İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Silecek Tavsiye Eder Misiniz?

Erol YILDIRIM

Recommended Posts

Erol YILDIRIM

İyi forumlar herkese.Aracımın üzerindeki silgeçler bosch marka ve aracı aldığımdan beri üzerindeler.Bazen yağmur sensörü devrede oluyor ve insan dalgınken birden  silgeç çalışıyor.Öyle bir sesli çalışıyorki ilk anda insanı hoplatabiliyor yola dalmış giderken.Sanayide yedek parça satan yere dalıp önüme ilk çıkan silgeci alayım mı yoksa tavsiye edebileceğiniz f/p ürünü silgeç var mı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Erol YILDIRIM

Silbak marka silgeçler var 50-60 lira.Gerçi bana biraz pahalı geldi ama ...

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Silbak bulursanız 30-35 liraya alın, yoksa 60 liraya bosh varken silbak A 60 lira verilmez.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

50-60 veriyorsanız bence 70 verip oem alın. Ben rwb kullanıyorum fiyat/performans olarak memnunum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

Silbak,aracımın camında iz yaptı tecrübe sabittir.

Ön camda tam şoför önünde bir çizgi oluşturdu silbak,OEM sileceği takınca anında gitti o çizgi.

50-60 veriyorsanız bence 70 verip oem alın. Ben rwb kullanıyorum fiyat/performans olarak memnunum.

Çizgiden sonra 90 da olsa fiyatı OEM alırım,silecek çok önemlidir.

Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Silbak 39 liraya almıştım gayet memnun kaldım. Kuru iken bile ses yok. Bir sene oldu sertleşmede olmadı henüz.

Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

OEM veya Bosch Aerotwin alin - ikiside ayni silecek ve ayni yerde uretitiliyor. 

Gecen Metro'da aldanip Valeo aldim. Igrenc otesi ses yapiyor. Kimseye tavsiye etmem. Bundan boyle oem veya bosch aerotwin'den sasmam.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İlginç. Ben sende 1 defa 20 liraya RBW marka alır takarım çok temiz ve sessiz çalışır. Onu da sanayide keşfettim, buralarda orijinali yoktu bunu denedim. Gayet güzel. Ama bu tip silecekleri senede 1 muhakkak yenileyin. Orijinalinin ömrü nedir bilmiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin

Bundan once Oem'ler ile rahat 2-3 sene cikariyordum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp
(düzenlendi)

Rbw focus seti iyidir. Alırken modl yılına dikkat. Arka silecege de 35 cm olanı takılabiliyor

tarihinde Oğuzhan Alp tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

arkadaşımın ford parça dükkanı var sordum orjin ford silecek üzerinde ford logosu var muz tipi 80 tl  orjin olmayan  muz tipi 30 tl imiş

Yorum bağlantısı
Misafir

Silbak marka silgeçler var 50-60 lira.Gerçi bana biraz pahalı geldi ama ...

Fiyat olarak çok yüksek ve memnun kalmadığım bir marka Silbak. Önceki aracımda 1 ayda iz yapmaya başladı. Yalnız silecek alırken tavsiyem sanayiye parçacılara da sorun. Ben internet fiyatından daha ucuza sanayiden almıştım sileceklerimi. 

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)

Rbw 25 TL ye almıştım 3-4 ay önce gayet iyiydi daha önce de silbak kullanıyordum ve memnundum.

http://m.n11.com/dreamcar-rbw-ford-focus-c-max-icin-muz-silecek-takim-660-mm480-P61877423?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwoM63BRDK_bf4_MeV3ZEBEiQAuQWqkZ-kM8NkMbgEfep1ma28CsHeMbIvwjXsGs3okqph7RkaAkt68P8HAQ&gclsrc=aw.ds

tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...