Tugay Aydın 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Hafiften Paslanmalar,kararmalar var ne yapabilirim bunlar için ? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Rötuş boyası ile görünür yerleri boyayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tugay Aydın 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Malzeme olarak spreyleme mi yapmalıyım yanı? Marka vs fark eder mi? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 (düzenlendi) Sanayideki oto boyacısına aracın boyasının aynısından yaptırıp sprey kutuya bastırın. Pasları zımpara ile(oto boyacıya söyleyin uygun zımpara verecektir) güzelce temizleyip kapının diğer kısımlarını gazete vs ile korumaya alıp, rüzgarsız ortamda sprey boya ile boyayın 10 Mart 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Tugay Aydın 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Sanayideki oto boyacısına aracın boyasının aynısından yaptırıp sprey kutuya bastırın. Pasları zımpara ile(oto boyacıya söyleyin uygun zımpara verecektir) güzelce temizleyip kapının diğer kısımlarını gazete vs ile korumaya alıp, rüzgarsız ortamda sprey boya ile boyayın İnşallah söylediklerini kolay yaptırabilirim Köksal abi [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 İlk önce boya vurdurmayın, pas sökücü spreyler var kaliteli markalar, onlar söker pası yağı, baktınız sonuç alamadınız o zaman boya işlemi yaptırın 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 paslari güzelce zimparalayip üzerine boya atarsiniz. Fotograftan anlayamadim ben paslarin nerede oldugunu ama eger ic kisimda pasliysa oraya da ayni sekilde müdehale etmek gerekir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 çürümez orası.. bence bişey yapmaya gerek yok.. 2 Yorum bağlantısı
Tugay Aydın 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 paslari güzelce zimparalayip üzerine boya atarsiniz. Fotograftan anlayamadim ben paslarin nerede oldugunu ama eger ic kisimda pasliysa oraya da ayni sekilde müdehale etmek gerekirKapının en alt bölümündeki şeritlerçürümez orası.. bence bişey yapmaya gerek yok..O zaman Mehmet abi orayı korumak için başka birşey yapmak lazım. Kararmış kopuyor oradaki şeritler. Macun galiba.İlk önce boya vurdurmayın, pas sökücü spreyler var kaliteli markalar, onlar söker pası yağı, baktınız sonuç alamadınız o zaman boya işlemi yaptırınOlabilir aslında korumak adına yapılabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 O zaman Mehmet abi orayı korumak için başka birşey yapmak lazım. Kararmış kopuyor oradaki şeritler. Macun galiba. Ben bişey yapmazdım.. Kopsun.. asıl zımparalarsan bozabilirsin.. Yapacaksan zımparalamadan temizle.. Çünkü bence pas değildir oradaki.. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Mehmet abiye katılıyorum, durduk yere iş çıkarmayın bence, kapının içinden su toz vs. şeylerin tahliye edilmesi için delikler var aşağısında, oradan çıkan su yağ toz vs. katılaşmıştır. Sık güzelce würth bekle sil sonra bir daha sık sil geçer bence. Baktın olmuyor kalsın. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 Benim kayinpederin cmax inin kapisi oralardan cürümüstü, buyük ihtimalle deiklerin oradan baslamisti. Eger pas degilse sadece cizmeden dikkatlice temizlenir., Ama eger pas ise orasi cürüyecek. En alt kisimdaki sadece kir gibi duruyor. Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin 10 Mart 2016 Paylaş 10 Mart 2016 O şerit dedikleriniz meges Siz en iyisi gidin bi oto boyacıya önce meges i kazır zımparalar astar atar sonra boyar. Çokda bişi almazlar ama bi iki saatinizi alır oda boyacı boşsa Yorum bağlantısı
Ufuk Aydın 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Kola döküp silmenizi şiddetle tavsiye ederim 2 Yorum bağlantısı
Tugay Aydın 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 Ortak bi karar alıp ilk iyi bir yıkama pas sökücü ve en son cola [emoji3] [emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Arslan 24 Eylül 2016 Paylaş 24 Eylül 2016 Benim daha once honda jazzim vardi arka kapi altlrinda paslanma oldu. 1lt coca cola baya bi cozdu pasi ama coca cola olacak bir iki defa uygulamaniz lazim. Cogunlugu gider hemen boya yaptirmayin. Yorum bağlantısı
Recommended Posts