Arda Kurban 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 İyi günler saydıdeğer arkadaşlar abiler, Öncellikle herkese selamunaleyküm benim şöyle bir sorunum oldu; yemeğe giderken biraz bozuk yollardan geçtim sonrasında yemek yedikten sonra direksiyonu çevirdikçe vuvvvv vuvvvvv ses geliyor çok gıcık bir ses uğultu sesi gibi yollara girdim onunla bir alakası olabilir mi yoksa direksiyonda mı bir problem var acaba? yardımcı olursanız sevinirim Cevap veren Herkese şimdiden teşekkür ederim. . . Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Muhtemel direksiyon pompasında bir sorun oluşmuş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Yağını kontrol et, tam tur çevirme, tam turda gelir biraz ses ama aşırı olmaz,normal çevirmede geliyorsa ya yağı eksiktir,ya da pompada sıkıntı vardır yağlama yapmıyordur.kontrol ettir acilinden, direksiyon kutusunu haşat etme Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Geçenlerde benim arabada da bahsettiğiniz sesi duydum. Ustam amortisör üst bilya ve takozunu değistirdi. Sorun kalmadı. Bu parçaların eskimis olmasiyla amortisörün kendi ekseni etrafında dönüşü zor olduğundan pompaya binen yük artıyor ve bu ses çıkıyor. Not: amortisör bilyelerinin içinde hiç yağ kalmamıştı. Bilya yatağı da sorunsuz olduğundan içine gres kondu. Amortisör üst takozları yenilendi. 1 Yorum bağlantısı
Ozan Kılıçaslan 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Geçenlerde benim arabada da bahsettiğiniz sesi duydum. Ustam amortisör üst bilya ve takozunu değistirdi. Sorun kalmadı. Bu parçaların eskimis olmasiyla amortisörün kendi ekseni etrafında dönüşü zor olduğundan pompaya binen yük artıyor ve bu ses çıkıyor. Not: amortisör bilyelerinin içinde hiç yağ kalmamıştı. Bilya yatağı da sorunsuz olduğundan içine gres kondu. Amortisör üst takozları yenilendi. maliyet ne oldu Celalettin abi? işçilik de ayrı yazarsan sevinirim. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 2 adet bijonumun kaplamaları düşmüş olduğundan yenileri alındı+2 adet amortisör üst takozu için 70 lira işçilik toplam 140 lira. Parçaları ben almadım Ustam parçacıya telefon etti. Kalfa da gidip getirdi. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Emmi'nin dediği gibi, ucuz ve basit olandan başlamak lazım. Hemen pompa gitti, direksiyon kutusu öldü diye değerlendirmemeli. Benim.sorunumda bu islemlerin ardından ses gitti. Direksiyon yumuşadı. Sorun ortadan kalkmasaydi o zaman daha ileri yöntemlere basvurulabilirdi. Ya sorun devam etseydi? Zararda mıydım? Kesinlikle hayır. Zaten bunların da yaptırılması gerekiyormuş. Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 12 Haziran 2016 Paylaş 12 Haziran 2016 2001 focus aracımı park halinde direksiyonu sağa sola çevirdiğimde kauçuk lastik sürtmesi gibi vicck vickk benzeri bir ses geliyor. direksiyon simidi ile direksiyon kutusu arasında kauçuk burç veya lastik bir parça var mı veya nereden gelebilir ses yorumlarınızı bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Arda Kurban 15 Haziran 2016 Yazar Paylaş 15 Haziran 2016 2001 focus aracımı park halinde direksiyonu sağa sola çevirdiğimde kauçuk lastik sürtmesi gibi vicck vickk benzeri bir ses geliyor. direksiyon simidi ile direksiyon kutusu arasında kauçuk burç veya lastik bir parça var mı veya nereden gelebilir ses yorumlarınızı bekliyorum.. geçen hafta sanayiye gittim; zaten yağı hava filtresi kliması kontrol edildi ve son olarak direksiyonu sordum usta bir şeyler dedi tam anlayamadım ama fazla bir işlem sürmedi yani demem odur ki, sanayiye git dostum kontrol ettir hidrolik yağı bitti dedi bir tek onu anladım onu koydu şuan düzeldi. ihmal etme benden nacizane tavsiye..... Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Direksiyon idrolik sıvısı bitince özellik sag,sol dönüslerde acayip ses çıkartıyor... Yorum bağlantısı
Recommended Posts