İçeriğe Yönlendir

412 Tl Trafik Cezası

Erkan Tekin

Recommended Posts

Emin Önal

QBalOy.jpg

Aracı sıfır mı aldınız ?

Benim bildiğim o tarihte ÖTV farkını vererek Otomobil ruhsatı alınamadığı yönündeydi.

Eğer arada tescil varsa ve yanlış çıkmamışsa ruhsat, birşey daha öğrenmiş olduk.

Araç nadide muayyer  :D

Yolu bilmiyorum ama itiraz belki bir alt dilime indirir  ;)

Connectte nasıl bilemiyorum ama kuryelerde böyle bir durum var.

Arabayla aynı sınıf geçen titanium plus kurye 75bin lira

kamyonet geçen birebir aynı araç ise 59bin lira  :)

Onu biliyorum.  :good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Fotoğraf yok sadece tebliğ geldi.. bende cezayı 412 tl yerine 309 tl ödeyip itiraz etmek olcak..  İtiraz konusunda nelere dikkat etmeliyim neler yapmamı tavsiye edersiniz ? nasıl bi yol izlemeliyim yani ? 

Abi ben 114 ile girmişim de zaten dediği yerde lambalar var.. ordan nasıl 114 ile geçmişim anlamadım..  Zaten radar tabelası falan yoktu ki radar da görmedim..

Fotoğraf talep edilirse geliyor. Çünkü araçta belki adamın eşi değil iş arkadaşı var ve eşi ile sorun olacak durumlar olabilir diye fotoğraf göndermiyorlar. Bildiğim kadarıyla.

114 ile cezayı yediğiniz yer mutlaka yazıyordur. Konum olarak şehir içi veya hız sınırı düşük yer ise tabelaya gerek yok. Maraşın girişi ile çıkışı arası yaklaşım 20 km var ve oralarda hız 70 ha yol 200 müsait yol. Orada çok ceza yazılıyor.. Sizde de böyle bir durum olabilir. Siz ceza yediğiniz noktaya bakın.

Ankarada 80 km üstü hızın olduğu yer ben bilmiyorum :)

Güveniyorsanız gitmediğinize bence itiraz edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Aracı sıfır mı aldınız ?

Benim bildiğim o tarihte ÖTV farkını vererek Otomobil ruhsatı alınamadığı yönündeydi.

Eğer arada tescil varsa ve yanlış çıkmamışsa ruhsat, birşey daha öğrenmiş olduk.

Araç nadide muayyer  :D

Yolu bilmiyorum ama itiraz belki bir alt dilime indirir  ;)

Onu biliyorum.  :good1:

Aracımı 2012 aralık ayında aldım.. benden önceki sahibi de hususi olarak kullanmış bende oyle kullanıyorum.. 2 yılda 1 muanesi.. itiraz etsem ceza silinmese bile indirime gidilir mi acaba ? 

Fotoğraf talep edilirse geliyor. Çünkü araçta belki adamın eşi değil iş arkadaşı var ve eşi ile sorun olacak durumlar olabilir diye fotoğraf göndermiyorlar. Bildiğim kadarıyla.

114 ile cezayı yediğiniz yer mutlaka yazıyordur. Konum olarak şehir içi veya hız sınırı düşük yer ise tabelaya gerek yok. Maraşın girişi ile çıkışı arası yaklaşım 20 km var ve oralarda hız 70 ha yol 200 müsait yol. Orada çok ceza yazılıyor.. Sizde de böyle bir durum olabilir. Siz ceza yediğiniz noktaya bakın.

Abi gülveren de falan 50 diye tabela var ona göre gidiyoruz ama bu ceza yediğim noktada 2 saat evvel kontrole gittim hız levhası denen bişi yok.. 50 mi 70 mi nerden bilicem.. Tamam hatalıyım evet 114 ile gitmişim..  fotoğraf falan istememin nedeni de o yolu bilenler var nasıl gitmişim acaba 114 le :D :D 

Ankarada 80 km üstü hızın olduğu yer ben bilmiyorum :)

Güveniyorsanız gitmediğinize bence itiraz edin.

Fotoğraf varza itiraz etsem de red cevabı geleceği kesin abi.. Yoksa oda onların sorunu :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)

Aracımı 2012 aralık ayında aldım.. benden önceki sahibi de hususi olarak kullanmış bende oyle kullanıyorum.. 2 yılda 1 muanesi.. itiraz etsem ceza silinmese bile indirime gidilir mi acaba ? 

Hız sınırı aşma cezası %10dan %30a kadar aynı. Yani senin yediğinin (%30 aşma) bir alt dilimi ceza tutarı 199 TL.

Yolu ve oranın hız limitini bilmiyoruz ki.

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Hız sınırı aşma cezası %10dan %30a kadar aynı. Yani senin yediğinin (%30 aşma) bir alt dilimi ceza tutarı 199 TL.

Yolu ve oranın hız limitini bilmiyoruz ki.

mehmet abi demişti sanırım 70 lik yerden 114 ile geçmişsin diye. Sanırım otomobil olsa da geçtiğim hız %30'u kurtarmıyor sanırım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi gülveren de falan 50 diye tabela var ona göre gidiyoruz ama bu ceza yediğim noktada 2 saat evvel kontrole gittim hız levhası denen bişi yok.. 50 mi 70 mi nerden bilicem.. Tamam hatalıyım evet 114 ile gitmişim..  fotoğraf falan istememin nedeni de o yolu bilenler var nasıl gitmişim acaba 114 le :D :D

Fotoğraf varza itiraz etsem de red cevabı geleceği kesin abi.. Yoksa oda onların sorunu :D

PEki 114 ile hiç gidiyormusun oraada..

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

PEki 114 ile hiç gidiyormusun oraada..

Abi evet hızlı kullandıgım doğrudur ama o yol da benim connect 114 km ye çıkması zor biraz.. düzlüğe gelmeden Lamba var trafikte o saatte oluyo doğal olarak.. 

Size 15gün yada 1 ay icerisinde cevap veriyorlar..

kast ettiğiniz Bimer değilmi ? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi evet hızlı kullandıgım doğrudur ama o yol da benim connect 114 km ye çıkması zor biraz.. düzlüğe gelmeden Lamba var trafikte o saatte oluyo doğal olarak..

kast ettiğiniz Bimer değilmi ?

Eminsen itiraz et.
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Eminsen itiraz et.

Kanıt varsa itiraz etmeme gerek yok abi. o yüzden fotoğraf video arıyorum.. o saatte ordan geçtim evet hatırladım  büyük ihtimalle de 4 lüler açık gidiyordum.. bakalım abimin tanıdık bi trafik arkadaşı olcaktı bi sordurayım ne geçecek elime :( 

Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Cezayı zaman geçirmeden ödeyin,sonra araştırmanıza devam edin bence.

cezayı büyük ihtimalle hafta sonuna kadar öderim.. bakalım devamında neler olacak.. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Geçmiş olsun Erkan. Erken ödemeyi ihmal etmeden cezanın detayını Bimer marifetiyle sorgulayıp sonuca göre hareket etmen en doğrusu. ..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Geçmiş olsun Erkan. Erken ödemeyi ihmal etmeden cezanın detayını Bimer marifetiyle sorgulayıp sonuca göre hareket etmen en doğrusu. ..

çok saol abi.  öyle yapacaz başka sey yok çünki. soruşturduguma göre radar cezasına yapılabilecek bişi yok. cezayı hafta sonu öderim.. Bimer den de foto video çıkmazsa kanıt yok diye itiraz ederim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...