Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Forumunuzu yaklaşık 2 aydır takip ediyorum. Güzel bir arkadaşlık ortamı oluşmuş önce forumdakileri tebrik ederim herkes abi-kardeş olmuş resmen. 26 şubatta 2010 model beyaz focus 2.5 titanyum 1.6 tdci 77000 km de servis bakımlı hatasız boyasız bir ford sahibi olduk. Neyse uzatmayım araba 3 gün önce (78000 km de) motor arıza lambası yaktı birkaç stop ettikten sonra gitti bizde pursaklar KARTAŞ yetkili servisine götürdük. Bilgisayara bağladılar eksantrik konum sensörü arızası vermiş dediler ama parçada sıkıntı yok biz hatayı sildik gidebilirsiniz dediler. Aynı gün akşamı tekrar motor arızası diye uyarı verdi. Sabahta aynı olunca tekrar aynı servise gittik. Bize DPF sıvısının (adblue diye geçiyormuş) azaldığını tamamlamak için 2,5 lt sinin 1300 tl olduğunu söylediler. Biz ne sıvısı deyince egzosa püskürtme yapan sıvı mazot deposunun altında deponun sökülmesi lazım filan dediler. Bizde yaptırmadık tabi ki. Kendi ustamıza götürdük lifte kaldırınca sıvıyı getirin ben hallederim dedi. Deponun filan sökülmesine gerek yok dedi. Ankara şaşmaz kartal otoyu aradık abi 1 lt yeter fazla alma dedi 1 lt sine 120 tl para verdik gittik ustaya arabanın altındaki tanka onu bastı ve ağzına kadar doldu iyi ki fazla almamışsın dedi. Ayrıca servisin dediği gibi egzosa püskürten değil mazot deposuna püskürttüğünü oradan enjektörlere oradan da egzosa ulaştığını öğrenmiş olduk. Şimdi Yetkili Servis diye güvenilen ANKARA PURSAKLAR KARTAŞ servisinin bilgisizliğine mi , 120 TL lik sıvıya 1300 TL istediklerine mi yanalım ? Güvenip bunlara araba bırakıyoruz bir de. Bu yalancılık sahtekarlık değil de nedir? Neresi bunun ticaret ? Bilgilenin diye yazıyorum servisin her dediğine kanmayın. Yalnız şunu belirteyim serviste araç kabul sorumlusu Kadir Beyin hakkını yememek lazım. Gerçekten bize çok yardımcı oldu bundan sonra KARTAŞ'a sadece Kadir Bey'in çayını kahvesini içmeye gideriz. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Halil ustam öncelikle geçmiş olsun, Ad blue denilen sıvının daha ucuz olması gerekiyor, zira bende taşımacılık sektöründe çalışıyorum ve LT si ortalama 0,80 - 1 TL civarında. Farklı bir sıvı olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Halil ustam öncelikle geçmiş olsun, Ad blue denilen sıvının daha ucuz olması gerekiyor, zira bende taşımacılık sektöründe çalışıyorum ve LT si ortalama 0,80 - 1 TL civarında. Farklı bir sıvı olabilir mi? Ad blue kamyonlarda kullanılıyor.binek araç grubunda kullanılan sıvı daha farklı ve fiyatı gerçekten pahalı. Bu arada geçmiş olsun.Servislerde bir sürü iş bilmez usta veya usta görünümlü kalifiyesiz eleman çalışmakta.Resmen çoğu sorunda çözüm üretmekten uzaklar.Garanti süresi bitikten sonra güvenilir bir özel servis ile bakım onarım işlerini yürütmek daha mantıklı olacaktır. Servis kullananlarada itirazım yok tamamen tercih meselesi. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Halil ustam öncelikle geçmiş olsun, Ad blue denilen sıvının daha ucuz olması gerekiyor, zira bende taşımacılık sektöründe çalışıyorum ve LT si ortalama 0,80 - 1 TL civarında. Farklı bir sıvı olabilir mi? servisin kağıda yazdığını yazdım ben. parçacıya dpf sıvısı deyince veriyor zaten birazdan telefondan kapanış emrini de yollayacağım. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Bu zamana kadar hiç 0 araç almadım, o yüzden yetkili servisin kapısından bile geçmem. İleride 0 araç alırsam eğer sadece araç garanti dışı kalmasın diye rutin bakımı için giderim. Yorum bağlantısı
İsa Acar 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Düşük ücret ve kötü çalışma koşulları/mesai saatleri kaynaklı olduğunu düşünüyorum ki, serviste usta olanlar dışarıda özel servis açıyorlar sanıyorum... 1 Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Yetkili Servislerde bu tip sıkıntılar olabiliyor şikayet maili yazın mutlaka geri dönüş yapacaklardır.. Özel servis iyi bir usta varsa gidilebilir ancak sorun gerçekten kimin usta olup kimin usta olmadığını bilemememiz.. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Öncelikle geçmiş olsun, E forumu takip ediyorsunuz, Servis önerileri -Ankara başlığı altında bizim gittiğimiz Öner Oto-Tuncay Ustamız var. Buraya gitmeyi neden tercih etmediniz? Geçmiş olsun, bir daha bir sıkıntı yaşarsanız, yetkili servis yerine Tuncay ustayı ziyaret etmenizi öneriyorum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Geçmiş olsun. Koyduğunuz sıvı da sorun yoksa adınıza sevindim. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 (düzenlendi) sivinin adi eolys olmasi lazim. Dpf nin temizlenmesi icin her mazot alisinizda depoya bir miktar karistirir. Yanlis hatirlamiyorsam 60000km de bir doldurulmasi lazim. Ilk zamanlar cok pahaliydi (litresi 400 tl falandi) simdiki fiyatini bilmiyorum. Ben 80000 km de doldurmustum yanlis hatirlamiyorsam 3-4 litre arasi birsey almisti. Tankin kapasiteside 4 lt olmasi lazim. Adblue tamamen farkli bir sistem icin yapilmis 16 Mart 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Geçmiş olsun. Koyduğunuz sıvı da sorun yoksa adınıza sevindim. orjinal sıvısı başka yokmuş ki zaten yurtdışından geliyormuş servisin de dolduracağı sıvıyı aldık. servis 2.5 lt istedi 1 lt tam yetti acaba kalan 1.5 lt yi ne yapacaklardı onun merakı içindeyim:D Öncelikle geçmiş olsun, E forumu takip ediyorsunuz, Servis önerileri -Ankara başlığı altında bizim gittiğimiz Öner Oto-Tuncay Ustamız var. Buraya gitmeyi neden tercih etmediniz? Geçmiş olsun, bir daha bir sıkıntı yaşarsanız, yetkili servis yerine Tuncay ustayı ziyaret etmenizi öneriyorum. Servis önerisi diye bakmak aklıma gelmedi bu sinir harbinde. 1998 yılından beri birçok aracımız şu anda da 3 adet var ve bizim bütün motor aksamımız tek bir kişiye emanattir. onun çözemediği işlerde başka çareler ararız her zaman kendisi çok bilgilidir sağolsun. bu süreçte de o parçanın egzosa değil de yakıt deposuna püskürttüğünü bir tek o söyledi parçacıya bile anlattık 20 yıldır ford malzemesi satarım bu parçanın oraya gittiğini daha yeni öğrendim biz hep egzos biliyorduk dedi. Yine de diğer işlemler için önerdiğiniz yere giderim tabi ki de forumdakiler resmen fordun kurtu olmuş maşallah. sivinin adi eolys olmasi lazim. Dpf nin temizlenmesi icin her mazot alisinizda depoya bir miktar karistirir. Yanlis hatirlamiyorsam 60000km de bir doldurulmasi lazim. Ilk zamanlar cok pahaliydi (litresi 400 tl falandi) simdiki fiyatini bilmiyorum. Ben 80000 km de doldurmustum yanlis hatirlamiyorsam 3-4 litre arasi birsey almisti. Tankin kapasiteside 4 lt olmasi lazim. Adblue tamamen farkli bir sistem icin yapilmis doğru eolys sıvısını aldık işte. ama servis adblue demişti onu bile tutturamamışlar Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Bu işlem ne kadar süre önce yapıldı, kaç km. yaptınız ? Yorum bağlantısı
Ali Eren 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun Halil Bey. Bahsedilen sıvı adblue diye geçmiyor, dpf sıvısı bu. Serviste dpf sıvısı pahalıdır ancak 1300 tl çok fazla. Ben 2 sene önce servis fiyatını 300 tl gibi duymuştum. Yetkili servislerin bu ve benzeri durumlarını, fiyatlarını duyunca iyiki dışarıda iyi ustalar var diyorum. 16 Mart 2016 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Yetkili serviste ne sartla olursa olsun kabul edilemez bir durum bu bence. adblue ile eolys arasindaki farki bilmiyorlarsa yuh. ayrica adblue olsa bile o kadar fiyat cekilmeside anormal. Adblue benzikliklerde de var ve litresi 1 tl falan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Bu işlem ne kadar süre önce yapıldı, kaç km. yaptınız ? bugün yapıldı. sonrasında daha 30 km yapılmamıştır herhalde. Geçmiş olsun Halil Bey. Bahsedilen sıvı adblue diye geçmiyor, dpf sıvısı bu. Serviste dpf sıvısı pahalıdır ancak 1300 tl çok fazla. Ben 2 sene önce servis fiyatını 300 tl gibi duymuştum. Yetkili servislerin bu ve benzeri durumlarını, fiyatlarını duyunca iyiki dışarıda iyi ustalar var diyorum. Bizim usta da adblue ise o çok ucuz bişey dedi yanına gidince bu adblue değil dpf sıvısı dedi. adblue istediklerini size servis raporuyla biraz sonra foto olarak göstereceğim. altında kendi el yazısıyla yazdıkları miktar ve fiyat yazıyor son bu olur diyorlar. 2,5 lt 1300 TL Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Taze Bismillah. Forda hoşgeldiniz....Her ford sahibi birgün servisi tadacaktır Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Yetkili serviste ne sartla olursa olsun kabul edilemez bir durum bu bence. adblue ile eolys arasindaki farki bilmiyorlarsa yuh. ayrica adblue olsa bile o kadar fiyat cekilmeside anormal. Adblue benzikliklerde de var ve litresi 1 tl falan bu resmen soygun başka bir izahı yok . burada insan misafirde olabilir başımıza herşey gelebilir tanıdığımız olmaz bilgimiz olmaz mecburuz yetkili servislere güvenmeye bir yerde. Ama bunlar kendi kendini bitirme çabasındalar. Yorum bağlantısı
Ali Eren 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 bugün yapıldı. sonrasında daha 30 km yapılmamıştır herhalde. Bizim usta da adblue ise o çok ucuz bişey dedi yanına gidince bu adblue değil dpf sıvısı dedi. adblue istediklerini size servis raporuyla biraz sonra foto olarak göstereceğim. altında kendi el yazısıyla yazdıkları miktar ve fiyat yazıyor son bu olur diyorlar. 2,5 lt 1300 TL Bence fordu arayıp durumunuzu anlatan ve şikayette bulunun. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Taze Bismillah. Forda hoşgeldiniz.... Her ford sahibi birgün servisi tadacaktır Ankara da yaşamamızın avantajları bunlar. Bu kadar sanayi ve Ford parçasının bol olduğu yerde biz servise (Allah göstermesin) gitmeyiz de küçük şehirlerde olup sanayisi kısıtlı olan yerler var buradaki arkadaşlara Allah sabır versin. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 (düzenlendi) Bu arada sizin sorununuz o sividan kaynaklaniyor olamaz. Bence sizden önceki sahibi onu doldurtmus ama bilgisayarda sifirlamamis. Yani dpf sivi deposu dolu. eger bitmis olsaydi ve üzerinden belli bir süre gecmis olsaydi (ki bu tahminimce 90-100000km den önce olmayacaktir) o zaman dpf ile ilgili hata alacaktiniz ve motor yaginda problem yasayacaktiniz. bu da zaten diger problemleri getiriyor. azalinca problem cikarmaz o sivi. bitince baslar problemler Sizin sorununuz baska yerde olmali. Baska bir yetkili serviste ids isimli bilgisayara baglatin arabayi. bakalim ne diyecekler 16 Mart 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Bence fordu arayıp durumunuzu anlatan ve şikayette bulunun. Abi Kadir Beye söyledim Ford'u arayacağım bu nasıl iştir diye de aramazsan iyi olur yine sıkıntın olursa gel ben çözerim dedi hatırını kıramadım yoksa buraya bile yazmadan önce Ford'u arayacaktım. Düşük ücret ve kötü çalışma koşulları/mesai saatleri kaynaklı olduğunu düşünüyorum ki, serviste usta olanlar dışarıda özel servis açıyorlar sanıyorum... ben buna katılmıyorum. Bizim tanış olan arabanın sorununu çözen ustamız da opel yetkili servisinde usta başı. ve ben bu kadar yıldır onun kadar dürüstünü görmedim bu sektörde. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Siz egitimlerde uyuyan cinse denk gelmissiniz Yorum bağlantısı
Yasir Baş 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Çok geçmiş olsun..1300 tl ile 120 tl arasında çok büyük farklar var..Söyleyecek söz yok.. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Adblue dediyse servis çok acı bir durum. burada ifşa etmekte sıkıntı yok. O sıvının adı eoliz sıvısıdır. az bulunur metal içerir. yakıta karışır. pahalıdır ama 1300 değildir. 400 lira felen istemek normal olabilir. miktar da 1 litredir. ya da 800 gramdır. Servislere değil bugünkü dünyada hiçkimseye güvenmemek gerekiyor, tanımıyorsanız. kesinlikle güvenmeyeceksiniz bu kuraldır. kullanılan malzeme budur: http://www.volpet.com.tr/jlm-dizel-dpf-yedek-sivi.html adblue diye yazmışlar bir de.. yarın servisi bir arayıp geyiğine muhabbet etmek lazım. Bence fordu arayıp durumunuzu anlatan ve şikayette bulunun. ben servisi arayalım diyorum yarın herkes arasın forum üyeleri.. 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts