İçeriğe Yönlendir

Yeni Clio 4 Ve Clio 4'üm :)

Yusuf Aycibin

Recommended Posts

Yusuf Aycibin

hayırlı olsun,piano black jantlar çok yakışıyor bu renge

5 kol geniş jantlar sanırım http://s1276.photobucket.com/user/Sami_Demirpaz/media/foto11F0raf2_zpsfc052a18.jpg.htmlbu jantları diyorsunuz ilk baktığımda bende bunu düşünmüştüm fakat sonrasında diğer jantta karar kıldım o daha bi hoş geldi gözüme açıkçası 

Katılıyorum. 15" kötü durabilir.

kötü duracaktır elbet ama 16 aldığımda bir de lastik masrafım çıkacak o zaman da 3-4 ay bekleme gerekecek :s

Yorum bağlantısı
Misafir

Kromları TR den mi aldınız? Benim yanlarda orjinal de vardı. Ben bagaj çıtası ve ön gündüz farları kaşları için GG den aldım. S Dizayn marka. Gayet kaliteli ürünler. Ömür boyu garantili sanırım.

Ön ve arka far altının fotolarını taktığında çekersin. Hoşuma giderse bende alırım.  :)

Sürücü ayak dayama içinde bir parça almanı tavsiye ederim. O kısmın çok kırılgan bir yapısı var ve yağışlı havalarda ayaktan bulaşan çamurdan çok kötü oluyor. Ayak dayama tablası bir nebze temiz durmasını sağlıyor, sağlamlaştırıyor ve şık bir görüntü katıyor. 5-10 Tl zevkine göre bak derim.  ;)

Buradan bakabilirsin.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277096-trakyalı-3-beyaz-melek/?p=2836983

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

5 kol geniş jantlar sanırım http://s1276.photobucket.com/user/Sami_Demirpaz/media/foto11F0raf2_zpsfc052a18.jpg.htmlbu jantları diyorsunuz ilk baktığımda bende bunu düşünmüştüm fakat sonrasında diğer jantta karar kıldım o daha bi hoş geldi gözüme açıkçası 

valla kendi arabam gibi heveslendim modifiyeye çok açık bi araç ,ayrıca şununla bence pazarlık edip icon ekranını orjinal bi şekilde takın bence 

https://www.araba.com/308354640-renault-clio-4-cikma-navigasyon-ekrani

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

2012 yılında bu aracı aldığımda touch donanıma çıkmacıdan 50tlye eco tuşu alıp takmıştım. Ancak Joy paketlerde yazılımsal olarak kapalı ve çalışmıyordu gösterge panelinde Yeşil Renkli ECO yazısı aktif olmuyordu . Şuanda çalışıyormu bu tuş Joy pakette ?

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Kromları TR den mi aldınız? Benim yanlarda orjinal de vardı. Ben bagaj çıtası ve ön gündüz farları kaşları için GG den aldım. S Dizayn marka. Gayet kaliteli ürünler. Ömür boyu garantili sanırım.

Ön ve arka far altının fotolarını taktığında çekersin. Hoşuma giderse bende alırım.  :)

Sürücü ayak dayama içinde bir parça almanı tavsiye ederim. O kısmın çok kırılgan bir yapısı var ve yağışlı havalarda ayaktan bulaşan çamurdan çok kötü oluyor. Ayak dayama tablası bir nebze temiz durmasını sağlıyor, sağlamlaştırıyor ve şık bir görüntü katıyor. 5-10 Tl zevkine göre bak derim.  ;)

Buradan bakabilirsin.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/277096-trakyalı-3-beyaz-melek/?p=2836983

n11 den sipariş ettim ben hepsinmi en uygun ordan buldum hepsi gelsin detaylı fotoları paylaşırım bakarsınız umarım güzel duracaklar bi kaç araçta gördüm hoşuma gitti ayak kısmı için aynen kırılıcakmış gibi duruyor sizdeki o parçadan bende alabilirim oraya mantıklı o 

valla kendi arabam gibi heveslendim modifiyeye çok açık bi araç ,ayrıca şununla bence pazarlık edip icon ekranını orjinal bi şekilde takın bence 

https://www.araba.com/308354640-renault-clio-4-cikma-navigasyon-ekrani

güzel olurdu fakat şuan için o kadar açılamıyorum bütçemde zaten sigorta yüksek çıktı 1318tl biraz zorladı beni ilerleyen zamanlarda inş. navi teyp düşünüyor bu satılmazsa çok düşüş olurdu hani teşekkürler

2012 yılında bu aracı aldığımda touch donanıma çıkmacıdan 50tlye eco tuşu alıp takmıştım. Ancak Joy paketlerde yazılımsal olarak kapalı ve çalışmıyordu gösterge panelinde Yeşil Renkli ECO yazısı aktif olmuyordu . Şuanda çalışıyormu bu tuş Joy pakette ?

o konuda hiç bir bilgim yok açıkçası araştırıp dönüş yaparım ancak :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Tuş işlevini yerine getiriyor bende Tuna. Standart 2500 devirde misal giderken, gazı köklediğinde pedal bir yerde takılıyor ve araç ani hızlanmıyor. Biraz daha bastığında tık diye bir ses geliyor ve pedal dip yapıyor. O zaman hızlanma artıyor. Yani tuş çalışıyor. Geçen hafta servise gittim. Aracı hafta içi sabahtan bırakmamı söylediler. ilk olarak ekranda Eco yazısının çıkması için kendileri işlem yapacakmış. Eğer olmaz ise fabrikayı arayacağız dediler. Geniş bir zamanda bırakacağım kısmetse bakalım.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Tuş işlevini yerine getiriyor bende Tuna. Standart 2500 devirde misal giderken, gazı köklediğinde pedal bir yerde takılıyor ve araç ani hızlanmıyor. Biraz daha bastığında tık diye bir ses geliyor ve pedal dip yapıyor. O zaman hızlanma artıyor. Yani tuş çalışıyor. Geçen hafta servise gittim. Aracı hafta içi sabahtan bırakmamı söylediler. ilk olarak ekranda Eco yazısının çıkması için kendileri işlem yapacakmış. Eğer olmaz ise fabrikayı arayacağız dediler. Geniş bir zamanda bırakacağım kısmetse bakalım.

Abi eco aktif olduğunu kick down ile anlarsın . gaz pedalının arkasında bir tane tuş var ani sollamalar için. dip gazdan bi tık ötede . eco ile hızlanırken o tuşa bastırdıgında araç hızlı devirlenir ayağını çektiğinde gene eski hantallığa geri döner . Bu şekilde oluyorsa çalışıyordur. Birde eco açıkken 1. vites 4bin deviri geçmez araç giderken  ben bigün eco açık seri kalkış yapmıştım kısa mesafe 4bin devirde bi kesti araba kafam direksiyona çarpıcaktı nerdeyse :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi eco aktif olduğunu kick down ile anlarsın . gaz pedalının arkasında bir tane tuş var ani sollamalar için. dip gazdan bi tık ötede . eco ile hızlanırken o tuşa bastırdıgında araç hızlı devirlenir ayağını çektiğinde gene eski hantallığa geri döner . Bu şekilde oluyorsa çalışıyordur. Birde eco açıkken 1. vites 4bin deviri geçmez araç giderken  ben bigün eco açık seri kalkış yapmıştım kısa mesafe 4bin devirde bi kesti araba kafam direksiyona çarpıcaktı nerdeyse :D

Aynen o dediğin oluyor işte Tuna. Yukarıda anlatmaya çalıştığım ama tam anlatamadığım durum yani.  :biggrin: Ya bu kadar yazışıyoruz, konuşuyoruz, o kadar balını aldım. Bi görüşemedik yüz yüze. Bi test edemedin benim boşline ı. :) Pazar Tekirdağ daydım. Etoba da yemek yedik ve döndük. Aklıma gelseydi bi halini hatrını sormak için uğrardım. Bir dahaki sefere söz. Görüşelim.  ;) Sende daha çok faydalanacağım..  :seytan:   :flowers:

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Hayırlı olsun,güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mücahit Eser

Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Aynen o dediğin oluyor işte Tuna. Yukarıda anlatmaya çalıştığım ama tam anlatamadığım durum yani.  :biggrin: Ya bu kadar yazışıyoruz, konuşuyoruz, o kadar balını aldım. Bi görüşemedik yüz yüze. Bi test edemedin benim boşline ı. :) Pazar Tekirdağ daydım. Etoba da yemek yedik ve döndük. Aklıma gelseydi bi halini hatrını sormak için uğrardım. Bir dahaki sefere söz. Görüşelim.  ;) Sende daha çok faydalanacağım..  :seytan:   :flowers:

Pazar bende corludaydim :D tekirdaga gelince ara hafta sonlari cay bahçesinde oluyorum ben kahve ismarlarim :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

teşekkür ederim herkese çok saolun arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Maşallah çok güzel

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

kullanmadığımız özelliklere para vermek kadar önem verdiğimiz başka bişi yok biz türklerde :) kalite olarak belki poloyla eş değer değil ama dediğiniz gibi görüntüsü tasarımı şık yakıtıdı gayet güzel alış fiyatımda uygun oldu bence ötesine hiç gerek yok herkese de tavsiye edebilirim clio 4 ü çok beklentim yoktu zaten karşılamazdı da o yüzden alacak arkadaş varsa aşırı bi beklentiye girmesin ama kafasıda rahat olsun güzel araç 

Kardeşim senin ceed'ten sonra çok boş gelir gırtlak dolu arabadan indin. Ama bu seferde yakmayanına geçtin.Hayırlı olsun güle güle kullan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

eco modda kullanmayı sevmiyorum. klima performansını acayip etkiliyor. klima açıyoruz. auto modda üfleme seviyesini azaltıyor. hatta arada soğutma kapanıp nemli hava üflediğini bile hissediyorsunuz. resmen sıcaklık dalgalanması yaşıyorum. dengesizleşiyor. o tuşun tek güzel tarafı vites geçişlerini daha alt devirde yapıyor. ben sırf klima yüzünden eco mode=off gezerim :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Misafir

eco modda kullanmayı sevmiyorum. klima performansını acayip etkiliyor. klima açıyoruz. auto modda üfleme seviyesini azaltıyor. hatta arada soğutma kapanıp nemli hava üflediğini bile hissediyorsunuz. resmen sıcaklık dalgalanması yaşıyorum. dengesizleşiyor. o tuşun tek güzel tarafı vites geçişlerini daha alt devirde yapıyor. ben sırf klima yüzünden eco mode=off gezerim :rolleyes:

Olan kullanmıyor, olmayan gidip taktırıyor..  :D

Yorum bağlantısı
Yusuf Aycibin

Kardeşim senin ceed'ten sonra çok boş gelir gırtlak dolu arabadan indin. Ama bu seferde yakmayanına geçtin.Hayırlı olsun güle güle kullan.

aynen öyle oldu ama en azında yakıtt tasarrufu yapıcam param benzinciye değil bende kalıcak :)  saolasın 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Hayırlı uğurlu olsun, güzel araç almışsınız. 2012 yılında sizin aldığınız fiyata 0 olarak almıştım. ( Icon + Siyah Jant + 90 Hp dCi ) 

Ben çok seviyordum bu arabamı, geçenlerde Joy Clio kiraladım yine çok keyif aldım.

Eco tuşuna 250 TL felan verecekseniz bence hiç düşünmeyin o fikri. Arabayı resmen hantallaştırıyor ve bayık hale getiriyor. Tahammül edemediğim içinde yakıttan tasarruf yapar mı pek birşey diyemiyeceğim.

Ben aldıktan 5 6 bin km sonra hemen yazılım yaptırdım. 90 Hp & 220 Nm  den sonra 127 Hp & 303 Nm ye ulaştı araç. Çok keyif vericiydi kullanımı.

Yakıt olarak gayet güzeldi 25 bin km kadar yazılımlı kullandım, İstanbul'da şehiriçi 850 900 ün altına düşmüyordu 40 lt mazot ile benim kullanımımda. 

Güle güle kullanın.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Clio 4 dedinmi aklıma bu araç gelir :) Rizenin sürüngenlerinden.

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler. Görüntü olarak güzel ve dikkat çekici bir araç ve kırmızı çok yakışıyor.

nMj8kM.jpg

v5X1m4.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...