Serkan Aktay 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Benden bir krank gezici yatağı için 2005 yılıydı galiba yarım motora 4000 tl civarı isteyen servis daha sonra bu parçayı merkeze şikayetimiz sonucu 70 tl gibi bir rakama takmıştır. O yüzden bu rakam bana hiç uçuk gelmedi. dediğim gibi her ford sahibi birgün servisin tadına bakacaktır sonra ben nereye gelmişim ya diyecektir sonra aklı başına gelecektir hatta daha sonra yolunun üstü bile olsa servisin önünden geçmeyip güzergahını değiştirecektir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 şikayet etmek etmek etmek etmek mücadele etmek gerekiyor düzenbazlarla. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Adblue dediyse servis çok acı bir durum. burada ifşa etmekte sıkıntı yok. O sıvının adı eoliz sıvısıdır. az bulunur metal içerir. yakıta karışır. pahalıdır ama 1300 değildir. 400 lira felen istemek normal olabilir. miktar da 1 litredir. ya da 800 gramdır. Servislere değil bugünkü dünyada hiçkimseye güvenmemek gerekiyor, tanımıyorsanız. kesinlikle güvenmeyeceksiniz bu kuraldır. kullanılan malzeme budur: http://www.volpet.com.tr/jlm-dizel-dpf-yedek-sivi.html adblue diye yazmışlar bir de.. yarın servisi bir arayıp geyiğine muhabbet etmek lazım. ben servisi arayalım diyorum yarın herkes arasın forum üyeleri.. süper fikir. Adblue dediyse servis çok acı bir durum. burada ifşa etmekte sıkıntı yok. O sıvının adı eoliz sıvısıdır. az bulunur metal içerir. yakıta karışır. pahalıdır ama 1300 değildir. 400 lira felen istemek normal olabilir. miktar da 1 litredir. ya da 800 gramdır. Servislere değil bugünkü dünyada hiçkimseye güvenmemek gerekiyor, tanımıyorsanız. kesinlikle güvenmeyeceksiniz bu kuraldır. kullanılan malzeme budur: http://www.volpet.com.tr/jlm-dizel-dpf-yedek-sivi.html adblue diye yazmışlar bir de.. yarın servisi bir arayıp geyiğine muhabbet etmek lazım. ben servisi arayalım diyorum yarın herkes arasın forum üyeleri.. Aynen söylediğiniz gibi durum. dışarıda bu sıvıyı satan insan da sonuçta bundan para kazanıyor ve 120 TL'ye 1 litresi alınabiliyor. 400 tl bile bence çok. Birde mazot deposunu sökmek gerekiyor araba 1 gün bizde kalacak işi uzun bu işlemin demeleri insanı deli eden. Usta lifte kaldırıp alttan parçayı doldurup hadi git diyor servis 1 gün diyor. Yazık Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 (düzenlendi) sökmeyeceğiz dese nasıl isteyecek o parayı? isteyemez. kendince bir formül bulmuş beiki gerçekten söküp takacaktı eğitim olsun diye. çünkü bilgisiz olduğu belli. yapıştıktan sonra 2 gün kurumasını de bekleyebilirdi Oysa adam akıllı olsa araçta bir sürü yapılacak yer vardır gerçek ihtiyaç. oralara dalması sizi ikna etmesi mümkün olabilirdi. Çakallıkla işte bir sıçrar iki sıçrar. o arkadaşı kovdurmak lazım. gene gene aramalıyız. 160 bin km önce benim ford için poryalar gitmiş komple ikisi de değişecek tanesi 1200 tl demişlerdi. üzülerek o servise bir daha gitmedim. 16 Mart 2016 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 (düzenlendi) Geçen sene benzeri benim başıma geldi ama adblue demediler Allah'tan 2 lt *480 + 200 tl işçilik ve Egr değişimi falan dediler. Toplam 1750 tl masraf çıkardılar indirimli olarak. Bende lt 180 lira dan iki lt alıp sanayide forumdan izlediğim Sabri abimizin videosu ile dolum yaptık. Yarım lt kadar arttı. 14 bin km oldu bir sorun olmadı.Vesile ile tekrar teşekkür ederim Sabri abi. 16 Mart 2016 tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 üniversiteye bir ürün alıyoruz firmadan ağ ürünü... 6000 dolar civarı bir teklif geldi. biraz indirim yap dedim adam revize teklifimiz ektedir demiş ürünü değiştirmiş kodunu... tamam desem çakacak ürünü bize.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 piyasada orjinal ford onaylısı yoktur . rakam farkı bu yüzden dir. kaç bin TL onu bilmem. adblue, selpak mendil gibi carbon clean gibi markanın ürün ile özdeşmiş terimidir. Servis menüsüne yazılması hata tabii. focus lar ilk gelidğinde Ayar modeli yazıyordu sistemde bunun gibi bir hata. Asıl sorun dpf deki arızanın bence tam teşhis edilmemeiş olmasında. pahalı bir parçadır. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Halil Bey gecmis olsun.. üniversiteye bir ürün alıyoruz firmadan ağ ürünü... 6000 dolar civarı bir teklif geldi. biraz indirim yap dedim adam revize teklifimiz ektedir demiş ürünü değiştirmiş kodunu... tamam desem çakacak ürünü bize.. Mehmet abi bu da terbiyesizlikten baska bir sey degil, insanlari aptal yerine koymaya calisiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Benim aracım 10 gün oldu 15000 bakımına girdi. En soğuk günlerde şehir içi 7 litre yakmazken şimdi 7.5 lt yakıyor huylanmaya başladım. Üstelik bana sormadan motoru suyla bi güzel yıkamışlar. Sinir oldum bi daha o servise gitmeyeceğim. Hatta şeytan dürtüyor garantisi batsın bırak garantiyi dışarda yaptır bakımlarını diyor. tüm araçlara aynı yağımı koyuyorsunuz dedim evet 5-30 koyuyoruz dediler. benim aracım start stoplu ama dedim farketmez dediler Dışardan yağ getirmemi de kabul etmediler Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Halil Bey gecmis olsun.. Mehmet abi bu da terbiyesizlikten baska bir sey degil, insanlari aptal yerine koymaya calisiyorlar. Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 5w20den 5w 30 yağa geçildi ise yakıt artabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Hayır olması gereken 5w30 ama Catrol magnetec de 5w 30 A1 düzaraçlar için, start stoplular için ise 5w 30 A5 var. sonuçta laf olsun diye bu ayrım yapılmamıştır. Start stoplu arabanın aküsü değişik, marş dinomusunun dişlileri ise güçlendirilmiştir çok marş olayından dolayı. Haliyle yağ da ona göre olmalı. Yorum bağlantısı
İsa Acar 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 ben buna katılmıyorum. Bizim tanış olan arabanın sorununu çözen ustamız da opel yetkili servisinde usta başı. ve ben bu kadar yıldır onun kadar dürüstünü görmedim bu sektörde. Tabiki de, mesele insan olabilmekte zaten Halil bey, tekrar geçmiş olsun... Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Aynen katılıyorum. Teşekkür ederim Birkaç foto ekleyim dedim bugün yüzeysel bi cila uyguladık hava soğuktu o yüzden yüzeysel oldu. Sw olan da bacanağı makinası. Yorum bağlantısı
Recommended Posts