Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 İyi günler arkadaşlar; Takip ettiğiniz yerli - yabancı modifiye tv programları kanalları ve saatleri ile birlikte paylaşırmısınız Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Bir modifiye değil ama araç al-onar-sat programları arasında en iyi kuşkusuz Discovery Channel in 13 senedir yayınladığı Tamirat Tadilat(Wheeler Dealers).Çok keyifle izlediğim bir program.Herkese tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Discovery'de Classic Car Rescuers var. Muhteşem. 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Discovery' de Klasik Araba Kurtarma ve Oto İstifçileri'ni düzenli olarak izliyorum. Denk gelirsem Viasat Explore'da Mezarlık arabaları'nı izlerim. Boş zamanlarımda Top Gear'ı izliyorum (Torrent'ten indiriyorum.) NTV 0-100 Saffet'in (bana) çok yapmacık itici gelen hareketleri ve yorumları var. En son İtalya'da Ferrari fabrikasına gitmişti. Bunları fabrikanın içine sokmadıkları bölümden sonra bir daha izlemedim TRT'deki Apaçi modifiye garajını (%100 Oto'ydu sanırım adı) arada açıyorum bakıp ibret almak için Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Discovery'de Classic Car Rescuers var. Muhteşem. ... Bernie Fineman ın olduğu bütün programlar gergin oluyor Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Eskiden Tiff abiyle Fifth Gear vardı nerde o günleer Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Yeniden başlayacak. Bende dört gözle bekliyorum http://racewithtiff.com/ Eskiden Tiff abiyle Fifth Gear vardı nerde o günleer ... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Yeniden başlayacak. Bende dört gözle bekliyorum http://racewithtiff.com/ Haberim yoktu bundan güzel habeer Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Fifth Gear on YouTube TRT 'de izliyorum, güzel vakit öldürüyor. Birde TRT 'de al-onar-sat tadında bir program daha vardı, arada denk geliyordu. O da vakit öldürür cinstendi. 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Fifth Gear on YouTube TRT 'de izliyorum, güzel vakit öldürüyor. Birde TRT 'de al-onar-sat tadında bir program daha vardı, arada denk geliyordu. O da vakit öldürür cinstendi. Tamirhane sanırım bahsettiğiniz hocam yalnız bana hiçte gerçekçi gelmiyor Bi araba pazarlığı 10 dk sürmüyor doğru düzgün arabaya bakmıyorlar bile[emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts