İçeriğe Yönlendir

Mk3 Kapı Altlarına Pas Için Napabilirim

Tugay Aydın

Recommended Posts

Tugay Aydın

b8252cab4709858aca197aa98c03b82c.jpg

Hafiften Paslanmalar,kararmalar var ne yapabilirim bunlar için ?

Yorum bağlantısı
Tugay Aydın

Malzeme olarak spreyleme mi yapmalıyım yanı? Marka vs fark eder mi?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Sanayideki oto boyacısına aracın boyasının aynısından yaptırıp sprey kutuya bastırın. Pasları zımpara ile(oto boyacıya söyleyin uygun zımpara verecektir) güzelce temizleyip kapının diğer kısımlarını gazete vs ile korumaya alıp, rüzgarsız ortamda sprey boya ile boyayın ;)

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tugay Aydın

Sanayideki oto boyacısına aracın boyasının aynısından yaptırıp sprey kutuya bastırın. Pasları zımpara ile(oto boyacıya söyleyin uygun zımpara verecektir) güzelce temizleyip kapının diğer kısımlarını gazete vs ile korumaya alıp, rüzgarsız ortamda sprey boya ile boyayın ;)

İnşallah söylediklerini kolay yaptırabilirim Köksal abi [emoji3]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

İlk önce boya vurdurmayın, pas sökücü spreyler var kaliteli markalar, onlar söker pası yağı, baktınız sonuç alamadınız o zaman boya işlemi yaptırın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

paslari güzelce zimparalayip üzerine boya atarsiniz. Fotograftan anlayamadim ben paslarin nerede oldugunu ama eger ic kisimda pasliysa oraya da ayni sekilde müdehale etmek gerekir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tugay Aydın

paslari güzelce zimparalayip üzerine boya atarsiniz. Fotograftan anlayamadim ben paslarin nerede oldugunu ama eger ic kisimda pasliysa oraya da ayni sekilde müdehale etmek gerekir

Kapının en alt bölümündeki şeritler

çürümez orası.. bence bişey yapmaya gerek yok..

O zaman Mehmet abi orayı korumak için başka birşey yapmak lazım. Kararmış kopuyor oradaki şeritler. Macun galiba.

İlk önce boya vurdurmayın, pas sökücü spreyler var kaliteli markalar, onlar söker pası yağı, baktınız sonuç alamadınız o zaman boya işlemi yaptırın

Olabilir aslında korumak adına yapılabilir.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

O zaman Mehmet abi orayı korumak için başka birşey yapmak lazım. Kararmış kopuyor oradaki şeritler. Macun galiba.

Ben bişey yapmazdım.. Kopsun.. asıl zımparalarsan bozabilirsin.. Yapacaksan zımparalamadan temizle.. Çünkü bence pas değildir oradaki.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Mehmet abiye katılıyorum, durduk yere iş çıkarmayın bence, kapının içinden su toz vs. şeylerin tahliye edilmesi için delikler var aşağısında, oradan çıkan su yağ toz vs. katılaşmıştır. Sık güzelce würth bekle sil sonra bir daha sık sil geçer bence. Baktın olmuyor kalsın.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Benim kayinpederin cmax inin kapisi oralardan cürümüstü, buyük ihtimalle deiklerin oradan baslamisti. Eger pas degilse sadece cizmeden dikkatlice temizlenir., Ama eger pas ise orasi cürüyecek. En alt kisimdaki sadece kir gibi duruyor. 

Yorum bağlantısı
Hayrettin Gücin

O şerit dedikleriniz meges

Siz en iyisi gidin bi oto boyacıya önce meges i kazır zımparalar astar atar sonra boyar. Çokda bişi almazlar ama bi iki saatinizi alır oda boyacı boşsa

Yorum bağlantısı
Tugay Aydın

Ortak bi karar alıp ilk iyi bir yıkama pas sökücü ve en son cola [emoji3] [emoji3]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Halil İbrahim Arslan

Benim daha once honda jazzim vardi arka kapi altlrinda paslanma oldu. 1lt coca cola baya bi cozdu pasi ama coca cola olacak bir iki defa uygulamaniz lazim. Cogunlugu gider hemen boya yaptirmayin.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...