Abdullah Fırat Engür 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Merhaba arkadaşlar ilk mesajım sorunla oldu ama kusura bakmayın. Rusyada ikametgah ediyorum sabah işe gelirken yavaşladığım bir esnada debriyajın sertleşmeye başladığı nokta bayağı bir aşşağı düştü ve vitese girmedi. Stop edip tekrar çalıştırdım pompaladım fakat nafile.. Arabayı biraz ittikten sonra biraz düzeldi aldım vitese park yerine yaklaşınca tekrar düşmeye başladı debriyaj park ettim aracı kapattım biraz bekleyince araç çalışmıyorken kontrol ettiğimde debriyaj normal haline geldi.. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir arkadaşlar.. ? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Büyük olasılıkla debriyaj baskı balata bitmiş olabilir. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 (düzenlendi) Hidrolik debriyaj merkezinde yağ kaçağı var.Debriyaj merkezindeki hidrolik yagi ile fren sistemindeki hidrolik aynı değildir.Fren hidroliginin seviyesi kabından kontrol edilir. Diğerininki bakarak kontrol edilemez. 11 Mart 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdullah Fırat Engür 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 Büyük olasılıkla debriyaj baskı balata bitmiş olabilir. Geçmiş olsun. baskı balataya geçen hafta baktırmıştım hocam normaldi.. Hidrolik debriyaj merkezinde yağ kaçağı var.Debriyaj merkezindeki hidrolik yagi ile fren sistemindeki hidrolik aynı değildir.Fren hidroliginin seviyesi kabından kontrol edilir. Diğerininki bakarak kontrol edilemez. en mantıklı cevap sizinkiydi hocam.. az önce burda bir servise gittim yağdandır dedi hidrolik sanırım. 1 saat sonra gel değiştirelim bi devir daim yapsın dediler.. birde şuan problem yoksa neden geldin diye saçma bir soru sordu..Ne kadar sinirlendim anlatamam ama işte farklı düşünüyoruz.. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Sallamış. Debriyaj hidrolik sistemi içindeki yağın arabanın gidip gelmesiyle bir alakası yok. Devirdaim falan yapmaz. Değisecekse o an değisir.Onemli bir hatırlatma:sistemdeki hidrolik seviyesi eksik olmasa dahi yağ özelliğini yitirince de istenen işi yapmaz. Bunun için ford kullanicı el kitabında sistemdeki hidroligin iki yılda bir değişmesi gerektigini yazar. Yorum bağlantısı
Fatih Emre 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Hidrolik debriyaj merkezinde yağ kaçağı var.Debriyaj merkezindeki hidrolik yagi ile fren sistemindeki hidrolik aynı değildir.Fren hidroliginin seviyesi kabından kontrol edilir. Diğerininki bakarak kontrol edilemez. Benim 1997 model MK2 Mondeo aracımda tek hidrolik yağı var. Hem fren hem de debriyaj sistemi aynı yağı kullanıyor. 2011 Focus'ta ayrılmış mı? Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Bence tek değildir. Frenin yağ haznesi göründüğü için öyle sanılıyor. Birleşik kap olmasının bir faydası yok. zararı var. Yine de uygun bir zamanda ustama bu konuyu sorarım dogrulamak adına. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Benzer konu aşağıdaki linkte konuşulmuş. http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/168401-Mondeo-debriyaj-üst-merkez-problemi Yorum bağlantısı
Hüseyin Turan 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Sallamış. Debriyaj hidrolik sistemi içindeki yağın arabanın gidip gelmesiyle bir alakası yok. Devirdaim falan yapmaz. Değisecekse o an değisir.Onemli bir hatırlatma:sistemdeki hidrolik seviyesi eksik olmasa dahi yağ özelliğini yitirince de istenen işi yapmaz. Bunun için ford kullanicı el kitabında sistemdeki hidroligin iki yılda bir değişmesi gerektigini yazar. "hidroligin iki yılda bir değişmesi gerektigini yazar. " demişsiniz ancak tüm araçlarda yazıyor bu ibare fakat araçları frenciye götürdüğünüzde kesinlikle gereksiz diyorlar. hatta ben aracımın arka balatalarını değiştirdiğimde fren pistonlarınıda söküp temizlediler ve lastik contalarını değiştirdiler, yanımda yağ götürmüştüm usta gerek yok dedi ve eksilen yağın yerine kendisinden yağ tamamladı., geçen yılda debriyaj balatasını değiştirdim başka bir ustada yine söyledim yağı komple değiştirelim diye gerek yok eksilenin yerine tamamlayacağız demişti bizim araçta fren hidroliği ve debriyaj hidroliği aynı yerde yani tek yerde fren yağından alıyor 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 "hidroligin iki yılda bir değişmesi gerektigini yazar. " demişsiniz ancak tüm araçlarda yazıyor bu ibare fakat araçları frenciye götürdüğünüzde kesinlikle gereksiz diyorlar. hatta ben aracımın arka balatalarını değiştirdiğimde fren pistonlarınıda söküp temizlediler ve lastik contalarını değiştirdiler, yanımda yağ götürmüştüm usta gerek yok dedi ve eksilen yağın yerine kendisinden yağ tamamladı., geçen yılda debriyaj balatasını değiştirdim başka bir ustada yine söyledim yağı komple değiştirelim diye gerek yok eksilenin yerine tamamlayacağız demişti bizim araçta fren hidroliği ve debriyaj hidroliği aynı yerde yani tek yerde fren yağından alıyor Ben olsam bir daha gitmem fren hidroliği değişimine gerek yok diyen ustaya Hele ki eksilen yerine tamamlama yapıyorsa koşarak uzaklaşırım. Araç şartnameleri masa başında oturarak yazılmıyor. Bir sürü test,ar-ge,mühendislik çalışmaları sonrasında oluşturulup hazırlanıyor. Bunlara inanmak ve uygulamak lazım.Bizim ustalarımız sağ olsunlar o kadar mühendisliği,bilimi gömüp gerek yok, bunlar böyle vs kafası yaşamaya devam ediyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Arkadaşımız Rusya'da ikamet ettiğini belirtmiş.Ustaların mantığı her yerde aynı demek ki. Yorum bağlantısı
Abdullah Fırat Engür 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 bıraktım arabayı bilmiyorum birşey değişecekmi ama hidrolik yağı kontrol etti bi cihazla.. cihaz kırmızı hata verdi bozuldu belkide bilmiyorum değiştirecekler hidroliği.. 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Fırat Engür 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 "hidroligin iki yılda bir değişmesi gerektigini yazar. " demişsiniz ancak tüm araçlarda yazıyor bu ibare fakat araçları frenciye götürdüğünüzde kesinlikle gereksiz diyorlar. hatta ben aracımın arka balatalarını değiştirdiğimde fren pistonlarınıda söküp temizlediler ve lastik contalarını değiştirdiler, yanımda yağ götürmüştüm usta gerek yok dedi ve eksilen yağın yerine kendisinden yağ tamamladı., geçen yılda debriyaj balatasını değiştirdim başka bir ustada yine söyledim yağı komple değiştirelim diye gerek yok eksilenin yerine tamamlayacağız demişti bizim araçta fren hidroliği ve debriyaj hidroliği aynı yerde yani tek yerde fren yağından alıyor Ben olsam bir daha gitmem fren hidroliği değişimine gerek yok diyen ustaya Hele ki eksilen yerine tamamlama yapıyorsa koşarak uzaklaşırım. Araç şartnameleri masa başında oturarak yazılmıyor. Bir sürü test,ar-ge,mühendislik çalışmaları sonrasında oluşturulup hazırlanıyor. Bunlara inanmak ve uygulamak lazım.Bizim ustalarımız sağ olsunlar o kadar mühendisliği,bilimi gömüp gerek yok, bunlar böyle vs kafası yaşamaya devam ediyorlar. Arkadaşımız Rusya'da ikamet ettiğini belirtmiş.Ustaların mantığı her yerde aynı demek ki. Benim 1997 model MK2 Mondeo aracımda tek hidrolik yağı var. Hem fren hem de debriyaj sistemi aynı yağı kullanıyor. 2011 Focus'ta ayrılmış mı? yağı değiştirdiler bi yağ değişimine işçilik dahil 100 tl vermiş olmanın inanılmaz mutluluğu ile ayrıldım içerden.. bakalım sonuç ne olacak teşekkür ederim arkadaşlar ve abilerim teşekkür ederim hepinize.. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 bıraktım arabayı bilmiyorum birşey değişecekmi ama hidrolik yağı kontrol etti bi cihazla.. cihaz kırmızı hata verdi bozuldu belkide bilmiyorum değiştirecekler hidroliği.. Debriyaj merkeziniz dağılmış sanıyorum. Hidroliğin değişmesi bir şeyi çözmeyecektir. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 (düzenlendi) Debriyaj merkeziniz dağılmış sanıyorum. Hidroliğin değişmesi bir şeyi çözmeyecektir. Hidrolik sıvısı değişimi sayesinde marea'nın frenleri ve debriyajı inanılmaz derecede hassaslaştı, yumuşadı. Değişimden önce hiç bir teker kızaklamazken şimdi panik frende dozu biraz kaçırırsan dört teker de kızaklıyor. Debriyajda ise baskı-balata değişimi yapılmış gibi oldu. İyi tamircilerde ve servislerde kontrol kalemi gibi bir cihaz var. Bir damla hidrolik sıvısı ile tahlil yapıyor. Tavsiye ederim. 11 Mart 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Hidrolik sıvısı değişimi sayesinde marea'nın frenleri ve debriyajı inanılmaz derecede hassaslaştı, yumuşadı. Değişimden önce hiç bir teker kızaklamazken şimdi panik frende dozu biraz kaçırırsan dört teker de kızaklıyor. Debriyajda ise baskı-balata değişimi yapılmış gibi oldu. İyi tamircilerde ve servislerde kontrol kalemi gibi bir cihaz var. Bir damla hidrolik sıvısı ile tahlil yapıyor. Tavsiye ederim. Tamam abi, doğru da, debriyajın boşalması, viteslerin geçmemesine çözüm olmaz ki bu durum? Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Tamam abi, doğru da, debriyajın boşalması, viteslerin geçmemesine çözüm olmaz ki bu durum? Eğer merkezdeki contalar arasındaki kaçak veya karıncalanma fazla değilse uzunca bir süreliğine çözebilir. Yorum bağlantısı
Abdullah Fırat Engür 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 Eğer merkezdeki contalar arasındaki kaçak veya karıncalanma fazla değilse uzunca bir süreliğine çözebilir. Sonuca birkaç gün içinde cevap bulacağım mükremin abi teşekkür ederim yorumun için. O kalem gibi cihaz ile ölçtü benimkinide onun sonucunda yağında sıkıntı var dedi... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Sonuca birkaç gün içinde cevap bulacağım mükremin abi teşekkür ederim yorumun için. O kalem gibi cihaz ile ölçtü benimkinide onun sonucunda yağında sıkıntı var dedi... Hidrolik sıvısı zaman içinde iletken hale geliyor. O cihaz aslında iletkenliği ölçüyor. Kırmızı yanıyorsa değişmesi gerekli. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 Hidrolik sıvısı zaman içinde iletken hale geliyor. O cihaz aslında iletkenliği ölçüyor. Kırmızı yanıyorsa değişmesi gerekli. Abi benim bildiğim sıvı zamanla nemleniyor. Cihazda hidrolikteki nem miktarını ölçüyor. %2 ya da %3 ten fazlası tehlikeli demek oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 (düzenlendi) Sani beyin tezini destekleme adına evvelki sene yaşadığım tecrübemi aktarmak istiyorum : Bir sabah kalktım arabamın frenleri sıfır. Pedal, basıyorum sonuna kadar gidiyor. Hidrolik yağın zamanla özelliğini yitirdigi ve iki senede bir yenilenmesi gerektiği kuralını 20 senedir biliyor olmama rağmen hiç akıl edemedim ve ana fren merkezinin öldüğünü düşünüp orijinal yedek parça olarak sıfır alıp evde taktım. yağı koyup boşluğunu da aldım (diye düşünürken) baktım tıpkı eskisi gibi tepki veriyor. Pedala basıyorum boşa gidiyor. Sonra merkezin rekorlarını gevşetip yeniden hava alma işlemi yaptım. Sorunsuz çalışmaya basladı. O anda kafaya dank etti. Bildigim kuralı hatırladım. Çok gecti. 600 lirayı harcamıştım bir kere. Oysa öldü sandığım ana merkez de yenisi gibi çalısırdı yağı yenilemeyi akıl etseydim. 11 Mart 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts