İçeriğe Yönlendir

Servet'in Eski Ve Yeni 4X4'ü Geyikleri

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Misafir

Servet abi .dediler ki geri vites sinyali takmışsın mazdaya geri vitese takınca diiiitdiiitdit ediyormuş. Benim Cadillac a da montaj edelim ondan .Yeni trenlere uymayı severim[emoji8]

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet abi .dediler ki geri vites sinyali takmışsın mazdaya geri vitese takınca diiiitdiiitdit ediyormuş. Benim Cadillac a da montaj edelim ondan .Yeni trenlere uymayı severim[emoji8]

Naapmışım? Fortmu la bu 50 tllik park sensörlü olsun. Her yeri radar kamera. oem yani
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Land la farklarını yazarmısın bilader. Kullanıcılara veya alacak olanlara ışık tutsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Naapmışım? Fortmu la bu 50 tllik park sensörlü olsun. Her yeri radar kamera. oem yani

Oem candır,replikaya karşıyız :)

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Mehmet Özyürek,

Dilek konuyu okuyor. Selamı var. Seçimi sana bıraktı

5bb68bf5481ec3ef933d1ca588435803.jpg

Üzerime afiyet biraccık kan kokusu aldımda bana iş çıkarmı diye bir bakayım dedim.... :vampir:  :seytan:  :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Land la farklarını yazarmısın bilader. Kullanıcılara veya alacak olanlara ışık tutsun

Sayfalar yetmez mazda için
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Üzerime afiyet biraccık kan kokusu aldımda bana iş çıkarmı diye bir bakayım dedim.... :vampir:  :seytan:  :seytan:

Onlar kurtarmadığı gibi teknikte lazım  :D  parçalar düzgün kesilmiş olmalıki birleşim kolay olsun  :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...