Bünyamin Dedeoğlu 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Merhaba degerli buyukler ve sevgili kucuklerim, yarin kismet olursa zonguldak ta olucam araba almak icin izmirden gidicem ancak hic bir tanidigim yok ve zonguldakta expertizde yokmus bana yardimci olabilecek forum uyesi varsa ulasabilirmi ozelden numarami verebilirim tesekkurler Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Merhaba degerli buyukler ve sevgili kucuklerim, yarin kismet olursa zonguldak ta olucam araba almak icin izmirden gidicem ancak hic bir tanidigim yok ve zonguldakta expertizde yokmus bana yardimci olabilecek forum uyesi varsa ulasabilirmi ozelden numarami verebilirim tesekkurler Ben Zonguldağın Devrek ilçesindeyim burada yapabileceğim bir şey var ise elimden geleni yaparım. Alacağınız aracın markasını bilmeden yazıyorum,eğer Ford ise Ereğli ilçesinde yetkili servis var 200 tl ücret karşılığınında rapor vermeden expertiz yapıyorlar. Yorum bağlantısı
Bünyamin Dedeoğlu 17 Mart 2016 Yazar Paylaş 17 Mart 2016 Muharrem hocam merhaba, araba renult az evel ben zonguldak renaultu aradim expertiz yapmiyoruz dediler, ardindan otokingi aradim son care olarak yapmiyoruz dediler, en nihayetinde zonguldakta araba alacaksan merkezde sanayide bir ustaya goturup gosteriyorsun usta ne derse o artik sansina kalmis, ya zonguldak gibi bir yerde nasil expertiz olmaz aklim almiyor hadi o yok servis yapmam diyor kaldin ustaya yani 2016 senesi ve hic zonguldaga yakismadi ben ki cok severim zonguldagi Yorum bağlantısı
Erdinç AKKAYA 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Hayırlısı olur inşallah. Zonguldakta servisin expertiz yapmaması şaşırtıcı ama Zonguldak ve Ereğli araç alım satımı ve servis desteği oldukça çoktur. Sanayide servisten bile kaliteli ustalar bulabilirsiniz. Expertiz yapan firmalar mevcuttur bunları değerlendirebilirsiniz. Servise de kayıtlarını sormak için uğrayıp araca da baktırabilirsiniz (iyi niyet ve tatlı dille bakacaklarını tahmin ediyorum). Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Aşağıdaki firmalara bakın. Aklınıza yatanları arayıp görüşün. http://www.sahibinden.com/oto-ekspertiz-hizmetleri/zonguldak http://www.bayraktarekspertiz.com.tr/ Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Muharrem hocam merhaba, araba renult az evel ben zonguldak renaultu aradim expertiz yapmiyoruz dediler, ardindan otokingi aradim son care olarak yapmiyoruz dediler, en nihayetinde zonguldakta araba alacaksan merkezde sanayide bir ustaya goturup gosteriyorsun usta ne derse o artik sansina kalmis, ya zonguldak gibi bir yerde nasil expertiz olmaz aklim almiyor hadi o yok servis yapmam diyor kaldin ustaya yani 2016 senesi ve hic zonguldaga yakismadi ben ki cok severim zonguldagi Bünyamin bey,Karadeniz Ereğlide de Zonguldaktakinden farklı olarak bir tane daha Reault-Dacia yetkili servisi, Özerler otomotiv var.Biraz önce telefon açıp sordum expertiz yapıyorlar,yanlız yazılı bir evrak yada rapor veremediklerini söylediler. Fiyatı da 150 liraymış. Servisin adres bilgisi şöyle; Kepez Mah. Prof. Muammer Aksoy Cad. No:10 Kdz.Ereğli / Zonguldak Tel : (0372) 319 12 00 Faks : (0372) 319 12 05 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Fordun Azim otosu var Ereğlide Oda Expertiz yapıyor ben aracıma expertize orda soktum ama dedikleri gibi yazılı kagıt vermiyorlar. 300 tL ücreti vardı 2012 de Yorum bağlantısı
Erol Güven 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Arkadaşlar Zonguldak merkezde expertiz yapan yer yok acılık mevki diye yer var orada reno özel servisi var osman usta kimse sorsanız yerini gösterir işin ehli biridir faydası olur zararı olmaz bu arada doğma büyüme zonguldaklıyım tabi şimdi orada değiliz. 2 Yorum bağlantısı
İbrahim Halil Geloğlu 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Fordun Azim otosu var Ereğlide Oda Expertiz yapıyor ben aracıma expertize orda soktum ama dedikleri gibi yazılı kagıt vermiyorlar. 300 tL ücreti vardı 2012 de 300 tl ve evrak vermiyorlar. Bu exppertiz bu kadar pahalı mı ya bundan 2 yıl önce hundai servisine 55 tl karşılıgında evraklı olarak yaptırdım. Model yükseldikçe fiyat katlıyor mu Yorum bağlantısı
Erdal Delebe 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Kozlu sanayiinde Ankara'lı Erol usta var, sanayide ihtiyacınız olan her konuda yardımcı olur. Erol beyin söylediği yerden de yardım alabilirsiniz. Aracın ilanı varsa konuma göre yardımcı olunabilir. Kolay gelsin Yorum bağlantısı
Eren GÜZELKAN 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 (düzenlendi) Hocam ben zonguldaktayim hani musait olursam yardimci olmak isterim. Arabayi zonguldagin neresinden alacaksin ? Ayrica izmirliyim memleketlime yardim etmek isterim... 17 Mart 2016 tarihinde Eren GÜZELKAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 300 tl ve evrak vermiyorlar. Bu exppertiz bu kadar pahalı mı ya bundan 2 yıl önce hundai servisine 55 tl karşılıgında evraklı olarak yaptırdım. Model yükseldikçe fiyat katlıyor mu Malesef öyle ama ne yalan söyleyim kablolarina kadar baktılar arabanın Yorum bağlantısı
Recommended Posts