İçeriğe Yönlendir

Bina Girişinde Bir Misafir "fare"

Orhan Oral

Recommended Posts

Sermet Gündoğdu

En kesin çözüm delikanlı bir kedi  :biggrin:

Bizim marketin önünde var garfieldten farksız, ayda 2-3 tane götürüyorlar valla  :D

1vGQ1A.jpg

Yorum bağlantısı
  • 4 ay sonra...
Hüseyin Arık

Arkadaşlar bina girişinde dışarıdan nereden geliyorsa..ben isten gelirken hep fareye rastliyorum. Birkac kere yem koydum..bazende sopa ile disari kovdum..bazen de öldürdum.ama basedemedim..isin kötüsü yonetici bildigi halde inanmiyor..daha gecen gun yine ayni vaka..taa 4.kata cikmis..komsu soyledi oyle inandi..buna elektronik cozum yok mu..fare kovuc cihaz falan...c330c557312544a3f57931115e45e631.jpg

Abi etkili bir çözüm bulabildiniz mi acaba ?

Ablam bir evde kiraci ve hamile eve fare dadandi. Yapiskan sayesinde 2 tane yakaladik ayrica ic organlari patlatan bir zehir var galiba onu denedik ama cozum olmuyor gibi. Evin her yeri tikali kapali yine yol buluyor. Ne yapacagimizi sasirdik.

Yorum bağlantısı

2 sene önce bizim yazlık eve de dadanmışlardi birini mutfakta halletmistim ötekiside yattigim cekyatın icine girmis gece kırt kurt seslerine uyandim sonra onuda salonda halletmistim..biz cözumu bütün mutfak duvarini fayans yaparak cözmustuk

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

2 sene önce bizim yazlık eve de dadanmışlardi birini mutfakta halletmistim ötekiside yattigim cekyatın icine girmis gece kırt kurt seslerine uyandim sonra onuda salonda halletmistim..biz cözumu bütün mutfak duvarini fayans yaparak cözmustuk

Abi zaten kiracilar 2 ay icinde tasinacaklar. Bizimkiler tiksindiklerimden yada korktuklarindan ölü hayvani bile atamiyorlar evde kalamiyorlar :D sorunumuz buyuk vallahi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Fareler akıllıdır. En etkili çözüm geç etki eden zehirlerdir. Fare yediğinin zehirli olduğunu anlar ise kusar ve aynı yemi birdaha yemez. Ancak zehiri diğer hayvanların da yiyebileceğini yerlere koymayınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Zehir kesin çözüm... 

Fareler akıllıdır. En etkili çözüm geç etki eden zehirlerdir. Fare yediğinin zehirli olduğunu anlar ise kusar ve aynı yemi birdaha yemez. Ancak zehiri diğer hayvanların da yiyebileceğini yerlere koymayınız.

dediğin gibi anında etki olmayacak, birkaç gün güzelce yiyecek, beslenecek, daha sonra kanında yeterli konsantrasyona ulaştığında kanı aşırı sulandıracak ve kalp krizi geçirtecek ilaçlardan kullanmak lazım, bunlar oyun hamuru gibi ve tatlı olan zehirler, fare bayılır bunlara, sonra mortingen :)

ohh mis gibi vanilyalı  :D

pr_01_2733.jpg?rev=1407490944

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Son cumlenizi aci bir tecrubeyle yasadik abi. Balkonda malesef iki serçe yapiskana yapisti bide onun uzuntusunu yasadik.

Bu zehirli pastalari deneyelim bakalim birde. Tesekkurler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...