İçeriğe Yönlendir

Klips Sorunu

Behram Doygun

Recommended Posts

Behram Doygun

Hepinize iyi akşamlar sevgili fordclubtr ailesi.[emoji4][emoji56] Bir maruzatım var. 3 haftadır aracımda 2000 devirde muazzam bir zırıldama sesi geliyordu ön camdan. İlk olarak camın alt tarafındaki siyah lastikden şüphelendim fakat sorunu geçen hafta sonu buldum. Camın altındaki siyah büyük parçayı sabitleyen 6 klips var. Fakat bende bu klips sayısı 2 ve ortalar boş olduğu için oralar aşağı sabitleme plastiğine vurdukça titreşim yapıyor ve zırıl zırıl ötüyor tam 2000 devirde. Bu parçayı nereden temin edebiliriz. Güngörende ford servisine gittim bilmiyorlar. Cevizlibağda ford parçacılarana gittim. Onlarda otosana bakıyorlar oradada buna benzer bir klips yok sipariş veremiyorlar. Starklipse gittim orada da bu parçadan biz üretmiyoruz deyip (biraz bozuk bir suratla) geri çevrildim. Aracı kullandıkça sesten parçayı ordan kırıp atasım geliyor.[emoji35]

1b1269c202a49af3cd3d8c727340d212.jpgdd7e218ae633cfc8c2e74865fe7c2546.jpg03495e6688f66d4cfceb5af3f5892c88.jpgc6e7a3a391aada1bedd931d760fd0869.jpg896c0b126b54f0b457c6eefb7aa531fb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Bostancı ya yakınsan Star klips e bak

Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ

Şu kağıt tutan mini klipsler var kırtasiyeden alıp oraya taksanız sonra uçlarını sökseniz iş görmez mi?

Şunun küçükleri var.

18893-maped-clips-kiskac-19-mm-10-adet-s

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Bostancı ya yakınsan Star klips e bak

Murat hocam cevizlibağda da starklips var oraya gittim ben parçayla bana böyle bir klips bizde yok üretmiyoruz. Parçacılara sor deyince bende geri döndüm. Hiç bakmadım sonra.
Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen

Şu kağıt tutan mini klipsler var kırtasiyeden alıp oraya taksanız sonra uçlarını sökseniz iş görmez mi?

Şunun küçükleri var.

+1

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Yarın bir kırtasiyeden alıp deneyeyim belki uyar belli mi olur.

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Şunun küçükleri var.

Kırk yıl dusunsem aklıma gelmez derler ya hani, helal olsun :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ

Ben uyacağı kanaatindeyim ama mutlaka küçük olandan alın.

Ben de var garip bir şey böyle bir yere parça lazım olsa kafamdan tarıyorum evdeki ıvır zıvır dolabındakileri falan düşünüyorum aklıma bir şey geliyor :) Geçen ben de dikiz aynanın iç kapağını tutan klipsten bulamadım sonra evdeki şeylerde yaptım taş gibi oldu. Korniş düğmesi bile işe yarıyor bazen.

Umarım işe yarar ben de mutlu olurum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

hocam bende spoiler klipslerimi kaybetmiştim ve piyasada ve forumda aradım bulmak imkansız. Starklipse elinizdekini gösterince söylemiyor ama segman denen bir klips türü var her boyu var kesinlikle sizin işinizide görür resmide bu http://www.birlikklips.com/urunler/kucuk/33.jpgbunlardan boy boy alın birisi kesinlikle tutar  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Özgür Altındağ
(düzenlendi)

Geçen ben de arıyorum tek tek bir sürü çekmece var belki 100 çekmece var hepsinde tampon ve kapı klipsleri var. Bence de kesin vardır ama bazen uğraşmak zor geliyor dükkanda çalışanlara. Geçen gittiğimde ben benzer olanları kendim çıkarıp çıkarıp denedim 20ye yakın deneme yaptım sonuç hüsran. 

Ama son resimdeki uyabilir. Benim önerim de olur hatta daha sıkı tutar çıkarması da çelik uçları atmazsanız sökmesi de kolay olur. Benim laptopun ortasında biz çizik çıkmıştı kırmızı renkte ekrana 200 lira istemişlerdi ben de şu resimdeki büyük klipsle 3 sene kullandım. :)

tarihinde Özgür Altındağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

hocam bende spoiler klipslerimi kaybetmiştim ve piyasada ve forumda aradım bulmak imkansız. Starklipse elinizdekini gösterince söylemiyor ama segman denen bir klips türü var her boyu var kesinlikle sizin işinizide görür resmide bu http://www.birlikklips.com/urunler/kucuk/33.jpgbunlardan boy boy alın birisi kesinlikle tutar :)

Bunu bende gördüm nette Bursada bir firma üretiyormuş. Mail gönderdim yarın dönüş yaparlar umarım.
Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

Starklipsde vs sanayide dolu var ya resmi goster 20 kurus tanesi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Starklipsde vs sanayide dolu var ya resmi goster 20 kurus tanesi :)

Elimde parça Cevizlibağda ford parçacılarında fellik fellik dolaştım. Bir Allah'ın kuluda bulamadı, çoğu starklipse git dedi hatta sac vidası atmaya kalkan oldu oraya.[emoji16] Starklipse bir kez daha uğrarım yarın bakalım.
Yorum bağlantısı
Hami Erışık

Pazarcıların kullandıgı kıyafet askılarında çok harika,askıyı sıkıştırmak için elinizdekine benzeyen klipler var...

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Çıkmacılara da bakın kazalı araç varsa ondan da söküp alabilirsiniz ;)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

online sistemde baktınızmı bilmiyorum eğer bulamadıysanız tel erezyonu olan bir kuruluş bulun sağlam ürünü verin telde size kessinler istediniz kadar istediniz ölçüde .kesecek kişiye 4140 veye 2379 malzemeden 50,52 hrc sertliğe sahip bir parçadan kesinler .

Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Klips dünyasına dün akşam resimli mail atmıştım. Sabah dönüş yapmışlar ellerinde mevcutmuş bu klipsden şimdi haber bekliyorum 4 tane klipsi kargolarlar mı acaba İstanbula.[emoji16][emoji16]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

netcen 4 taneyi zetan çok ucuz al 10 tane falan eskileri değiştir gerisi yedek  :D  :D

Yorum bağlantısı
Behram Doygun
(düzenlendi)

Öyle yapacağım Okan hocam 10-15 tane sipariş vereceğim. Yoksa 4 klips için adama gülerler ya.[emoji1][emoji854][emoji1][emoji4]

tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Abilerim segman bulundu. Maslakda bir firmaya sipariş geçildi. Yarın öğlen gelecekmiş.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...