İçeriğe Yönlendir

Volvo S60 1.6 Drive E

Misafir

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)

Enistem aldiginda bir baslik acmistim ama artik arac bende olacagindan besmele ile yeni basliga gecelim. Bundan sonra izlenimlerim burada olacak. 2012 model S60'in bedeni volvo olsa da kalbi fordla ortak. Ford motoru da fransizla ortak dersek isin ucu naylona cikacak:)

115bg tdci, powershift kombinasyonu olan aracimizin km'si 77.000'de. Adaptif bi xenon far, hafizali on koltuklar isitmali deri doseme, dijital klima, hiz sabitleyici ve limitleyici, sunroof, kararan dikiz aynasi, elektrikli katlanir aynalar, kor nokta uyari sistemi, sehir ici guvenlik sistemi, gunduz farlari, bluetoothlu guzel bir ses sitemi, cift yonlu dijital klima, far sensoru, yagmur sensoru gibi donanimlara ilaveten en sona sakladigim esp de mevcut. Ilk defa esp'li bir aracim oldugu icin sona sakladim. Bu arada elektronik mi yoksa arkada manuel birsey var mi cok anlayamadigim el freni var.

Aracta olmayanlar: sis fari. Farlar siste yeterli performansi verdigi icin volvo'nun vazgectigi donanim. Adaptif hiz sabitleyici, serit takip asistani, arka koltuk isitma, arka perde.

Memnun olmadigim konu: Cam filmi. Kaliteli bir film ama benim hosuma gitmiyor hicbir film. Alisacagiz artik.

Daha once de kullanmistim ama bugun sahip olmanin verdigi farkli duygu ve biraz da kesif arzusuyla kullandim.

Powershift, araci hizlandirmaya degil yavaslatmaya donuk bir yapida. Yavaslatmaktan kastim ayaginizi gazdan cektiginizde hizi koruyarak degil vitesi mumkun oldunca kuculterek motor freni mantigiyla hareket ediyor. Gaz verildiginde ise dogal olarak buyutuyor.

Performansi puntodan sonra dogal olaral memnun edici ama bugun bir bmw'yi sollayip sonrasinda yol vermemek, yol vermiyorken de karsi tarafin kabullenecegi bir aracin icersinde olmak daha mutlu ediciydi.

Bugun biraz alisma ve araci dinleme evresiydi. Daha sonrasinda detaylar gelecek. Tek fotograf cektim. O da sonrasinda biktiracak kadar cogalir:)

Saygilarimla.

8a58547afb0ae48bc47085fe2dea5cf5.jpg

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hayırlı olsun Evren bey, kazasız belasız inşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Güle güle kullan Evren abi... Hayırlı uğurlu olur inşallah... 

Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici
(düzenlendi)

El frenini inerken düğmeye basmanız gerek yoksa bırakmıyor,far sensörü bu araçlara koymamışlar onun yerinede 0(Hep açık)1(Sadece park ledleri)2(Kısalar) sistemi var.Ayrıyetten servise para verip 0 ı kapalı konuma aldırabiliyorsunuz.S60 çok güzel araçtır Güle güle kullanın Hayırlı uğurlu olsun Maşallah Allah kaza bela vermesin :nazar:

tarihinde Ali Yasir Bilici tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Guvenlik oncusu Volvo, guzel secim, hayirli ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Evren Bey enisteniz ne aliyor ben onun da merakindayim [emoji23]

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Abi güle güle kullan çok yakışıklı..

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan
(düzenlendi)

Hayirli olsun abi güle güle kazasiz belasiz kullanin

tarihinde Serkan Ünsalan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Guvenlik oncusu Volvo, guzel secim, hayirli ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Evren Bey enisteniz ne aliyor ben onun da merakindayim [emoji23]

Ev aliyor Özlem Hanim, arac da alfa 156 oldu.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

Başlığı görünce; Enişte yine satışa mı çıkardı arabayı demişdim, yine de bilmişim bir satış/alış var..
Evrencim, Allah tekerlerini düz bastırsın, kaza bela vermesin, çok sevindim Senin adına, bende bir zamanlar baya kovalamıştım çok güzeller, her zaman aklımda seçeneklerimde olacak bir araba s60..
Saygı ve sevgiler... :=)

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun bmw 116 mıydı :)

Yoksa şuphe mi var:)) Bmw ile kapistik dediysek boyumuza gore olaniyla:)

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle... :nazar:

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Hayırlı olsun Evren Bey, Allah kaza, bela vermesin.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aracta olmayanlar: sis fari. Farlar siste yeterli performansi verdigi icin volvo'nun vazgectigi donanim.

Hayırlı olsun Evren,

Volvo akıllı davranmış, siste işe yarayan sis farı görmedim daha. Anca yağmurda kerhen işe yarıyor. Mevcut farlar 40 sene öncesine ait teknoloji barındırmıyor artık :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Evren Abi

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Hayırlı olsun Evren kardeşim. Daha önceki konusunda da çok hoşuna gitmişti. Çok beğendiğim bir araç. Kazasız belasız güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...