İçeriğe Yönlendir

Bugatti'den 1500 Beygir

Misafir

Recommended Posts

Misafir

D2dobO.jpg

Chiron’un etkileyici görüntüsünün dışında kaputunun altında da adeta bir canavar yatıyor.   

QB713k.jpg

Saate 420 kilometre hıza çıkabilen Chiron, 8 litrelik, 1500 beygirlik W16 motora sahip.Kıyaslamak gerekirse, Mercedes yarışçısı Lewis Hamilton’ın Formula 1 aracı 900 beygirlik bir motora sahip ve Bugatti’nin yeni oyuncağını sadece pistlerde değil, caddelerde görebilirsiniz   

100 kilometre hıza sadece 2.5 saniyede çıkabilen Chiron, fiyatıyla da dudak uçuklatıyor

Bugatti Veyron Chiron’a sahip olmak isteyen zenginler 1.9 milyon sterlini (Yaklaşık 7.8 milyon lira) gözden çıkarmak zorunda 

A7kZlL.jpg

QB71jy.jpg

(Benim eski janttan koymus begenmedim :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Peh. Bizim naylonun beygirine de  bitane 0 koysan 1500 oluyo. Çok da bişey değil yani :blush:   :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

İstinye Park Avm ye giderken yanımızdan bitane Veyron geçmişti... Hanıma dedim bak bak dünya gözüyle bi daha göremeyiz bunu... :D 

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Bu arabaysa bizimkiler ne?Bizimkiler arabaysa falan filan.....

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

İyiki bi araba aldık herkes duymuş [emoji14]

[emoji23][emoji23][emoji23]

Buna araba demem.

Yorum bağlantısı
Guest Misafir

Buna araba diyen çarpılır zaten :D Arabalar bizim bindiklerimiz 50 b -100b civarı olan oturgaçlı-götürgeçler :kihkih:

Ahahahahahahah [emoji23][emoji23][emoji23] Sesli guldum.

Is geregi BAE ye gittim birkac kez adamlara soyledigimde guluyorlar 1.4 motora falan, ona motor mu diyorsunuz, gidiyor mu diye dalga geciyorlar [emoji23]

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

İstinye Park Avm ye giderken yanımızdan bitane Veyron geçmişti... Hanıma dedim bak bak dünya gözüyle bi daha göremeyiz bunu... :D

Lacivert renkmiydi o veyron? [emoji1][emoji16]
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Almak bişey değil de kapalı garaj yok gelen giden başına toplanır şimdi bunun. :D  Yok vazgeçtim.  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp
(düzenlendi)

Değil. Tır üstünde de görüldü.

Araba Turkiyede yok demiyorum. Bu resimler fotomontaj. Gercek resimler degil.

tarihinde Oğuzhan Alp tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Bunu ben bile alırım da şimdi evi değiştiricen, işi değiştiricen i ülkeyi bile değiştirmek zorunda kalıcan....

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Ah ah her Akatlara gidişimde denk geliyorum. Duyuma göre kanyon avmnin sahibinin aracıymış.

Yorum bağlantısı
Misafir

Halo dayı hayallerimi yıktın sen  :D

Abi satalım alalım sana yeni bi araç  :biggrin:

Hayal gerçekleştirme uzmanı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...