İçeriğe Yönlendir

Focus Jant Seçimi

Emre Kırtman

Recommended Posts

Behram Doygun
dce570925395d4eb1dd5941c104c9ccf.jpg Cms 812 takmaya karar kıldım. Bugün babamların firmada patronun kızının kugasında gördüm. Bayıldım çok güzel duruyorlardı. Ayak üstü sohbet ettim araç başında memnun mu diye hanımefendide çok sevmiş jantları aldığı yerin adresini verdi bana nisan içinde bende taktıracağım.[emoji4][emoji1][emoji41]
Yorum bağlantısı
Burak Değer

[emoji1][emoji41]

Şahsi fikrim focusta bu jant basit duracaktır.

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Şahsi fikrim focusta bu jant basit duracaktır.

Cms 822 nasıl durur peki photoshop programım olmadığı için anlayamıyorum nasıl duracağını.
Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın

2. sıradaki jantın 16 sının siparişini verdim hafta içi elimde olacak. Continental ContiPremiumContact 5 205/55R16 lastiklerle beraber inşallah güzel durur. Jantın rengi gun metal sanıyorum. aracım beyaz

Yorum bağlantısı
Osman Özdemir2

Farklı bir jant diyorsan bu jantı da araştır derim rengi füme olduğu için senin araçta çok güzel duracağına eminim.

MpkOYg.jpg

Buda farklı bir kombinasyon

g8X7LO.jpg

sanırım bu senin jant

nMEXAB.jpg

GR3d5N.jpg

Bu enson arabada ki jant çok iyi olmuş marka model bilen varmı birde ölçüleri nedir acaba?

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

18 inch janta karar verdiysen Emre  farklı olmak için alınabilir  kötü duracağınıda düşünmüyorum. BU jantı  mk 2,5 kasada füme renkte gördüm . :good1:  Füme veya benzeri  diğer  renklerde jant her zaman daha çok dikkat çeker.Beyaz , ve grinin tonlarında ise duruşu daha farklı olur. :)  Ama şahsi tercihim  18 inch te her zaman ST janttan yanadır. :)

P_20160326_134824_zpsaisgmyyj.jpg

Bu jantı keşke 18 inch alsaydın Gökhan çok daha farklı dururdu.

57aEDM.png

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın

vay be resim için teşekkür ederim cidden çok güzel duruyor büyük jant. Aklımda 17 vardı aslında ama lastikçiler öyle bir korkutuyor ki adamı 16 aldım :) bir dahaki jant lastik alacağımda 17 alırım kesin ama 18 de aklımda olacak maşallah :)

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

18 inch janta karar verdiysen Emre farklı olmak için alınabilir kötü duracağınıda düşünmüyorum. BU jantı mk 2,5 kasada füme renkte gördüm . :good1: Füme veya benzeri diğer renklerde jant her zaman daha çok dikkat çeker.Beyaz , ve grinin tonlarında ise duruşu daha farklı olur. :) Ama şahsi tercihim 18 inch te her zaman ST janttan yanadır. :)

Bu jantı keşke 18 inch alsaydın Gökhan çok daha farklı dururdu.

57aEDM.png

Öztünç abim benim focus şu jantı shoplaya bilir misin? 9f2bbc00bb4455350642ad7bdc967935.jpgbfa54977f9d247204f16ac10cc6369ef.jpg
Yorum bağlantısı
Misafir

Behram  kardeşim ben paint te yaptım photoshoptan anlamıyorum. Ne kadar denediysen başaramadım sonuçta program yetersiz bu konuda. bende en azından fikir edinmen için şöyle bir uygulama yaptım. Kusuruma bakma. Anlayan bir arkadaştan rica edersen sana yardımcı olacaktır.

j3gEnL.jpg
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Behram  kardeşim ben paint te yaptım photoshoptan anlamıyorum. Ne kadar denediysen başaramadım sonuçta program yetersiz bu konuda. bende en azından fikir edinmen için şöyle bir uygulama yaptım. Kusuruma bakma. Anlayan bir arkadaştan rica edersen sana yardımcı olacaktır.

j3gEnL.jpg

Eline sağlık Öztunç Abi. :bravo:  Yakışacak kanaatindeyim ya orjinal temiz çıkma bulamazsam eğer bunu alıp takıcam çünkü. Güzelde duruyormuş.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Behram Doygun
(düzenlendi)

Aynen Öztunç Abi. Ama ben 16 alacağım. 215/55/16 lastik var pirelli cinturato P7 onlarla kullanacağım. Nisan 15-23 arası olacakta hangisi olacak bakalım nasip kısmet. :biggrin:  :good1:

tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Öztünç abim benim focus şu jantı shoplaya bilir misin?

Photoshop kısmında yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince  :) 

Hemen hemen böyle bişey olacak...

YkdPP2.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Photoshop kısmında yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince :)

Hemen hemen böyle bişey olacak...

YkdPP2.jpg

Eline sağlık Onur abi.[emoji1319][emoji1319] Yakışmış ya[emoji16][emoji41]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın

Aynen Öztunç Abi. Ama ben 16 alacağım. 215/55/16 lastik var pirelli cinturato P7 onlarla kullanacağım. Nisan 15-23 arası olacakta hangisi olacak bakalım nasip kısmet. :biggrin:  :good1:

orjinali 205/55R16 ama 215 sorun çıkartırmı bir araştır istersen. Birde siyahlı jantlar büyük araçlarda daha iyi duruyor. 16 olursa da çok istediğin gibi olmayabilir kanaatimce :) bunun gun metal rengide vardı bende bakmıştım bu cms janta onu dene istersen

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

215/55/16 bir 10 dakika kullandım ama sürtme yapmadı. [emoji16][emoji16] gun metal sipariş geçeriz o sorun değil ya ben duruşunu görmek istedim.[emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Kırtman

Öztunç abi st jantı gercekten güzel ama ben onu istemiyorum ilandaki jantlar çok hoşuma gidiyor. İstanbulda cv7 modelinin sıfırı yok bulamadım. Varsa satan bir yer hen alıcam. Adam Trabzon'da 1000lira gönder jantları kargoya vereyim diyor. Get ilanı istedim 150 tl sahibinden üstüne komisyon koyuyor... sanırım ben kafama göre bir jant bulamayacam...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...