Hasan Belen 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 merhaba bugün aracı park ettim motor kaputunu açmaya öntarafa geçip kaputu açtım şık diye bir ses kafamdan kaynar su döküldü. kontak üstünde kapilar kendi kendine kilitlendi. üstelik sol kapı tam kapalı değil ama açılmıyor. bayağı çekiştirdim . akü kutup başını söktüm ama yok açılmadı neden kilitlemiş olabilir. yedek anahtarım yok. sonra kapı tam kapanmadığından sert bir kablo bulup içeriden 15 dk uğraşarak açtım. bazen yolda giderken kendini kilitliyor bazen açıyordu. sorunla karşılaşıp çözebilen varmı ????? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Kapı kilit sorunu. Fordların kroniği diyebiliriz. Sökülüp temizlenirse bir müddet düzelir. Wd40 benzeri su iticilerle temizlemek gerekir. Sadece kapıları açacak bir yedek anahtar yaptırın. 5-10 Liraya yaparlar. Tutma yerini kırıp cüzdanınızda taşıyın. 2 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Enteresan bir kronik sorun[emoji15] Sanki basit bir hataymis gibi geliyor. Gecmis olsun Hasan Bey. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Soket ve pinlerin oksitlenmesi O zaman yine de sorun olarak mi gormeliyiz, oksitlenmemesi mi lazim, yoksa bakim mi yapilmasi lazim ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 O zaman yine de sorun olarak mi gormeliyiz, oksitlenmemesi mi lazim, yoksa bakim mi yapilmasi lazim ?Evet sorundur. Oksitlenmemesi gerekir. Bakım yapılabilecek bir nokta değil. Ancak sorun olursa kapı kilidini söküp wd 40 ile temizlemek gerekiyor. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Cok nadir inerim kontakta anahtar varken artik hic inmeyecegim.. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 13 Mart 2016 Yazar Paylaş 13 Mart 2016 Cevaplarınız için sağolun allahtan içeride çocuğu (9aylık) bırakmadım bazen 1dk için indiğimde içeride bırakırım mesala uyuyorsa uyandırmam buda bana ders oldu. Oksitlenme tam olarak nerede olur. kapı döşemesini sökünce ulaşabileceğim yerdemi? sadece şöför kapısımı 4 kapıdamı ? kolaysa müsait zamanda inip wd40 ile temizlerim. Kapı kilit sorunu.Fordların kroniği diyebiliriz.Sökülüp temizlenirse bir müddet düzelir.Wd40 benzeri su iticilerle temizlemek gerekir.Sadece kapıları açacak bir yedek anahtar yaptırın. 5-10 Liraya yaparlar.Tutma yerini kırıp cüzdanınızda taşıyın. tutma yerini kırıp derken anlamadım kusura bakmayın. kırınca kapı açılırmı. ?? Yorum bağlantısı
Guest Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Cok nadir inerim kontakta anahtar varken artik hic inmeyecegim.. Anahtarimi almadan kesinlikle inmem, kisa sure de olsa, guvende hissetmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Belen 13 Mart 2016 Yazar Paylaş 13 Mart 2016 Anahtarimi almadan kesinlikle inmem, kisa sure de olsa, guvende hissetmiyorum. evin önünde otoparktaydım motor yağına bakacaktım. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 evin önünde otoparktaydım motor yağına bakacaktım. Tahmin ederim, bende aliskanlik olmus zaten gizli ozellikten uyarisini da actirdim almadigim an bagiriyor Kara Kuzu [emoji23] Yorum bağlantısı
Hasan Belen 13 Mart 2016 Yazar Paylaş 13 Mart 2016 Tahmin ederim, bende aliskanlik olmus zaten gizli ozellikten uyarisini da actirdim almadigim an bagiriyor Kara Kuzu [emoji23] o nasıl açılıyor Yorum bağlantısı
Guest Misafir 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 o nasıl açılıyor Fordlari hic tanimiyorum[emoji17] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 o nasıl açılıyorVw yi android gibi. Herşey mümkün. Fordlari hic tanimiyorum[emoji17]Fordlarda bu işlem sayısı 5-6 ancadır. Hareket edince kapıları kilitlesin mi Emniyet kemeri uyarısı vs. gibi bazı özellikler. Vw bu konuda çok geniş. Ford sadece kontak açıkken kapıyı açınca veya far açıkken kapıyı açınca uyarı verir. Yorum bağlantısı
Hasan Belen 13 Mart 2016 Yazar Paylaş 13 Mart 2016 Vw yi android gibi. Herşey mümkün. Deyiverinde bizde yapalım. :=) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Hayal et ve servise gidip teknisyene söyle Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Valla zor durum allah kimseyi karşılaştırmasin. Bende reno9 varken aynı şekilde iki üç kere dışarıda kalmıştım. Tabi merkezi kilit sonradan takma. Kumandayi ayirmistim anahtardan ve sürekli cebimde tasiyordum Yorum bağlantısı
Hasan Belen 13 Mart 2016 Yazar Paylaş 13 Mart 2016 Aslinda yedek yaptirip sadece açmak için aracin altina bağlamak gerek. :-) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2016 Paylaş 13 Mart 2016 Aslinda yedek yaptirip sadece açmak için aracin altina bağlamak gerek. :-)Benim focusta vardı [emoji87] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts