baris ozkan 12 Mart 2016 Paylaş 12 Mart 2016 Aracimin sol arka davlumbaz kecesi zamanla sarkmis ve yirtilmis yenisini hemen bulamiyorum ozel siparisle otosandan getirilebilir diyorlar ve fiyatida fazla cikma bulabilecegimiz bir yer varmidir?? Yorum bağlantısı
Akın Akman 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Aracimin sol arka davlumbaz kecesi zamanla sarkmis ve yirtilmis yenisini hemen bulamiyorum ozel siparisle otosandan getirilebilir diyorlar ve fiyatida fazla cikma bulabilecegimiz bir yer varmidir?? Benimde sağ arkada aynı problem oldu ve sürtme sesi ile fark ettim. Bulamadığım için sanayide sarkan yeri kestirmek zorunda kaldım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Bu işin çözümü yok maalesef. Ford nasıl olmuşta dış etkenlerle temas halindeki bir bölgeye keçe koymuş, bilemiyorum, aklım almıyor. Akın bey'in yaptığı gibi sarkan kısmı keseceksiniz maalesef. Yenisini de alsanız bir süre sonra aynısı olacak. Yorum bağlantısı
Murat Coşkun 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Bende de aynı sorun var sol arkada ,keçenin ortasında bi delik açılmış, keçeyi vuran taşlar ses yapmasın diye koymuş olabilirler diye düşünüyorum. Benzer bi malzeme ile döşemeciye yama-ek yaptırsak olabilir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts