İçeriğe Yönlendir

Servet'in Eski Ve Yeni 4X4'ü Geyikleri

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Misafir

Japonların kornaları maalesef bisiklet kornası gibi. Tez zamanda değiştirilmeli. Sağolsun benim Sedici ye Serhan abimin gönderdiği kornaları taktım da o eziyetten kurtuldum. Yoksa basmaya utanıyordum kornaya.. Miiikk mik..  :D

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Japonların kornaları maalesef bisiklet kornası gibi. Tez zamanda değiştirilmeli. Sağolsun benim Sedici ye Serhan abimin gönderdiği kornaları taktım da o eziyetten kurtuldum. Yoksa basmaya utanıyordum kornaya.. Miiikk mik..  :D

Na-mazda olanlar olabilir, rahatsız etmemeli, çok düşünceli caponlar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

:D

Yorum bağlantısı
Misafir

:D

https:

:D  :good1:  :bravo: Ahanda işte tıpkısının aynısı. Yazarken aklımdan geçen buydu.  :D Miikk mik..  :D

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Japonların kornaları maalesef bisiklet kornası gibi. Tez zamanda değiştirilmeli. Sağolsun benim Sedici ye Serhan abimin gönderdiği kornaları taktım da o eziyetten kurtuldum. Yoksa basmaya utanıyordum kornaya.. Miiikk mik.. :D

La korna hızlandıkça ses arttırıyor diyom sen ne diyon la
Yorum bağlantısı
Misafir

La korna hızlandıkça ses arttırıyor diyom sen ne diyon la

Hızlandıkça rüzgarın sana doğru gelişi de hızlanıyor ya abi. ;) Sen onu ses artıyor sanıyon.. :( Evet evet. Artıyor..  :yes:  :( Kıyamam ya.  :(

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kornası güzelmiş. :kihkih:

Yaşınıza hürmet ettiğim için ses etmiyorum sanmayın efenim
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Allah Allah, artıyor muymuş.. :unsure2:  Hiç duymamıştım... 

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi radyo sesi artıyor demiş teslim eden servis elemanı. Servet abide malum yaş itibari ile "radyo" yu "korna" diye anlamış sanırsam..  ;)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Kornadan yana sıkıntı olursa şenlikte çıkan havalı kornayı göndereyim dostum   ;)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Durduğu yerde hiç mi çalmıyor acaba :biggrin: , tekerin hareketinden elektrik üretip çalıyor olabilir, ne kadar hız o kadar elektrik üretimi ve yüksek ses

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi radyo sesi artıyor demiş teslim eden servis elemanı. Servet abide malum yaş itibari ile "radyo" yu "korna" diye anlamış sanırsam.. ;)

Konuş konuş

Allah Allah, artıyor muymuş.. :unsure2: Hiç duymamıştım...

Teknoloji, elektronik korna var üstünde

Kornadan yana sıkıntı olursa şenlikte çıkan havalı kornayı göndereyim dostum ;)

Eyvallah dostum :)

Durduğu yerde hiç mi çalmıyor acaba[emoji3], tekerin hareketinden elektrik üretip çalıyor olabilir, ne kadar hız o kadar elektrik üretimi ve yüksek ses

Sen far istiyorsun dimi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bugün cesaret şerbetini biraz fazla kaçırmışım abi.. Kusurum olursa affola. :flowers: Affolmazsa nolcak gerçi de?  :unsure2:  :p

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Yerini yurdunu biliyor olmam yeterli

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Konuş konuş

Teknoloji, elektronik korna var üstünde

Eyvallah dostum :)

Sen far istiyorsun dimi

Abi senin gibi teknolojiyi yakın takip eden bir büyüğümüze yaraşır bir uyarıcı olmuş kendileri, yaşasın uyarı şovalyeleri :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat Işık

servet abi ALLAH kaza bela vermesin.Mazda'nın öncülüğünü de yapmış oldun bu forumda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

servet abi ALLAH kaza bela vermesin.Mazda'nın öncülüğünü de yapmış oldun bu forumda.

Amin Serhat. Bayrak Engin'de :)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın

Yorum serbest değil birader

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ona serbes, isterse ayaklarını koltuğa uzatır yorum yaparken

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

O zaman bağrı güneş görmesin inşallah diyeyim.

Ona serbes, isterse ayaklarını koltuğa uzatır yorum yaparken

Biri bana böyle kapak yapsa bırakır giderim forumu... O derece...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...