İçeriğe Yönlendir

Takip Ettiğiniz Tv Modifiye Programları

Misafir

Recommended Posts

Misafir

İyi günler arkadaşlar;

Takip ettiğiniz yerli - yabancı modifiye tv programları kanalları ve saatleri ile birlikte paylaşırmısınız

Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

Bir modifiye değil ama araç al-onar-sat programları arasında en iyi kuşkusuz Discovery Channel in 13 senedir yayınladığı Tamirat Tadilat(Wheeler Dealers).Çok keyifle izlediğim bir program.Herkese tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Discovery'de Classic Car Rescuers var. Muhteşem.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz

Discovery' de Klasik Araba Kurtarma ve Oto İstifçileri'ni düzenli olarak izliyorum.

Denk gelirsem Viasat Explore'da Mezarlık arabaları'nı izlerim.

Boş zamanlarımda Top Gear'ı izliyorum (Torrent'ten indiriyorum.)

NTV 0-100 Saffet'in (bana) çok yapmacık itici gelen hareketleri ve yorumları var. En son İtalya'da Ferrari fabrikasına gitmişti. Bunları fabrikanın içine sokmadıkları bölümden sonra bir daha izlemedim :)

TRT'deki Apaçi modifiye garajını (%100 Oto'ydu sanırım adı) arada açıyorum bakıp ibret almak için :D

Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

Discovery'de Classic Car Rescuers var. Muhteşem.

...

Bernie Fineman ın olduğu bütün programlar gergin oluyor  :D

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Fifth Gear on YouTube :D

TRT 'de izliyorum, güzel vakit öldürüyor. Birde TRT 'de al-onar-sat tadında bir program daha vardı, arada denk geliyordu. O da vakit öldürür cinstendi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Fifth Gear on YouTube :D

TRT 'de izliyorum, güzel vakit öldürüyor. Birde TRT 'de al-onar-sat tadında bir program daha vardı, arada denk geliyordu. O da vakit öldürür cinstendi.

Tamirhane sanırım bahsettiğiniz hocam yalnız bana hiçte gerçekçi gelmiyor Bi araba pazarlığı 10 dk sürmüyor doğru düzgün arabaya bakmıyorlar bile[emoji4]
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...