Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Japonların kornaları maalesef bisiklet kornası gibi. Tez zamanda değiştirilmeli. Sağolsun benim Sedici ye Serhan abimin gönderdiği kornaları taktım da o eziyetten kurtuldum. Yoksa basmaya utanıyordum kornaya.. Miiikk mik.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Japonların kornaları maalesef bisiklet kornası gibi. Tez zamanda değiştirilmeli. Sağolsun benim Sedici ye Serhan abimin gönderdiği kornaları taktım da o eziyetten kurtuldum. Yoksa basmaya utanıyordum kornaya.. Miiikk mik.. Na-mazda olanlar olabilir, rahatsız etmemeli, çok düşünceli caponlar 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Japonların kornaları maalesef bisiklet kornası gibi. Tez zamanda değiştirilmeli. Sağolsun benim Sedici ye Serhan abimin gönderdiği kornaları taktım da o eziyetten kurtuldum. Yoksa basmaya utanıyordum kornaya.. Miiikk mik.. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 https: Ahanda işte tıpkısının aynısı. Yazarken aklımdan geçen buydu. Miikk mik.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Japonların kornaları maalesef bisiklet kornası gibi. Tez zamanda değiştirilmeli. Sağolsun benim Sedici ye Serhan abimin gönderdiği kornaları taktım da o eziyetten kurtuldum. Yoksa basmaya utanıyordum kornaya.. Miiikk mik.. La korna hızlandıkça ses arttırıyor diyom sen ne diyon la Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 La korna hızlandıkça ses arttırıyor diyom sen ne diyon la Hızlandıkça rüzgarın sana doğru gelişi de hızlanıyor ya abi. Sen onu ses artıyor sanıyon.. Evet evet. Artıyor.. Kıyamam ya. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Kornası güzelmiş. Yaşınıza hürmet ettiğim için ses etmiyorum sanmayın efenim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Mart 2016 Yazar Paylaş 23 Mart 2016 Allah Allah, artıyor muymuş.. Hiç duymamıştım... Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Allah Allah, artıyor muymuş.. Hiç duymamıştım... Abi radyo sesi artıyor demiş teslim eden servis elemanı. Servet abide malum yaş itibari ile "radyo" yu "korna" diye anlamış sanırsam.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Kornadan yana sıkıntı olursa şenlikte çıkan havalı kornayı göndereyim dostum Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Allah Allah, artıyor muymuş.. Hiç duymamıştım... Durduğu yerde hiç mi çalmıyor acaba , tekerin hareketinden elektrik üretip çalıyor olabilir, ne kadar hız o kadar elektrik üretimi ve yüksek ses Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Abi radyo sesi artıyor demiş teslim eden servis elemanı. Servet abide malum yaş itibari ile "radyo" yu "korna" diye anlamış sanırsam.. Konuş konuşAllah Allah, artıyor muymuş.. Hiç duymamıştım...Teknoloji, elektronik korna var üstündeKornadan yana sıkıntı olursa şenlikte çıkan havalı kornayı göndereyim dostum Eyvallah dostum Durduğu yerde hiç mi çalmıyor acaba[emoji3], tekerin hareketinden elektrik üretip çalıyor olabilir, ne kadar hız o kadar elektrik üretimi ve yüksek sesSen far istiyorsun dimi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Bugün cesaret şerbetini biraz fazla kaçırmışım abi.. Kusurum olursa affola. Affolmazsa nolcak gerçi de? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 Konuş konuş Teknoloji, elektronik korna var üstünde Eyvallah dostum Sen far istiyorsun dimi Abi senin gibi teknolojiyi yakın takip eden bir büyüğümüze yaraşır bir uyarıcı olmuş kendileri, yaşasın uyarı şovalyeleri 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 servet abi ALLAH kaza bela vermesin.Mazda'nın öncülüğünü de yapmış oldun bu forumda. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Mart 2016 Paylaş 23 Mart 2016 servet abi ALLAH kaza bela vermesin.Mazda'nın öncülüğünü de yapmış oldun bu forumda.Amin Serhat. Bayrak Engin'de 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın Yorum serbest değil birader Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Yorum serbest değil birader Ona serbes, isterse ayaklarını koltuğa uzatır yorum yaparken 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Yorum serbest değil birader O zaman bağrı güneş görmesin inşallah diyeyim. Ona serbes, isterse ayaklarını koltuğa uzatır yorum yaparken Biri bana böyle kapak yapsa bırakır giderim forumu... O derece... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts