İçeriğe Yönlendir

Alevtopu

Recep Batuhan Başar

Recommended Posts

Misafir
(düzenlendi)

valla ne yalan söyleyeyim puntoları sevmem pek, ama bu güzel görünüyor.Tamponlar fiber mi plastik mi?

Maşallah :nazar:

tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar
(düzenlendi)

valla ne yalan söyleyeyim puntoları sevmem pek, ama bu güzel görünüyor.Tamponlar fiber mi plastik mi?

Maşallah :nazar:

ABS (Akrilonitril bütadien stiren) Plastik :) tarihinde Recep Batuhan Başar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Beğendim Batuhan :)

Kazasız belasız İnşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Güzel ama çok kaslı olmuş.

bir xenon u eksik  :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar

Beğendim Batuhan :)

Kazasız belasız İnşallah...

Eyvallah abim

Güzel ama çok kaslı olmuş.

bir xenon u eksik :biggrin:

Onuda takarız be abim :)
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Maşallah ilk gördüm model araba sandım meğerse gerçekmiş :) güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hayırlı uğurlu olsun aracınız.Bu yanakla aracın konforu felaket oluyor kullandığım bir araçtan biliyorum,ama yakışmış...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Kazasız belasız güle güle kullanın. Hakaten alev topu gibi...:):nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Masallahh cok emek harcanmış bir arac allah kaza bela gostermesin, arac 1.4 atmosferik motora

Sahip sanirim ? Atmosferik motorda chip tuning uygulamasi pek ise yaramaz turbo desteği olmadigi surece. 1.4 tjet turbo intercooler destekli olsaydi tam bir şaka makinasi olurdu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar

Masallahh cok emek harcanmış bir arac allah kaza bela gostermesin, arac 1.4 atmosferik motora

Sahip sanirim ? Atmosferik motorda chip tuning uygulamasi pek ise yaramaz turbo desteği olmadigi surece. 1.4 tjet turbo intercooler destekli olsaydi tam bir şaka makinasi olurdu

Motora gereken herşeyi yapıcaz Kdz ereğlide yaşıyorum burda motor ustası bi abim var opel servisi herşeyi biliyor motorla ilgili onunla süper toplıcaz motoru hedefimiz 130 hp :)
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Tabiki yapilmaz diye birsey yok ancak ben olsam atmosferik bir motora para ve emek harcayacağıma turbo beslemeli bir arac alip chip tuning yapardim. Çünkü bu tür revizyonlarda ciddi miktarda paralar harcaniyor ve randiman alamamakta var

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Tabiki yapilmaz diye birsey yok ancak ben olsam atmosferik bir motora para ve emek harcayacağıma turbo beslemeli bir arac alip chip tuning yapardim. Çünkü bu tür revizyonlarda ciddi miktarda paralar harcaniyor ve randiman alamamakta var

Atmosferik mi Alevtopu [emoji15]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Starjet motor atmosferikmiş. Yazılım ile 3-4hp ya gelir ya gelmez.

Ama iyi bir Air intake ile temiz soğuk hava girişi, headers, egzoz sistemi yapılırsa canlanır.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Çok güzel bir çalışma oluş, emeğinize sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Recep hg dünyanın en iyi ailesine Punto forumlarında takip ediyorum ve nazar değdireceksin aracına kardeşim...

Kazasız belasız cezasız masrafsız dertsiz tasasız keyifle bin inşallah...

Orada da söyledim ön tampon çok abartı arka kusursuz ama...

Yorum bağlantısı
Ersin Uslu

Gerçekten güzel olmuş lakin koyu gri 2010 fiesta jantları daha güzel durabilirdi diye düşünüyorum. Ta bi birde arkaya geniş bir spoiler daha iyi olabilir. Arka taraf difüzörle beraber kavisli hattı kaybetmiş.

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Böyle tövbe estağfurullah bişey gibi..

Kımıl kımıl, janjanlı [emoji23]

Hoşgeldiniz. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...