İçeriğe Yönlendir

Subab Sesi

Hakan Erman

Recommended Posts

Hakan Erman

arkadaşlar araçda ilk çalıştırmada bi ses geliyordu bır sure sonra gecıyordu ama gaza yuklenıp bırakınca aynı sesı duyuyordum neyse 3 farklı ustaya goturdum ılk ıkı usta iticilerden ses geliyor dedi 3. usta itici değil subab lardan ses geliyor dedi bunlar otomatik subab ayarı yapmaz dedi birde şapkalı diye bir kelime kullandı anlamadım yaptırmayı düşünüyorum konyanın ilçesindeyim haliyle malzeme yok istedecem ama ne isteteceğimi bilemedim iticimi isdetecem yoksa sübab takımı mı anlayamadım 
bu sübab la ilgili sıkıntı çeken varmı arkadaşlar 

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ids e bağlandı mı? Bu iş şakaya gelmez ustanın iyiliğinden eminmişsiniz? Ehil bir ustaya hatta garantili olması açısından yetkili servise  yaptırın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Erman

Ids e bağlandı mı? Bu iş şakaya gelmez ustanın iyiliğinden eminmişsiniz? Ehil bir ustaya hatta garantili olması açısından yetkili servise  yaptırın. 

hocam ustalar sağlam ınsanlar ellerinden geleni yapıyorlar cihaz a bağlanıldı ama hiç bişey çıkmıyor 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mekanik kusuru cihaz bilmez.

Söküp bakmak şart.

Sökmeden de parça siparişi vermeyin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Erman

Söküp bakmak şart.

işte söküp sipariş vermek lazım oda araç en az 10 gün sanayide yatması demek bilmiyorum bakalım ne yapacaz 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ne alacağınızı ustanız söylesin ve geri iade edebilme şartıyla alın o zaman.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Itici ile subap ayni sey zaten? Yanlış mı biliyorum?

Evet Sani :)

Yani yanlış. Egzantrik mili ile subap arasında bir parça var. Kasdedilen o parça.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Söküp bakmak şart.

Ben açıkçası sübap yerine egzantrik sensörü gibi düşündüm abi. O da bilgisayarda çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Hakan Erman

mehmet bey hani bu mondeoda lpg takılınca kronik olan sübab erimesi nasıl bir belirtisi var bilginiz varsa anlatırmısınız

Yorum bağlantısı
metehan koç

mehmet bey hani bu mondeoda lpg takılınca kronik olan sübab erimesi nasıl bir belirtisi var bilginiz varsa anlatırmısınız

sübap erime sorunu tüm lpg takılan araçlarda kronik bir sorundur sadece mondeo'ya has bir şey değil.Kullanımada bağlı olarak özellikle yüksek devirlerde araç kullanıyorsanız daha erken erime yapar.En belirgin belirti de motor soğukken rölantide stop etme sorunudur.İlerledikçe çekişten düşme, tekleme gibi sorunlar baş gösterir.Ortalam sübap ömrü kullanıma bağlı olarak 50-70 bin km civarındadır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...