Rıdvan Ergün 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Evren Bey "city safe" özelliği çok güvenilir değil. Zaman zaman gerçekten mükemmel iş çıkartıyor. Bazen de hiç devreye girmeyiveriyor. Otopark çıkışında kulübeye ödeme yapmaya çalışırken bariyeri görüp, zınk diye durduğu da oldu. Hiç durmayıp, çarptığı da! Bu durumu servise ilettim. "Abi bu ısıya duyarlı çalışıyor, yayalara çarpmamak için koymuşlar. Bak bana doğru gel" dedi. Neredeyse son sözü oluyordu Frene basmasam bacakları gitmişti. Bizde iki tane vardı. Her ikisinde de durum aynıydı. Hatta başka bir arkadaşım da iki tane kiraladı. Aynı şikayeti iletti. Özetle, "city safe" çalıştığında harika bir özellik (ki kemerler mutlaka bağlı olmalı), ancak çalışacağına çok da güvenmemeli. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Evren Bey "city safe" özelliği çok güvenilir değil. Zaman zaman gerçekten mükemmel iş çıkartıyor. Bazen de hiç devreye girmeyiveriyor. Otopark çıkışında kulübeye ödeme yapmaya çalışırken bariyeri görüp, zınk diye durduğu da oldu. Hiç durmayıp, çarptığı da! Bu durumu servise ilettim. "Abi bu ısıya duyarlı çalışıyor, yayalara çarpmamak için koymuşlar. Bak bana doğru gel" dedi. Neredeyse son sözü oluyordu Frene basmasam bacakları gitmişti. Bizde iki tane vardı. Her ikisinde de durum aynıydı. Hatta başka bir arkadaşım da iki tane kiraladı. Aynı şikayeti iletti. Özetle, "city safe" çalıştığında harika bir özellik (ki kemerler mutlaka bağlı olmalı), ancak çalışacağına çok da güvenmemeli. Rıdvan Bey, BEn kontrolü makineye vermemeye çalışırım zaten. Daha önceki araçlarda da böyle bir özellik olmadığı için beklentim dahilinde değil:) Son güncellemelerle bisiklete de hassasiyet sağlanmış. Bir de eskiden 50 km olan hız 35 km'ye düşürülmüş sanırım. Sizde bir babayiğit çıkmış kendini denek olarak kullanacak ama benim bulmam zor olur, şimdilik kendi reflekslerime güvenerek kullanmaya devam:) Bu arada mesela kör nokta uyarı sistemi de 3 şeritli yola 5 şerit araç doluşunca garip uyarılar verip en sonunda devre dışı kalıyor:) Tüm sistemler optimum yol şartlarına göre ayarlanmış ama katologda bile yazmışlar kör nokta sistemi tünellerde, yağmurlu havalarda, düzgün çalışmayabilir, gölgeleri algılayabilir. Gel de güven:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Evren Bey "city safe" özelliği çok güvenilir değil. Zaman zaman gerçekten mükemmel iş çıkartıyor. Bazen de hiç devreye girmeyiveriyor. Otopark çıkışında kulübeye ödeme yapmaya çalışırken bariyeri görüp, zınk diye durduğu da oldu. Hiç durmayıp, çarptığı da! Bu durumu servise ilettim. "Abi bu ısıya duyarlı çalışıyor, yayalara çarpmamak için koymuşlar. Bak bana doğru gel" dedi. Neredeyse son sözü oluyordu Frene basmasam bacakları gitmişti. Bizde iki tane vardı. Her ikisinde de durum aynıydı. Hatta başka bir arkadaşım da iki tane kiraladı. Aynı şikayeti iletti. Özetle, "city safe" çalıştığında harika bir özellik (ki kemerler mutlaka bağlı olmalı), ancak çalışacağına çok da güvenmemeli. Bu siz misiniz yoksa abi :D Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Eren saka bir yana bu sistem surucunun dalginlik durumunda devreye giriyor. Bunu nasil anliyor tam bilmiyorum ancak her durumda fren yapmadigini biliyorum. Tipki start stopun her durumda devreye girmemesi gibi. Saygilarimla Yorum bağlantısı
Onur Demir 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Hayırlı olsun Evren Bey, Harika bir tercih. Güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Bu siz misiniz yoksa abi :D Çekim yapıldığını söylememişlerdi bana Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Eren saka bir yana bu sistem surucunun dalginlik durumunda devreye giriyor. Bunu nasil anliyor tam bilmiyorum ancak her durumda fren yapmadigini biliyorum. Tipki start stopun her durumda devreye girmemesi gibi. Saygilarimla Benim araçta aktif şehir içi güvenlik var. İlk etapta bu hiçbir işe yaramaz demiştim. Ancak 9 aylık zaman zarfında 6 defa devreye girdi. Devreye girdiği zamanlar bakıyorum hep hata bende. İzlenimlerime göre şu durumda devreye giriyor benim araç; mesela önde ki araç 40-50 km /h ile giderken yavaşlayıp dönecek olsun.. sen peşinden hızlı yanaşıyorsan devreye giriyor.. Belki sen o araç dönecek nasılsa diye o esnada hızını düşürmüyorsun kurtarırım diye düşünüyorsun ama aracın ya önde ki araç dönemezse diye fren yapıyor bir kaç defada dur kalk trafikte girdi devreye. Focusta güzel çalışıyor ben beğeniyorum. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2016 Paylaş 2 Nisan 2016 Bence Volvo gayet iyi, über sınıfta laf ettirilmeyen S CLASSE ye 10 basar, tırt merso ne olacak 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Nisan 2016 Paylaş 6 Nisan 2016 (düzenlendi) Ilk yakit verimizi paylasalim.Işık yandiginda 120TL'lik mazot almistim. Tekrar ışık yandi ve yakit alindi. Bu degerler alinirkem genel olarak aracin kullanim bilgileri, Bu da sabah 80km/h ile 21,5km'de ise gelirken tuketim verisi. Saygilarimla. 6 Nisan 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 7 Nisan 2016 Paylaş 7 Nisan 2016 Sistemin nasıl çalıştığını şu videoda anlatıyor. https://www.youtube.com/watch?v=MfOgwrhJG8A&ebc=ANyPxKpqh7DpXsUCsIepUaeIRvwpKq7R2JbYCuMU0QkElYQBRsFJyfFXWoxGwX5cS5jIn3NVLoDVwwix6rxHy6DUed7rY_VFZA&nohtml5=False Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 (düzenlendi) Aliexpress'ten ilk siparisler geldi. Soldakiler kapi gergilerinin acikta kalan tarafina takilarak korozyonu engelliyor. Ayni zamanda estetik gozukuyor. Sag taraftaki ise anahtarlik:) Saygilarimla. 4 ADET Araba Kapı Stopper Kapak Korumak Için Volvo S60 S60L C70 XC60 XC90 V60 oto aksesuarları http://s.aliexpress.com/aeYbmyQz (from AliExpress Android) 11 Nisan 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 Güle güle kullan, alırken biraz problem yaşamıştın hallettiğine sevindim... Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Nisan 2016 Paylaş 11 Nisan 2016 linkteki araç biraz geç kalmış korozyon önlemek için hayırlı olsun sudan ve korozyondan ne kadar koruyacağından emin değilim ama,estetik olarak çok iyi olacak bence.kimse görüp farketmese bile,orda olduklarını biz bileceğiz Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Çinliye güvenip aldığım gergi kapakları tam uymadı. Çabuk gönderdi diye denemeden onaylamıştık ürünü. Çinliye başımızın gözümüzün sadakası olsun. Gitti gidiyordan tutar tamamlamak için aldığım sileceklerin biri de uzun geldi. Onun da ölçülerini bilmeme rağmen s60 2010-2013 yazıyor diye detayına bakmadan aldım, aslında detayda gözüküyor 5cm uzun olduğu. Kargo karışıklığı olduğu için ürünü onaylama durumum olmadı, mesaj attım bakalım ne çıkacak. Sonuç olarak 2 internet alışverişimizde çuvalladık:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 (düzenlendi) ☺ 13 Nisan 2016 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasir Baş 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Çinliye güvenip aldığım gergi kapakları tam uymadı. Çabuk gönderdi diye denemeden onaylamıştık ürünü. Çinliye başımızın gözümüzün sadakası olsun. Gitti gidiyordan tutar tamamlamak için aldığım sileceklerin biri de uzun geldi. Onun da ölçülerini bilmeme rağmen s60 2010-2013 yazıyor diye detayına bakmadan aldım, aslında detayda gözüküyor 5cm uzun olduğu. Kargo karışıklığı olduğu için ürünü onaylama durumum olmadı, mesaj attım bakalım ne çıkacak. Sonuç olarak 2 internet alışverişimizde çuvalladık:) Saygılarımla. Evren Abi ürünü onaylasan da 15 gün içinde şikayet açabiliyorsun. Hatta şikayet açmadan önce satıcıyla iletişime geçip de görüşe bilirsin. İstersen görüşe de bilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Evren Abi ürünü onaylasan da 15 gün içinde şikayet açabiliyorsun. Hatta şikayet açmadan önce satıcıyla iletişime geçip de görüşe bilirsin. İstersen görüşe de bilirim. Ürün eline ulaşıp fotoğraf çekenler fit diyorlar ama çektikleri fotoğraflar benim beğenmediğim gibi. Demek ki aslında tam oturmuyor. Ben bu fotolara baktığımda alt tarafa dikkat etmemiştim. Böyle kullanalım bakalım. Şikayet edecek bir durum yok aslında yani. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Nisan 2016 Paylaş 13 Nisan 2016 Hayırlı olsun.Güle güle kullan abi. Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 (düzenlendi) Aliexpressteb kucuk dokunuslar devam ediyor. Bu parca kolcagin icinde raf girevi goruyor. Bozuk paralik ve kucuk gozleri var. Note4 sigmiyor bu gozlere:) Yol ucreti ile yaklasik 9 usd. Saygilarimla Once Sonra 20 Nisan 2016 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 (düzenlendi) fark göremiyorum edit: artık görüyorum 20 Nisan 2016 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Abi konuyu görmüştüm hayırlı olsun tekrardan. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 fark göremiyorum Bakayım kim fotoğrafları görüyor test ettim Gören olduğuna göre düzelteyim bari Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 defalarca bakmak zorunda bıraktın beni,bir aşağı bir yukarı 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Nisan 2016 Paylaş 20 Nisan 2016 Bakayım kim fotoğrafları görüyor test ettim Gören olduğuna göre düzelteyim bari Saygılarımla. İlahi Evren Abi, Bende diyorum ekran yansıma yaptı herhalde[emoji2] Yorum bağlantısı
Recommended Posts