniz oldugunu belirlemek, fiyatta büyük bir miktar olarak geri dönebilir.

tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

W203 ten sonra Mercedes'in C serisindeki kalite algısı git gide düşmektedir, W204 ün tipi güzeldir ama lakabı amele kasa mercedestir:)

bence W205 ede bu paralar verilmez 250bin tl gibi rakamlardan bahsediliyor...

W205 yerinde F30 Bmw 3.20d Xdrive alınabilir 190bin küsür lira, Mercedes S-Classe haricinde üstünlüğünü uzun zamandır Bmw ye kaptırmış durumda..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

Baktimda fiyatlar ucuk zaten, Mesela ayni fiyatlarda passat ve a4 var dedigin gibi. Ben vw grubuna karsi  cok ön yargiliyim. Bence vw grubundan bir arac, muadili mercedes-bmw parasi kesinlikle etmez. Ikinci elde ise 20000, 250000in yaninda cok bir miktar yapmiyor. 0 km icin 20000tl farka deger bence.

Öneri olarak bir kac farkli markanin benzer fiyatlardaki araclari ile test sürüsü yapin ya da en azindan icine oturun. O zaman karar vermek daha kolay olacaktir. 200000 tl ve biraz üzeri gözden cikmis. araclari görerek karsilastirmadan almayin bence. Az bir para degil sonucta.

Aracin dolu olmasi konusuna bende cok katiliyorum ama hangi özelliklere gercekten itiyaciniz oldugunu belirlemek, fiyatta büyük bir miktar olarak geri dönebilir.

Fiyatlar gereksiz pahallı malesef.Ben arkadaşımın C200D sini kullanmıştım bir hafta,o paraya o süspansiyon o boyutlar çok kötü.Bir iki donanım sildirmeyi düşünüyorum ama o hiç yaklaşmıyor :)

Audi kesinlikle alınılcak bir araç heleki Quattro su,ön yargılarınızın giderilmesi adına bir test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Ne desem ki, bilemedim. C serisi Mercedes 250 bin gayme... Fiyatı düşününce arkadaşların sıraladığı gibi birçok farklı model insanın aklına gelmiyor değil. Yine de tercih, ne diyeyim.

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Fiyat/fayda oranında çok gereksiz rakam çıkmış. Komşumda CLS 350 CDI 4matic var, çok memnun. O paraya bence böyle bir mercedes alınabilir. Ya da tamamen farklı bir sınıf ama yine Mercedes GLK alınabilir. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

W203 ten sonra Mercedes'in C serisindeki kalite algısı git gide düşmektedir, W204 ün tipi güzeldir ama lakabı amele kasa mercedestir:)

bence W205 ede bu paralar verilmez 250bin tl gibi rakamlardan bahsediliyor...

W205 yerinde F30 Bmw 3.20d Xdrive alınabilir 190bin küsür lira, Mercedes S-Classe haricinde üstünlüğünü uzun zamandır Bmw ye kaptırmış durumda..

Aynen dediğin gibi katılıyorum :) Bmw artık herkeste var artık çok sıradan bir marka haline geldi benim gözümde.Kafamı çevirdiğim heryerde f30 f10 kasa.Aynı şey A4 ve E180 ler içinde geçerli.Herkesin farklı zevkleri beklentileri var ama 2 sene 525 XD kullanan biri olarak Xdrive nin Quattro dan daha düşük bir sistem olduğu yönündeyim.Ama Bmw nin Sport plus sürüş zevkini de hiçbir araç vermez orası ayrı :)

Ne desem ki, bilemedim. C serisi Mercedes 250 bin gayme... Fiyatı düşününce arkadaşların sıraladığı gibi birçok farklı model insanın aklına gelmiyor değil. Yine de tercih, ne diyeyim.

Çok mantıksız duruyor bence de :)

Fiyat/fayda oranında çok gereksiz rakam çıkmış. Komşumda CLS 350 CDI 4matic var, çok memnun. O paraya bence böyle bir mercedes alınabilir. Ya da tamamen farklı bir sınıf ama yine Mercedes GLK alınabilir. :)

Cls harika  parası da harika :) 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Fiyatlar gereksiz pahallı malesef.Ben arkadaşımın C200D sini kullanmıştım bir hafta,o paraya o süspansiyon o boyutlar çok kötü.Bir iki donanım sildirmeyi düşünüyorum ama o hiç yaklaşmıyor :)

Audi kesinlikle alınılcak bir araç heleki Quattro su,ön yargılarınızın giderilmesi adına bir test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim :)

Audilerin tipine performansina diyecek söz yok zaten. O konuda sıkıntı yok. Albenisi cok:) ama benim önyargim vw grubuna. O araclar o para etmez. Bmw alirim ben olsam o paraya. Lakin mercedeslerde de skandallar ortaya cikmaya basladi. Yine de ne olursa olsun mercedesin toplam kalitesi, audiye gore cok daha iyidir bence.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...