Murat Küçük 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 (düzenlendi) Volvo gunlugumuze basliyalim. Bugun sanziman yagini degistirdim. Arka balatalari da degistim. Ayrica forum dostumuz Mustafa Koçak'ın emekleriyle mulkiyetimize gecen cok temiz ikinci el 235 45 17 yaz lastigine gectim. Mustafa tum islemlerde sagolsun vakit ayirarak bana eslik etti. Sanziman yagini kendim aldim. 75w. 6lt yag aldi sanziman. Kucuk sarsintilar da yok oldu gitti degisim sonrasi. Lastikler degisince 90km civarindaki balans sorunu da duzeldi. Arka balatalarin zamani gelmisti, zaten sesi duyuyordum cok dusuk hizda. Arka balatalari motorcraft aldim. Ford ile ayni parca. 150tl. Danziman yagi litresi 31tl civarina geldi 6lt 185tl oldu. Aklimdakileri yapmis oldum. Bu da motor kaputunun altindaki ford kardesligimiz:) Saygilarimla. 26 Mart 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Maşallah abicim, güle güle kullan. Şanjıman yağını değiştirince filtresinide değiştirdin mi ? Powershift te birde filtre var diye biliyorum parçacı satıyor çünkü. Lastik ölçülerimiz aynı bu arada. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Bakimlar, lastikler de tamam, misler gibi daha bir keyifle binersin artık ... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Maşallah abicim, güle güle kullan. Şanjıman yağını değiştirince filtresinide değiştirdin mi ? Powershift te birde filtre var diye biliyorum parçacı satıyor çünkü. Lastik ölçülerimiz aynı bu arada. Volvo forumlarda filtreden bahsetmiyor. Kuru islak farkedebilir belki. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Volvo forumlarda filtreden bahsetmiyor. Kuru islak farkedebilir belki. Saygilarimla. Belkide abi, merak etmistim. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 (düzenlendi) Evren hocam' la güzel bir gün geçirdik. Aracını yakından görme, hatta içine binme şansım oldu. Marka kalitesi dışında olduğu kadar içinde de kendisini belli ediyor. Evren hocama da yakışıyor. Maşallah diyorum yeniden. Bu arada en çok beğendiğim araçta ve dikkatimi çeken vites üzerindeki yazılar ve ışıklandırması. Araç içi gece nasıl görünüyor çok merak ettim. 26 Mart 2016 tarihinde Mustafa KOÇAK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Evren hocam' la güzel bir gün geçirdik. Aracını yakından görme, hatta içine binme şansım oldu. Marka kalitesi dışında olduğu kadar içinde de kendisini belli ediyor. Evren hocama da yakışıyor. Maşallah diyorum yeniden. Bu arada en çok beğendiğim araçta ve dikkatimi çeken vites üzerindeki yazılar ve ışıklandırması. Araç içi gece nasıl görünüyor çok merak ettim. merak edecek birşey yok,gece 12 den sonra araba balkabağına dönüşüyor Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mart 2016 Paylaş 26 Mart 2016 Evren hocam' la güzel bir gün geçirdik. Aracını yakından görme, hatta içine binme şansım oldu. Marka kalitesi dışında olduğu kadar içinde de kendisini belli ediyor. Evren hocama da yakışıyor. Maşallah diyorum yeniden. Bu arada en çok beğendiğim araçta ve dikkatimi çeken vites üzerindeki yazılar ve ışıklandırması. Araç içi gece nasıl görünüyor çok merak ettim.Gece fotografi cekerim atarim Mustafacim.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 (düzenlendi) Bugun aracin satisini yaptik enistemle. Oyle olunca trafik yenilendi, 640TL oldu, kaskoda ikame dedigimiz, puntoyu cikarip yerine Volvo'yu ekledik. 240TL fark cikti. Kasko zaten 21 martta, trafik 24 martta suresi dolmustu. Guzel farklarla simdilik sigorta isleri de sonlanmis oldu.Bugun sabah ufak bir test sansim oldu. Aracin 6. Vites ivmelenmesi oldukca iyi seviyede. Surati hissetirmiyor, sesde cok fazla almayinca ibreui tahmin etmedigim noktada gordum bir anda. Su anda ortalama tuketim 6.8lt/100km.Yol tutus ise gercekten harika diyebilirim. Mk3'ten basarili bir tuts dersem ve esp devreye girmeden basariyor diye eklersem mondeocular ne demek istedigimi ankayacaklardir. Her zaman serit icinde kalan ve izinden kopmayan yapisi ole butumlesen hisli direksiyon. Hisli direksiyonda sevmedigim tek konu, agirliktan ziyade, direksiyonun yol egimine tepki vererek hareket etmesi, daha sert bir kavrama gerektiriyor. Punto evo'da isaret parmagim ile sabitledigim ve yuzeydeki puruzleri direksiyona aksettirmeyen sistemin getirdigi gevsek tutuslu direksiyon aliskanligini kisa surede yenmem gerekiyor.Aracta oturus pozisyonu yuksek, direksiyon diger araclara goresurucuye daha yakin konumda. Hatta direksiuon ayari ile ileri itmeye calistim diyebilirim:) Frenlemeler cok basarili, zaten daha once bahsettigim gibi power shift cok guzel sekilde kullanisa gore adapte oldugundan frene basmadan sıkışık trafikte rahat bir surus sagliyor.Trim sesi sadece sag emniyet kemeri bolgesinden geliyor. O bolum bu hafta incelenecek.45 yanak lastiklere gore amortisorler asiri sert degil. Guzel konfor ve guvenik ayari optimize edilmis.Saygilarimla. 31 Mart 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Şiir gibi anlatıyorsun evren[emoji5]s60 satışları artacak. [emoji5]tekrar kazasız belasız inşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Şiir gibi anlatıyorsun evren[emoji5]s60 satışları artacak. [emoji5]tekrar kazasız belasız inşallah.Tesekkur ederim. Volvo'nun bana ihtiyaci yok:) Bu sabah 6:30 da 3 Volvo vardi yolda. Yoldaki ticari ve kamyonlari dustugumde m2'ye dusen Volvo sayisinin fazlaligi benden once kesfin gerceklestigin gostergesiydi:)Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 (düzenlendi) Yakit durumunu paylasayim biraz. Aracin mazot isigi yandiginda 120TL'lik yani 33 lt mazot aldim. Once o yakitla yapilan 189 km'ye gore ortalama bilgiler. Ortalama Hız Kalan mesafe Ortalama tuketim Bu da sabah evden cikarken sifirladigim tripten sonraki degerler. Hiz sabitleyici 80km hiza ayarli. Saygilarimla. 31 Mart 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Tüketim değerleri gayet başarılı. Maşallah. Ama ben son resimdeki müziğe hasta oldum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Tüketim değerleri gayet başarılı. Maşallah. Ama ben son resimdeki müziğe hasta oldum. Klasikler hiç değişmez:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Klasikler hiç değişmez:) Saygılarımla. Kesinlikle katılıyorum. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 (düzenlendi) S60 D sınıfı bir araç ama kendi sınıfına göre bence tam arada üretilmiş..Şehir içi kullanımında hantal kalmıyor ve ort. tüketim çok iyi..Bu sayede yakıtı düşünmeye ihtiyacınız kalmıyor..Aksi halde şehir içi için küçük bir araba düşünebiliyor insan..Uzun yol kullanımı zaten iyi.. Daha ne olsun.. 31 Mart 2016 tarihinde Yasir Baş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 S60 D sınıfı bir araç ama kendi sınıfına göre bence tam arada üretilmiş..Şehir içi kullanımında hantal kalmıyor ve ort. tüketim çok iyi..Bu sayede yakıtı düşünmeye ihtiyacınız kalmıyor..Aksi halde şehir içi için küçük bir araba düşünebiliyor insan..Uzun yol kullanımı zaten iyi.. Daha ne olsun.. İlaveten bu avantajları da var:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Evren abi değme test editörlerine taş çıkartırsın valla ayakta alkışlıyorum test yazılarını Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Üstad harika anlatımlar. Yakıt değerlerin aynı aracı ben kullanırsam +2 [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Mahcup etmeyin beni sonra dogal yazamam[emoji12] Bieaz gecikmeli de olsa deri bakim urunumuz geldi. Acik renk doseme oldugu icin temizlik gerekiyor ki daha 8 ay oldu yapilali. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Mahcup etmeyin beni sonra dogal yazamam[emoji12] Bieaz gecikmeli de olsa deri bakim urunumuz geldi. Acik renk doseme oldugu icin temizlik gerekiyor ki daha 8 ay oldu yapilali. Saygilarimla. Özellikle yaz aylarında renkli kotlar çok boya salıyor abi.. Arkadaşın Super-B sinde koltuklar, özellikle şoför tarafı masmavi olmuştu zamanında.Rutin bakım şart açık renk derilerde. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Abi güle güle kullan, bana göre en ideal araba şu an... Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 (düzenlendi) Yalnız abi bu videoda sağlamlık testi değilde otomatik fren testinin devreye girmemesinden kaynaklı bir sorun var. Hatta arka planda ki gülme seslerini ve apolagise for that cümlesini de duyabilirsiniz.videonun orjinal başlığını sağlamlık testine uyarlamaları iyi olmuş ama 31 Mart 2016 tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 (düzenlendi) Benimki daha hic frenlemedi. Umarim da basima gelmez. Cok sert fren yapiyormus. Tabi o freni yapmadan once bazi durumlari degerlendiriyor. Saygilarimla. 31 Mart 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts