İçeriğe Yönlendir

Araç Içi Led Uygulamasi Önerisi Olan

Ömer Gökhan ARISOY

Recommended Posts

Ömer Gökhan ARISOY
(düzenlendi)

Arkadaşlar araç içi 10 cm lik şerit led almayı düşünüyorum, bir sıkıntı olur mu? Akü daha yeni. Ve maliyeti nedir? Önerilerinizi bekliyorum.

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
imla
Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

10 cmlik şerit led lamba maliyeti ve akuyu bitirir mi ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Hiç bir sıkıntı olmaz.aliexpresste metrelik satılıyor ve fiyatı da çok uygun

5 metresi 6-7 dolar

http://s.aliexpress.com/vE7jeUNZ

LED strip 5050 12V flexible light 60 leds/m,white warm white warm white red greed blue yellow RGB color, 5m/lot

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Tesekkur ederim araç içi super aydinlaniyor 10 cmlik yeterli olur sanirim

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Tesekkur ederim araç içi super aydinlaniyor 10 cmlik yeterli olur sanirim

Tavan için mi yoksa ayak aydinlatmasina mi ariyorsunuz bilemedim yalnız şerit aydinlatmasi yerine kasali ledler daha şık duruyor. Bilgisayara geçince birkaç ürün linki paylasirim.

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Arkadaşlar araç içi 10 cm lik şerit led almayı düşünüyorum, bir sıkıntı olur mu? Akü daha yeni. Ve maliyeti nedir? Önerilerinizi bekliyorum.

Metresi 4 5 tldir. Aküyü düşünmeyin çünkü araç çalışırken elektriği alternatör üretir. Uygulayacağınız yere göre farklı ledler seçin.
Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Hemen şoför mahalli üzeri kol tutacaginin üzerinde 10 cmlik tavan dosemesine yanlamasina yapistirmayi düşünüyorum. Kapi acilinca otomatik olarak yansin istiyorum

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Hemen şoför mahalli üzeri kol tutacaginin üzerinde 10 cmlik tavan dosemesine yanlamasina yapistirmayi düşünüyorum. Kapi acilinca otomatik olarak yansin istiyorum

Şerit led ile hiç uğraşmayın derim. (Estetik olarak) Kendim bir çok ürün denedim en çok verim aldığım bu üründü. Her iki kol tutacağının üzerine yanlamasına verimli aydınlatma alırsınız, elektriği de tavan aydınlatmasından alırsanız tamamdır.

http://tr.aliexpress.com/item/1Pcs-2015-update-Ultra-Bright-LED-Daytime-Running-lights-DC-12V-17cm-Waterproof-Auto-Car-DRL/32384634410.html

kBOk2q.jpgBPL0mM.jpg

Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY

Çok güzel görünüyor piyasa değeri ne kadar?

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Bu ürünleri piyasadan almıyorum bilgim yok, vicdanli bir satıcıysa 10 tl den aşağı vermez. Verdiğim linkten alırsanız 25 gün içinde geliyor tanesi 3.5 TL.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...