Recep Batuhan Başar 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Merhaba, jantımda baya çizikler vardı bende düşündüm boyatmayı fakat maliyeti yüksek geldi ve değmez o paralara 200 250 tl gibi rakamlar istendi bende gri tonunda bi oje buldum evden ve boyadım. Şimdilik idare eder gibi. Jantınız çizildi diye üzülmeyin bir oje çözer sorunu . Önceki hali ; Sonraki hali ; Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 oje yapacağınıza sanayide oto boyacısına 5 10 liralık jant boyası alsanız daha güzel olurdu diye düşünüyorum oje ne kadar dayanıklı olur acaba Yorum bağlantısı
Erol Güven 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 En azından kirli görüntü biraz olsun azalmış. 2 Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 (düzenlendi) Şimdilik idare eder diye düşündüm Zaten jantları bu renge boyatacağım. Bu resim shoptur jantların rengi için yaptık. Nasıl olur sizce? Bunuda sormuş olayım konu açılmışken. Aslında bu renge kaplatsam daha çekici olur gibi sanki krom kırmızı ne dersiniz ? Bu arada bu güzel manzara Zonguldak/Kdz.ereğli 28 Mart 2016 tarihinde Recep Batuhan Başar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Ben janttan anlamam, ilk fotografta direk olmasa, arabayi biraz yolun ortasina koyup daha yokus asagidan pozlasaniz, ikinci ve ucuncu fotograflarda da elektrik telleri olmasa arabanizin yakisikliligina daha cok uyabilirmis, nacizane. Gene de guzel manzara, guzel araba. Yorum bağlantısı
Recep Batuhan Başar 28 Mart 2016 Yazar Paylaş 28 Mart 2016 Ben janttan anlamam, ilk fotografta direk olmasa, arabayi biraz yolun ortasina koyup daha yokus asagidan pozlasaniz, ikinci ve ucuncu fotograflarda da elektrik telleri olmasa arabanizin yakisikliligina daha cok uyabilirmis, nacizane. Gene de guzel manzara, guzel araba.bi dahakine telleri de shoplarız senin için:) 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts