Halil İbrahim Bilgiç 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 arkadaşlar herkese merhabalar. aracımı garajda geri geri gelirken şahine çarptım arka tampon hafif döküldü orayı nasıl halledebiliriz boyayla hallolur mu ? evin sıvası dökülür ya hani aynen öyle oldu orasını nasıl yaptırabilirim boya tutar mı bu aksama ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 arkadaşlar herkese merhabalar. aracımı garajda geri geri gelirken şahine çarptım arka tampon hafif döküldü orayı nasıl halledebiliriz boyayla hallolur mu ? evin sıvası dökülür ya hani aynen öyle oldu orasını nasıl yaptırabilirim boya tutar mı bu aksama ? Resim görsek iyi olur ama.. kırık kopuk yoksa.. Elbet boya tutar, tabi ki tekniği var.. Önce plastik astarı gerekir.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 sıva dökülür gibiyse muhtemelen macunludur orası daha önceden 1 Yorum bağlantısı
Halil İbrahim Bilgiç 11 Mart 2016 Yazar Paylaş 11 Mart 2016 evet daha önceden macunluymuş iş çıkışı gittim gösterdim Resim görsek iyi olur ama.. kırık kopuk yoksa.. Elbet boya tutar, tabi ki tekniği var.. Önce plastik astarı gerekir.. evet abi astar olmazsa olmaz zaten Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart 2016 Paylaş 11 Mart 2016 evet abi astar olmazsa olmaz zaten Astarsız olursa yıkarken bile dökülebilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts