İçeriğe Yönlendir

Arkadaşlar Jantımı Rütuşladım

Recep Batuhan Başar

Recommended Posts

Recep Batuhan Başar

Merhaba, jantımda baya çizikler vardı bende düşündüm boyatmayı fakat maliyeti yüksek geldi ve değmez o paralara 200 250 tl gibi rakamlar istendi bende gri tonunda bi oje buldum evden ve boyadım. Şimdilik idare eder gibi. Jantınız çizildi diye üzülmeyin bir oje çözer sorunu :).

Önceki hali ;

2a77204235c040a376828641ddffd201.jpg

Sonraki hali ;

e2ef9656c52479714a361e4f9a2df12a.jpg

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

oje yapacağınıza sanayide oto boyacısına 5 10 liralık jant boyası alsanız daha güzel olurdu diye düşünüyorum oje ne kadar dayanıklı olur acaba

Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar
(düzenlendi)

Şimdilik idare eder diye düşündüm

8ffd6ef49d13a3489c017f849c6c43f6.jpg

Zaten jantları bu renge boyatacağım. Bu resim shoptur jantların rengi için yaptık. Nasıl olur sizce? Bunuda sormuş olayım konu açılmışken.

075aa49e2f6a24c0b7fb59c328dc75c8.jpg

Aslında bu renge kaplatsam daha çekici olur gibi sanki :) krom kırmızı ne dersiniz ?

Bu arada bu güzel manzara

Zonguldak/Kdz.ereğli

64cbd777b885ebd33ee418ca88e8fa33.jpg

tarihinde Recep Batuhan Başar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Ben janttan anlamam, ilk fotografta direk olmasa, arabayi biraz yolun ortasina koyup daha yokus asagidan pozlasaniz, ikinci ve ucuncu fotograflarda da elektrik telleri olmasa arabanizin yakisikliligina daha cok uyabilirmis, nacizane. Gene de guzel manzara, guzel araba.

Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar

Ben janttan anlamam, ilk fotografta direk olmasa, arabayi biraz yolun ortasina koyup daha yokus asagidan pozlasaniz, ikinci ve ucuncu fotograflarda da elektrik telleri olmasa arabanizin yakisikliligina daha cok uyabilirmis, nacizane. Gene de guzel manzara, guzel araba.

bi dahakine telleri de shoplarız senin için:)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...