İçeriğe Yönlendir

Focus Jant Seçimi

Emre Kırtman

Recommended Posts

Emre Kırtman

Merhaba arkadaşlar;

Focusuma bu jantları almayı düşünüyorum. Sizce görünüm nasıl olmuş. Ufak bir fotoshop ile jantları yerleştirdim. Görüşleriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Resim eklerseniz bizde sizin için önemli olan değerli görüşlerimizle size yardimci olmayi isteriz.

teşekkür ederiz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

haklısınız arkadaşlar resim geliyor şimdi... işin yoğunluğundan dolayı bakamadım resim yüklenmemiş :D

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

haklısınız arkadaşlar resim geliyor şimdi... işin yoğunluğundan dolayı bakamadım resim yüklenmemiş :D

Bekliyoruzzz[emoji317]

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

ben buna resim atamıyorum medyadan açılmıyor resimler asdasdd...

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman
Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

Merhaba arkadaşlar;

Focusuma bu jantları almayı düşünüyorum. Sizce görünüm nasıl olmuş. Ufak bir fotoshop ile jantları yerleştirdim. Görüşleriniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.

v54Mpp.jpg

v54Mpp.jpg

GRzLG7.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Mercedesin jantlarına benziyor. :) . Ben olsam almazdım. Yinede zevkler ve renkler tartışılmaz.  Ama en önemlisi  senin beğenmen  sen beğendikten sonra gerisi boş... :good1:

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

cıks olmamış bencede sanki d segment jantı gibi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Salih Uzun

Merhaba arkadaşlar;

Kardeşim bence metal renk jant seçimin arabayı ortaya çıkartmamış bu tür jantların gun metal versiyonlarına bakabilirsin aracında beyaz bence olmamış bunlar  :)  Tercih senin tabi genede 

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

yorumlarınız için teşekkür ederim farklı bir jant olsun istiyorum ondan dolayı bu modele baktım. aslında performa 19 bakıyorum ama 5x108 bijon aralığında bulamadım. bilfiğiniz bir yer varmı 17" performa 19 jant satan???

Yorum bağlantısı
Misafir

Farklı bir jant diyorsan bu jantı da araştır derim rengi füme olduğu için senin araçta çok güzel duracağına eminim.

MpkOYg.jpg

Buda farklı bir kombinasyon

g8X7LO.jpg

sanırım bu senin jant

nMEXAB.jpg

GR3d5N.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

resimler için teşekkür ederim bu modelleri nereden bulabilirim bildiğiniz bir yer var mı?

performa 19 satılık var gebzede linkini yazmıştım. ama ofsetlerinin çok olduğunu düşünüyorum. 18 inch 8,5 veya 9,5 ofset kullananlardan yorum almam lazım. çamurluklar sürtermi gibi. kalabalık bir ailem olduğu için yanlış bir seçim yapmaktan çekiniyorum. görüntüdende taviz vermek istemiyorum  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Misafir

Ben 17 yant ve 3,5  yay kullanıyorum . Genelde aracı babam kullanır bazen ananemler falan derken araç full dolu seyahat edebiliyor . :biggrin:  Ben araç doluyken çok şükür sürtme gibi bir sorun yaşamadım. Babamda bu zamana kadar böyle bir sıkıntı dile getirmedi. Ofsetli jantla ilgili bilgim yok. Tabiri caizse ben gelenekselciyim st jant bu araca en çok yakışan jant bence .18  inch st  aracı çok güzel dolduruyor. Kısmet olmadı malum kalabalık aile olunca riske girmedim  17 inch  45  yanakla devam ediyorum. 18 hep aklımda :)

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Bende kendi aracıma fbf646deeeef10a388365dd9b57c2820.jpg bunu ya da d17c9cb12b156652a688378a7ae5a9e1.jpg bunu takma niyetim var ikiside çok hoşuma gitti. Ofsetleri 7 sizce nasıl durur makyajsız sedan focus 2'de. [emoji1] Bu arada jantlar 16inç.

Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

sıkıntı olmaz zaten fabrika çıkışlı 16 inch jantlar var. birincisi daha güzel olur.

Yorum bağlantısı
Yunus Çoban

önlerde sıkıntı olmaz ben daha önce ön arka 8" ofset takmıştım 3.5 yayla 9.5 ofset azda olsa taşma yapar dışarı haberin olsun benim görüşüm bu model olarakta aile olarak biniyosanızda ST modeli iyidir. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...