Behram Doygun 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Hepinize iyi akşamlar sevgili fordclubtr ailesi.[emoji4][emoji56] Bir maruzatım var. 3 haftadır aracımda 2000 devirde muazzam bir zırıldama sesi geliyordu ön camdan. İlk olarak camın alt tarafındaki siyah lastikden şüphelendim fakat sorunu geçen hafta sonu buldum. Camın altındaki siyah büyük parçayı sabitleyen 6 klips var. Fakat bende bu klips sayısı 2 ve ortalar boş olduğu için oralar aşağı sabitleme plastiğine vurdukça titreşim yapıyor ve zırıl zırıl ötüyor tam 2000 devirde. Bu parçayı nereden temin edebiliriz. Güngörende ford servisine gittim bilmiyorlar. Cevizlibağda ford parçacılarana gittim. Onlarda otosana bakıyorlar oradada buna benzer bir klips yok sipariş veremiyorlar. Starklipse gittim orada da bu parçadan biz üretmiyoruz deyip (biraz bozuk bir suratla) geri çevrildim. Aracı kullandıkça sesten parçayı ordan kırıp atasım geliyor.[emoji35] 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Bostancı ya yakınsan Star klips e bak Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Şu kağıt tutan mini klipsler var kırtasiyeden alıp oraya taksanız sonra uçlarını sökseniz iş görmez mi? Şunun küçükleri var. 3 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 Bostancı ya yakınsan Star klips e bak Murat hocam cevizlibağda da starklips var oraya gittim ben parçayla bana böyle bir klips bizde yok üretmiyoruz. Parçacılara sor deyince bende geri döndüm. Hiç bakmadım sonra. Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Şu kağıt tutan mini klipsler var kırtasiyeden alıp oraya taksanız sonra uçlarını sökseniz iş görmez mi? Şunun küçükleri var. +1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 Yarın bir kırtasiyeden alıp deneyeyim belki uyar belli mi olur. Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Şu kağıt tutan mini klipsler var kırtasiyeden alıp oraya taksanız sonra uçlarını sökseniz iş görmez mi? Şunun küçükleri var. Kırk yıl dusunsem aklıma gelmez derler ya hani, helal olsun 1 Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Ben uyacağı kanaatindeyim ama mutlaka küçük olandan alın. Ben de var garip bir şey böyle bir yere parça lazım olsa kafamdan tarıyorum evdeki ıvır zıvır dolabındakileri falan düşünüyorum aklıma bir şey geliyor Geçen ben de dikiz aynanın iç kapağını tutan klipsten bulamadım sonra evdeki şeylerde yaptım taş gibi oldu. Korniş düğmesi bile işe yarıyor bazen. Umarım işe yarar ben de mutlu olurum. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 hocam bende spoiler klipslerimi kaybetmiştim ve piyasada ve forumda aradım bulmak imkansız. Starklipse elinizdekini gösterince söylemiyor ama segman denen bir klips türü var her boyu var kesinlikle sizin işinizide görür resmide bu http://www.birlikklips.com/urunler/kucuk/33.jpgbunlardan boy boy alın birisi kesinlikle tutar 1 Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 (düzenlendi) Geçen ben de arıyorum tek tek bir sürü çekmece var belki 100 çekmece var hepsinde tampon ve kapı klipsleri var. Bence de kesin vardır ama bazen uğraşmak zor geliyor dükkanda çalışanlara. Geçen gittiğimde ben benzer olanları kendim çıkarıp çıkarıp denedim 20ye yakın deneme yaptım sonuç hüsran. Ama son resimdeki uyabilir. Benim önerim de olur hatta daha sıkı tutar çıkarması da çelik uçları atmazsanız sökmesi de kolay olur. Benim laptopun ortasında biz çizik çıkmıştı kırmızı renkte ekrana 200 lira istemişlerdi ben de şu resimdeki büyük klipsle 3 sene kullandım. 24 Mart 2016 tarihinde Özgür Altındağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Behram Doygun 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 hocam bende spoiler klipslerimi kaybetmiştim ve piyasada ve forumda aradım bulmak imkansız. Starklipse elinizdekini gösterince söylemiyor ama segman denen bir klips türü var her boyu var kesinlikle sizin işinizide görür resmide bu http://www.birlikklips.com/urunler/kucuk/33.jpgbunlardan boy boy alın birisi kesinlikle tutar Bunu bende gördüm nette Bursada bir firma üretiyormuş. Mail gönderdim yarın dönüş yaparlar umarım. Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 Starklipsde vs sanayide dolu var ya resmi goster 20 kurus tanesi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 http://www.reyondanal.com/klipsler-pmk87 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 24 Mart 2016 Yazar Paylaş 24 Mart 2016 Starklipsde vs sanayide dolu var ya resmi goster 20 kurus tanesi Elimde parça Cevizlibağda ford parçacılarında fellik fellik dolaştım. Bir Allah'ın kuluda bulamadı, çoğu starklipse git dedi hatta sac vidası atmaya kalkan oldu oraya.[emoji16] Starklipse bir kez daha uğrarım yarın bakalım. Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ 24 Mart 2016 Paylaş 24 Mart 2016 http://www.reyondanal.com/segman-tampon-w701295-s301-ford-focus-1357580-pmu19523 Şu var en yakın. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Pazarcıların kullandıgı kıyafet askılarında çok harika,askıyı sıkıştırmak için elinizdekine benzeyen klipler var... Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 Çıkmacılara da bakın kazalı araç varsa ondan da söküp alabilirsiniz Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 İstanbul' da bulamazsanız Ankara' da şöyle bir yer var daha önce aradığım klipsleri bulmuştum. http://klipsdunyasi.com/index.php/klips-cesitleri/ford-klips-cesitleri Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 online sistemde baktınızmı bilmiyorum eğer bulamadıysanız tel erezyonu olan bir kuruluş bulun sağlam ürünü verin telde size kessinler istediniz kadar istediniz ölçüde .kesecek kişiye 4140 veye 2379 malzemeden 50,52 hrc sertliğe sahip bir parçadan kesinler . Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 http://www.reyondanal.com/klipsler-pmk87 Burası çok iyi. Telefonla da bilgi veriyorlar. Yorum bağlantısı
Behram Doygun 25 Mart 2016 Yazar Paylaş 25 Mart 2016 Klips dünyasına dün akşam resimli mail atmıştım. Sabah dönüş yapmışlar ellerinde mevcutmuş bu klipsden şimdi haber bekliyorum 4 tane klipsi kargolarlar mı acaba İstanbula.[emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Mart 2016 Paylaş 25 Mart 2016 netcen 4 taneyi zetan çok ucuz al 10 tane falan eskileri değiştir gerisi yedek Yorum bağlantısı
Behram Doygun 25 Mart 2016 Yazar Paylaş 25 Mart 2016 (düzenlendi) Öyle yapacağım Okan hocam 10-15 tane sipariş vereceğim. Yoksa 4 klips için adama gülerler ya.[emoji1][emoji854][emoji1][emoji4] 25 Mart 2016 tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Behram Doygun 25 Mart 2016 Yazar Paylaş 25 Mart 2016 Abilerim segman bulundu. Maslakda bir firmaya sipariş geçildi. Yarın öğlen gelecekmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts