Samet Erozan 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 2011 Focus 1.6i 4k titanium arac aldim bunda şimdi start stop var . bu anahtari okuyunca start stop calısıyor denildi aldigimda .ama şimdi anahtari okuma mesafesi ndir bunun ? yani ben araci terk ettıkten sonra biri camı kırıp start tusuna basarak arabayi calıstırabilirmi ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Çalıştırsa bile. uzaklaşınca stop eder muhtemelen Bakalım bilenler ne diyecek, benimki tahmin.. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 2011 Focus 1.6i 4k titanium arac aldim bunda şimdi start stop var . bu anahtari okuyunca start stop calısıyor denildi aldigimda .ama şimdi anahtari okuma mesafesi ndir bunun ? yani ben araci terk ettıkten sonra biri camı kırıp start tusuna basarak arabayi calıstırabilirmi ? Çalıştıramaz. Yorum bağlantısı
Samet Erozan 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Yani ben aractan uzaklasmadan calıstırdı gitti . anahtar olmadıgı ıcın stop edermı acep? Yorum bağlantısı
Canberk Eken 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 2011 Focus 1.6i 4k titanium arac aldim bunda şimdi start stop var . bu anahtari okuyunca start stop calısıyor denildi aldigimda .ama şimdi anahtari okuma mesafesi ndir bunun ? yani ben araci terk ettıkten sonra biri camı kırıp start tusuna basarak arabayi calıstırabilirmi ? Anahtar arabanın içine girdiği anda aktif olur, dışarı çıktığı anda inaktif. Arabaya iniş binişlerinizde kontaktan çıkan kapı kilitleme/açma sesine benzer sesi duyarsınız zaten. Çalıştırsa bile. uzaklaşınca stop eder muhtemelen Bakalım bilenler ne diyecek, benimki tahmin.. Araç çalışırken arabadan abahtarla inince sesli uyarı verir ama çalışmaya devam eder. Kugayla bir kaç defa yıkamacıda başıma geldi. Arabadan anahtarla inip uzaklaşırken yıkamacı arabayla arkamdan gelip abi anahtarı vermedin diye peşimden koşturmuştu. Stop edilene kadar da çalışır. Bir kere edildikten sonra bir daha çalışmaz ama Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Yani ben aractan uzaklasmadan calıstırdı gitti . anahtar olmadıgı ıcın stop edermı acep? çalıştıktan sonra stop etmez anahtarı okuyarak çalısıyor ise stop edene kadar araç çalışır Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Benim focusta da var start stop. Aynen söylendiği gibi. Araç içine anahtar girmeden çalışmıyor. Düğmeye basıldığında ekranda anahtar bulunamadı diye yazıyor. Çalışır durumda iken anahtar dışarı çıkarsa uyarı sesi veriyor ancak çalışmaya devam ediyor. Çalışır durumda iken anahtardan uzaklaşılırsa stop eder mi bilemiyorum. Risk alıp denemedim. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Anahtar arabanın içinde olmayınca çalışmaz. Ancak arabayı çalıştırıp inince bip bip sesi ile stop edene kadar gidilir. Benim focusta da var start stop. Aynen söylendiği gibi. Araç içine anahtar girmeden çalışmıyor. Düğmeye basıldığında ekranda anahtar bulunamadı diye yazıyor. Çalışır durumda iken anahtar dışarı çıkarsa uyarı sesi veriyor ancak çalışmaya devam ediyor. Çalışır durumda iken anahtardan uzaklaşılırsa stop eder mi bilemiyorum. Risk alıp denemedim. Stop etmiyor. Ben denedim Sanırım stop etmemesi güvenlik için. Mesela yola çıktınız pili bitti, bozuldu gibi handikaplar için düşünülmüş olabilir. 15 Mart 2016 tarihinde Serkan Aktay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Samet Erozan 15 Mart 2016 Yazar Paylaş 15 Mart 2016 Yardımlariniz icin teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Anahtar arabanın içinde olmayınca çalışmaz. Ancak arabayı çalıştırıp inince bip bip sesi ile stop edene kadar gidilir. Stop etmiyor. Ben denedim [emoji3] Sanırım stop etmemesi güvenlik için. Mesela yola çıktınız pili bitti, bozuldu gibi handikaplar için düşünülmüş olabilir. Evet, stop etmeme sebebi söylediğiniz açıdan mantıklı. Muhtemelen denemişsinizdir ama madem konu power düğmesi konu içinde bulunsun diye yazayım: anahtar araç içinde normal seyir halinde iken düğmeye 3 defa üstüste veya bir defa uzun basılınca araç stop ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Evet, stop etmeme sebebi söylediğiniz açıdan mantıklı. Muhtemelen denemişsinizdir ama madem konu power düğmesi konu içinde bulunsun diye yazayım: anahtar araç içinde normal seyir halinde iken düğmeye 3 defa üstüste veya bir defa uzun basılınca araç stop ediyor. Bunu hep merak etmişimdir araç hareket halindeyken basılırsa ne olur diye? Ediyor demekki. O zaman yanda bir çocuğun yada muzip birinin buna basması çok büyük sıkıntı yaratır. Yarın bir deneyeyim aracı boşa alıp. E peki şimdi aklıma geldi otomatik vites stop ederse ne olur acaba Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Land Rover stop ediyor, mazdayı denemedim. Stop etmesi normal. Acil durumda nasıl ki kontak kapatılır, buton da aynı tepkiyi vermeli Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) Bunu hep merak etmişimdir araç hareket halindeyken basılırsa ne olur diye? Ediyor demekki. O zaman yanda bir çocuğun yada muzip birinin buna basması çok büyük sıkıntı yaratır. Yarın bir deneyeyim aracı boşa alıp. E peki şimdi aklıma geldi otomatik vites stop ederse ne olur acaba Arac hareket halinde iken 3 kere üst üste basılırsa stop eder benim araç manuel dizel , otomatik te durum nasıldır bilmem denemenizi tavsiye etmiyorumEdit. noktalama 15 Mart 2016 tarihinde Mustafa Boz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Bunu hep merak etmişimdir araç hareket halindeyken basılırsa ne olur diye? Ediyor demekki. O zaman yanda bir çocuğun yada muzip birinin buna basması çok büyük sıkıntı yaratır. Yarın bir deneyeyim aracı boşa alıp. E peki şimdi aklıma geldi otomatik vites stop ederse ne olur acaba Ben merak edip denemiştim. Otomatik araçta nasıl olur ben de bilemedim. Meraklı birini bulup denetmek lazım [emoji4] Yorum bağlantısı
Cemil Kaynak 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 aracın içinde çalışıyor. araçtan uzaklaşınca araç içinde sesli uyarı veriyor ama araç çalışmaya devam ediyor. yarım kontak nasıl olur diye kafanızda soru işareti olursa şöyle söyliyeyim. debriyaja veya frene basmadan Start stop düğmesine basın yarım kontak oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts