Ahmet Çalış 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 2013 fiestam usb port kısmından telefonu şarj ederken sürekli baglatı geldı gitti ve daha sonra müzik dinlemek için usb taktıgımda baglantı kesildi diye hata veriyor baglantı desteklenmiyor diyede hata veriyor telefonda hata verene kadar aynı usb ile şarkı dinliyordum Yorum bağlantısı
Ömer Zahit Kara 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 (düzenlendi) 2013 fiestam usb port kısmından telefonu şarj ederken sürekli baglatı geldı gitti ve daha sonra müzik dinlemek için usb taktıgımda baglantı kesildi diye hata veriyor baglantı desteklenmiyor diyede hata veriyor telefonda hata verene kadar aynı usb ile şarkı dinliyordum Orjinal data kablosuyla şarj ediyor usbden bir problem yok. Daha önce kiraladığım trend x fiestada da, şuan ki titanium aracımda da iphone u kendi orjinal kablosuyla şarj ediyorum. Android ya da diğer telefonlar için durum nedir bilmiyorum. 7 Mart 2016 tarihinde Ömer Zahit Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akın Akman 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 iPhone 5S de orjinal kablo ile sorun yaşamıyorum. Samsung Galaxy Note aynı problemi yapıyor çözüm bulamadım bende Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 4S kullanıyorum orjinal sarjını takıyorum USB'ye ancak bendede bağlantı kesildi hatası veriyor bazı sıralar. Hatta bugün bir konudada söylediğim gibi bi keresinde telefonu taktığımda telefondaki bütün müzikler birden silinmiştir. Arkadaşın telefonunu bağladığımızda müzikler çalışmıyor vs anlamadım ben bu işi. (2015 TİT X ICA Fiesta ) Yorum bağlantısı
Gönenç Türkekul 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Orjinal data kablosuyla şarj ediyor usbden bir problem yok. Daha önce kiraladığım trend x fiestada da, şuan ki titanium aracımda da iphone u kendi orjinal kablosuyla şarj ediyorum. Android ya da diğer telefonlar için durum nedir bilmiyorum. Android telefonlar için şunu söyleyebilirim. LG G3 kullanıyorum. Orjinal kablosu da olsa şarj etmiyordu. Babamın HTC One M7'si de şarj olmuyor. Olmuyor derken bağlantı sürekli gidip geliyor. Ancak bir arkadaşım Samsung S3 Mini ve Asus ZenPhone 2'yi şarj etmeyi denedi ve onlar sorunsuz şarj oldu. Muhtemelen cihazın şarj olması gereken minimum amperaj/voltaj değerini USB portu desteklemiyor. iOS cihazlarda sorun yok. Onlar şarj oluyor, hatta ve hatta şarkı geçişleri de direksiyon üzerindeki kumandalardan yapılabiliyor. Android cihaz kullanan biri olarak yolda telefonu direksiyon üstünden kontrol edebilmeyi çok isterdim Yorum bağlantısı
Recommended Posts