İçeriğe Yönlendir

Focus III - Dizel Araca Benzin Koymak

Çağrı SEVİNDİK

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Kesinlikle koymayın  :i-ih:

bol bol konmasını sanayideki ustalar şiddetle destekler... mümkünse komple hatta. sonra da tapa gaz....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

bol bol konmasını sanayideki ustalar şiddetle destekler... mümkünse komple hatta. sonra da tapa gaz....

Mümkündür [emoji23]

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

ustalar taş mı yesin, dimi ama  ;)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Depolara yanlış doldurulan yakıtlar cope mi gidiyor? Zaten tanklara geri dolduruluyor. Eh, hepimiz illa ki bi miktar benzinli yakit aliyoruzdur.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Depolara yanlış doldurulan yakıtlar cope mi gidiyor? Zaten tanklara geri dolduruluyor. Eh, hepimiz illa ki bi miktar benzinli yakit aliyoruzdur.

servise çekilmedenmi boşaltıyorlar depoyu ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

servise çekilmedenmi boşaltıyorlar depoyu ?

Bir kaç kere karşılaştım. Hemen istasyonda söküldügunu anlatanlar oldu.
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Konuyla alakali degil ama bu avatarla seni toplantida tanimam ustad. :) Fotograf oldukca yakisikli cikmis ama uzak cekim olmus.

Saygilarimla.

bi de gözlükle çektirmiş ya :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bende sakın benzin falan katmayın diyorum, devirli kullanın yeter, mazot katkısı olarakta Wurth-Berner-Tunap bunların dışında kullanmayın, bunlarıda en az 20.000 km. de bir kullanın, öyle sürekli değil, devirli kullanımda zaten çoğu kurum temizlenir, fakat her daim devirli kullanamıyoruz, bu durumlarda ve devirli kullanımında çözemeyeceği bazı kirlenmeler için bu katkılar çok iyi görev yapar, işin özeti budur...

10 numara yağ vs. bunlar eski nesil düşük basınçlı yakıt sistemli araçlarda olurdu, şimdikilerde enjektör fazla dayanmaz, malum basınçlar artık yüksek, hele bizim CR dizellerde canına okursunuz sistemin...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağrı SEVİNDİK

Tavsiye eden arkadaşlar kendi arabalarına koymuşlar mı hiç.

evet ve aracın atikleştiğini falan söylediler bende tam bilgi almadan birşey yapmak istemedim görünen oki koymamak lazım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya87

4 yıl bir otobüs firmasında çalıştım. Hepsi 10 numara yağ koyuyordu yakıta. Uzun vadede çoğu otobüsün 1 milyon km yi geçtiğini gördüm. 2 milyona yaklaşanları gördüm. (1 milyon km =2 yıl küsür sürüyor)

Sonuç olarak hiçbiri motoru eline almadı. Otobüslerde durum bu. Küçük araçlarda ne olur bilmiyorum :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...